12 jävla timmar

Fy vilken dag det har vart.. Vaknade upp i Göteborg brevid min älskling där jag sov inatt. Vi myste till det igår med super god mat och film. Var inget vidare roligt att vakna upp och lämna honom där i sängen för att ta tåget till Trollhättan. Idag har jag nämligen jobbat med projektarbete hela dagen. Rebecka kom hit vid 9 i morse.. Och åkte precis vid klockan 9. 12 timmar alltså, så nu är jag helt slut! Ska faktiskt gå och lägga mig snart så jag är utvilad tills imorgon. Känns så sjukt skönt att vi är klara med projektarbetet nu!
Vill tipsa om en låt.. Jag är kär i den! http://www.youtube.com/watch?v=_nMkfb5g00A
Och med denna låt så säger jag godnatt!

Klänningar

Jag är liiiiiite för mycket kär i dessa klänningar. Den vita i mitten skulle va underbar till studenten! Har tänkt kolla efter dessa klänningar när jag åker England på lovet.
Söndag.. Vart en ganska seg dag. Övningskört lite, ätit söndag middag och tänkte nu plugga (vilket jag inte vill..). Annars så har det vart en bra helg. Ny vecka imorgon, och måndagen börjar med.. Risk 1, körlektion, projektarbete och sedan sova hos min älskling (förhoppningsvis).
Nu ska jag sätta igång och plugga! Godnatt på er

Underbara lördagar

Godmorgon. Sitter och kollar på film och bara tar det lugnt denna goa morgon. Efter filmen ska jag ta mig en dusch och kanske plugga lite. Ska även träffa Emelie och Amanda idag, så jag tror att detta kommer bli en supermysig lördag. Har inte så mycket annat att säga just nu. Så skriver kanske mer senare.
Jag och mina goa när vi var i Cypern.

O´learys och Butlers

Kvällen har jag spenderat först på O´learys där jag åt på afterworken med min familj. Sedan drog vi vidare till Butlers och tog några öl och cider med några andra. Har haft en riktigt bra fredag än så länge! Nu ska vi se på film och tjocka oss med godis. Ha en bra fredag!
Calle och Filip. De älskar att vara med på kort känner jag.. Haha

Hål

Sitter i skolan och mixar med Johannas låt med Tobian, Emil och självklart Johanna då. Har håltimma nu, vid två börjar engelskan och efter denna lektionen är det äntligen helg! Det ska bli sjukt gött. Dock mycket plugg i helgen.
Igår var vi på O´learys med ett gött gäng och käkade och lite så. Hade sjukt mysigt! Här är lite bilder från igår:
Alla brudar igår
Födelsedagsbarnet Emma! <3
Johanna och Jennie

Projektarbete sedan O´learys

Sitter och jobbar med projektarbete med Rebecka.. Det går ganska segt, för det är ju så tråkigt! Hon ska dra om en stund, då ska jag göra mig iordning och vid 7 tiden ska jag träffa några goa brudar för att fira Emma som fyller 19år idag. Ska bli skönt att koppla bort allt plugg ett tag, synd bara att jag är så trött!
Och juste.. Glömde skriva att jag tatuerade mig igår! Är sjukt nöjd! Och till alla er som har sagt att jag ska lägga upp en bild så kan jag säga att jag tänkte att den ska läka först, sedan kommer det nog en bild om någon vecka eller så. Men ni kan få se några bilder från när vi var där.

Snart så..

Om lite mer än en timma så sitter den där.. Åh vad jag har längtat! Är sjukt nervös då alla säger att revbenen är det ondaste stället man kan tatuera sig på? :( Men jag ska nog överleva! Lägger kanske upp en bild på den senare eller någon dag framöver. Wish me luck!
Fint jag klistrar i paint.. Haha.. Men det är ungefär där den ska sitta :)

Ångest

Jag säger bara ångest. Pengar kan verkligen förstöra för en. Studenten, balen, körkort mm. Jag vet inte hur jag ska få pengar till allt detta. Jag får nog ligga hemma tills studenten så jag inte har möjlighet till att slösa något till, till exempel utekvällar, mat och annan onödig skit. Så hejdå livet.. Nu ska jag gå och dränka mig i mina problem.
Ursäkta för depp inlägg.

Måndag

Körlektion, sång, gitarr och projektarbete. Så har min skoldag sett ut. Efter skolan var jag sjukt seg och gjorde inte alls mycket, såg bland annat på en serie som heter äkta människor som hade premiär igår på svt 1. Det var riktigt bra tycker jag! Tror nästan att det är första bra svenska serie jag sett, haha. Nu sitter jag och umgås med familjen och ska snart äta semlor och ta ansiktsmask, gött! Sedan blir det sängen. Puss

Och jag måste säga att iphoneappen för blogg är sämst. Går ju nästan aldrig att lägga upp bilder...

Myskväll

Sitter i soffan och ser på film efter en mysig bastukväll med min syster. Hade tänkt läsa lite körkortsteri, men är helt slut efter en sjukt varm och lång bastu. Så jag tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen och mysa med familjen.

Imorgon är det en ny vecka, och den börjar med körlektion, där jag ska ha min första "provuppkörning", så jag är nervös! Denna vecka ska jag även tatuera mig, är även nervös för detta! Haha, så jag ska nog lugna mina nerver lite genom att gå och lägga mig tidigt! Så godnatt :)

2 bilder från bastu och relax. Riktigt härligt var det!

Hemma

Hej på er! Hann inte blogga igår då min dag var lite stressig. Var somsagt i Göteborg på fredagen och sov där tills lördag. Vi åt pannkaksfrukost och tog det lugnt tills jag tog tåget till Trollhättan där jag inte var speciellt länge. Var mest bara hem, packa om, göra iordning mig och sedan tog jag och Johanna bilen mot Nossebro i snöovädret där vi var på halv 8 hos Rebecca. Louise var också där såklart. Vi åt tre rätters och spelade massa spel efter detta, hade verkligen sjukt mysigt!
Idag, söndag, så vaknade vi vid 10 tiden för att åka tillbaka till Trollhättan för att äta brunch hemma hos Judit med massa goa brudar. Det bjöds på blåbärspannkakor, smothie, tee och massa annat gott, så nu är jag sjukt mätt! Snart ska jag ut och övningsköra med mammsen, så skriver mer senare!
Halv 8 hos Rebecca igår!

Mot Göteborg

Fredag, så underbart skönt! Skoldagen var helt okej bra, lite för trött bara. Men slutade redan vid kvart över 11 då engelskan var inställd. Stannade kvar i skolan ett tag och luncha + skrev ut lite enkäter till projektarbetet. Sen fick jag skjuss hem av Johanna (hehe, jag är lat). Nu hemma så har jag storstädad mitt rum och badrummet. Känns sjukt gött då det inte var så trevligt med stora högar med kläder överallt, haha.
Resten av fredagen kommer jag spendera i Göteborg. Ska ta fyra tåget så det bli en myskväll med min pojkvän. Kommer endast stanna där tills imorgon bitti då jag har massa andra saker för mig denna helgen. Jag ska bland annat:
-övningsköra både lördag och söndag
-"halv 8 hos mig" hemma hos Rebecka imorgon i Nossebro
-brunch hemma hos Judit på söndag med trevligt folk
-jobba med projektarbete med Rebecka på söndag
-ha myskväll med min syster (som åker till Afrika i 3 månader på onsdag, buhu)
-måste även plugga massa körkortsteroi och annan skit
Så ser min helg ut. Tror den kommer bli kanonbra! Men nu ska jag springa iväg och köpa ett nytt fritidskort så jag kan ta mig till Göteborg. Om jag inte skriver mer idag så får ni ha en bra fredag! Puss
Jag och Victor i onsdags.. Så sjukt snygga är vi, hahahah

Home

Hemma efter en lång skoldag där vi inte har gjort alls mycket. Sceniska på morgonen där vi träffade våran nya lärare för detta och några andra ämnen. Sedan efter lunch var det ljudteknik där vi pratade betyg och lyssnade på våra inspelningar. Sedan slutade jag vid 13.40, men stannade kvar ett tag och hjälpte Johanna spela inte en låt. Hon är så duktig :)
Nu är jag iallafall hemma och har ätit en bit pizza från min brors pizzarester igår, hehe.. Men det var inte alls gott! Haha, var egentligen inte sugen på pizza, bara så jävla hungrig och orkade inte laga mat. Ska se klart på ett OC avsnitt och sedan plugga lite!

Bra dag!

Dagen började med att gå till läkaren igen då mina utslag som jag berättat om förra veckan inte blivit alls bättre. Så nu har jag fått ännu en ny salva och hoppas på att det blir bättre! Sedan åkte jag till skolan där det var ensamble. Jag är super nöjd och glad över ensamblerna! Så nu är jag lite pepp på livet igen.
Idag har min familj även bokat resa till London, så dit åker jag på februarilovet i några dagar. Tror blandannat att vi ska gå på fotboll och självklart umgås med släckten. Ska blir super roligt!
Nu ska jag se klart på ett OC avsnitt och sedan plugga lite.
Bild från när vi var i England i sommras på mina söta kusiner Jessica och Louie.

Religion

Hejhej! Sitter på dagens sista lektion som slutar vid 4. Religion är vad vi har, och jag fattar nada.. För läraren är så himla tråkig så jag orkar inte lyssna. Provet vi ska ha den 7de om alla olika religioner kommer gå skit. Har inte tid till att börja plugga än heller, för just nu är det projektarbete och körkortsteori som ligger på min hjärna. Döda mig. Så ni kan inte vänta er speciellt mycket bloggning från min sida tills allt har börjat lugna sig. Denna månaden och nästa kommer verkligen vara hetsig! Men ska försöka blogga så gott jag kan.
Nu ska jag försöka hänga med!
Jag och Johanna på lektionen just nu! Sjukt snygga..

Pengar problem

Vet inte hur jag ska ha råd med allt.. Massa pengar till körkortet. Resa till Paris. Resa till London. Utgång går det ju självklart åt en massa pengar till också. Balklänningen. Allt med studenten och göra. Presenter som ska köpas till mina närmaste då många fyller år snart.
JAG BEHÖVER HA ETT JOBB!
Men detta ha jag då inte tid med.. Skolan förstör mitt liv lite. Prov, inlämningar och redovisningar. Och på detta så måste jag börja plugga körkortsteori. Sen har jag antagligen två inplanerade resor nästa månad. Får väll hoppas att det blir lite lugnare i mars, så får jag gå och söka jobb igen och hoppas på att jag kan börja få lite inkomst. Det hade vart något!
Känner att denna bloggen har börjat bli mitt ställe att slänga av mig all skit. Åh vad jag klagar. Ni får ursäkta mig! Nu ska jag göra mig redo för sängen och försöka somna innan 12 för en gångs skull! Godnatt :)
Såhär känner jag mig just nu.. En liten lipsill :(

2012-01-16

Hola amigos. Dagen började med en körlektion där jag fick redan på att jag ska göra en "provuppkörning" nästa vecka.. Så nu börjar jag bli nervös!!! Måste verkligen börja plugga teori nu och träna på alla körövningar jag fått lära mig. Sedan drog jag till skolan där det inte hände något speciellt förutom att jag fick reda på att jag blev godkänd i nutida/svenska provet, glad tjej! Sen fick jag även en rolig sångläxa, "Fighter" med Christina Aguilera. Ska bli sjukt roligt att sjunga den!
Nu är jag hemma iallafall efter en lång dag, och ska snart sätta igång med plugget. Men här kommer lite bilder från i lördags:

Sämst

Är sämst på att blogga denna helgen, men har helt enkelt haft massa saker för mig hela tiden! Glömde berätta om gårdagen.. Först var vi här alla tjejerna i klassen + Ida (som har gått i vår klass), och åt middag. Vi spelade massa spel och andra härliga grejer! Vid halv 12 drog vi oss mot 1903 där vi shaka röven av oss, jag hade sjukt roligt! Ont i fötterna när jag skulle gå hem dock, högklackat är inget bra när man ska dansa.. Så nu säger jag TACK till alla goa tjejer som gjorde min kväll grym!
Och idag då.. Trots att jag kände mig lite bakis så lyckades jag dra mig till gymmet med Emlie för en timmas styrka och kondition. Efter träningar var det snabbt hem då jag skulle hem till mormor och morfar för att intervja morfar för ett arbete jag har i skolan, så bjöd de självklart på glass och visade mig massa roliga saker, vilket de alltid gör när man kommer dit!
En söt artikel de visade mig som de hade sparat från när jag var liten och gymnasiken var mitt liv, typ. Ser ni vem som är jag eller? Haha. Goa tider!!
Nu sitter jag i sängen och tar det lugnt iaf, tänker fortsätta så här resten av kvällen, även fast jag har sjukt mycket att göra. Men jag orkar helt enkelt inte göra något. Godnatt på er! Puss

Söndag

Godmorgon.. Sista dagen på veckan, och jag har massa att göra idag! Ska läsa lite om parkering inför körlektionen imorgon innan jag drar och tränar vid 3 tiden. Annat som står på schemat idag är att intervju min morfar om ett arbete vi har i skolan, och sedan göra en powerpoint och lägga upp allt för en redovisning. Ska även hinna med att träna på min sång och gitarr läxa vilket jag inte har gjort på sjuuuuuk länge.
En bild från igår på alla goa tjejerna i klassen

Estettjejkväll

Har inte hunnit blogga idag då jag har haft fullt upp. Dagen började med att jag satte klockan tidigt för att gå upp och träna på sportlife. Känner mig så duktig! Sen när jag kom hem tog jag en snabb dusch och sedan iväg och handla mat som jag snart ska börja laga. Jobbade med projektarbete en stund när jag k
om hem med Rebecka och nu sitter jag här med Johanna och Rebecka. En väldigt snabb beskrivning av dagen, haha. Nu ska vi laga mat. Snart kommer resten av brudarna! Puss ha en bra lördag :)

Balklänningar

Kom hem nyss från Uddevalla där jag och Amanda har kollat på balklänningar.. Prova bara två stycken men den ena blev jag lite kär i.. Synd bara att jag inte har 3200 kr att lägga på en klänning. FAN! Jag vill ha den.
Ska träffa Amanda lite senare igen, bara hem och ladda mobilen lite ;)
Klänningen jag blev kär i.. Lite stor bara!
Provade även en röd då hon som jobbade där tyckte att jag passade väldigt bra i rött, men nja, vet inte om jag håller med. Gillar klänningen annars, man kan ta bort broshen, då blir den snyggare! Och den är mycket billigare..

Håltimma

Håltimma kan vara bland det segaste. Har suttit i ett övingsrum och övat på mitt tal, men kommer la stå och läsa innantill trots detta, hehe. Nu är det bara 1 timma och 15 minuter kvar tills engelskan, sedan blir det att åka mot uddevalla och kolla balklänning, ska bli roligt!
Jag och min snygga baldejt!

Skolan

Godmorgon! Sitter i skolan och har precis gjort ett prov, gick ganska dåligt.. Men hoppas på ett g! Fick precis reda på att jag fick godkänt på ljudtekniksprovet, får se vad jag får i slutbetyg nu då! Om en halvtimma har jag kör vilket ska bli ganska tråkigt faktiskt, är inte alls på humör för att sjunga. Men får väll stå ut. Kommer iallafall ha kul efter skolan!
Tobbe och jag i skolan

Sängen

Nu går jag och lägger mig och håller tummarna för att det ska gå bra imorgon. Känner att jag behöver en bra nattssömn för att klara av morgondagen. Imorgon är det fredag, och det ska bli helt sjukt skönt med helg. Godnatt!
Imorgon ska jag kolla på balklänningar, letar efter något liknade det här.. Men helst i blått!

Jagvilljagvilljagvill

Jag vill göra så himla mycket annat just nu än att plugga! Såfort jag är klar med allt plugg (för tillfället) vilket är på onsdag så ska jag börja plugga körkortteori. Jag vill verkligen komma igång med detta så jag kan få det jävla körkortet nån gång.
Tar bara en snabb paus nu från plugget, men ska snart sätta igång igen. Det går faktiskt helt okej bra. Det flyter på när jag läser, men frågan är om jag lär mig något? Det återstår att se imorgon på provet. Fy va skönt det ska bli att få morgondagen överstökad! Ett prov som jag har haft ångest över jätte länge ska jag (hoppas jag) klara och även en engelska redovisning står på schemat. Efter detta så är det helg och direkt efter skolan så drar jag mig till Uddevalla med Amanda för att kolla på balklänningar. Får se om jag hittar något fint! Sedan på kvällen blir det mys med denna bruden. Kommer bli sjukt skönt med helg!
Jag och fina Amanda från Cypernresan!

2012-01-12

Hallå! Har inte kunnat blogga på hela dagen då jag har haft mycket för mig i skolan. Dagen började med sceniska där vi gick igenom manuset, tror att det kommer bli skit kul när vi börjar agera. Sedan efter lunch hade vi ljudteknik då gjorde vi klart vår inspelning på låten "let's get it on". Blev ganska så dåligt, men nu har man lärt sig till nästa gång!
Nu kom jag hem för en stund sen, och tänkte snart börja plugga nutida konst och svenska. Prov imorgon och det kommer gå åt helvete. Jaja, lika bra att sätta igång så man kanske har chansen till iallafall ett g-, haha!
Har toffs idag för andra gången under min skoltid. Brukar inte ha det pga mina öron, men orkade inte bry mig idag! Och jag måste säga att det var ganska gött.

Studenten

Studenten, gud vad jag längtar! Har suttit och pratat med min gamla vän Louise som jag träffa på språkresan. Vi träffas allt för sällan tycker jag, men om några veckor så ska vi träffas - hon, jag, Josefine och Sofie. Det är så svårt att planera in en dag då alla kan. Iallafall, vi prata om att komma på varandras studentmottagning, och nu bara det pirrar i magen då jag inser hur jävla nära det är. Det är så mycket jag vill hinna med innan! Och det där jävla körkortet får jag lite panik över, vet inte när jag ska hinna ta det. AAAHH..........
Som ni märker så går det inte så himla bra med mitt plugg (som vanligt). När jag väl läser så kommer jag på andra tankar om tillexempel Paris resan, då de nämner ordet Paris i texten hela tiden. Lite jobbigt sådär. Tänkte sätta igång med plugget om en stund igen, men först blir det kvällsmat!
Sjukt längesen.. Sofie, Linnea, Klara och Louise på bilden. Språkresan 2008 tror jag det var?

TPL

ÄR så sjuuuukt trött!! Vill bara sova.. Men det går ju inte när man går i skolan, nej för då måste man ha prov och inlämningar hela tiden. Lite trött på livet just nu. Så saknar jag min älskling.. Längtar till lördag.. Längtar till onsdag om två veckor, men ändå inte för då åker min syster till afrika. Så sjukt mycket annat jag vill göra än att plugga, men det finns väll inget annat att göra än att bara få tummen ut röven och sätta igång!

Puuuh

Hejhej! Har nu slutat skolan för dagen, men sitter i maten med Louise, Rebecca och Johanna. Ljudteknik provet idag gick ganska dåligt.. Men hoppas verkligen att jag blir godkänd. För omprov är inget jag vill göra! Vid halv 2 har jag tid hos doktorn och ska kolla upp några utslag jag har fått, oroliga jag, hehe. Sen när jag kommer tillbaka hem så blir det plugg.. Igen. Men idag börjar jag plugga nutidakonst och svenska för provet jag har på fredag, aldrig får man ha nån lugn och ro.
Jag och Johanna, erkänn snygga? Haha

Godnatt

Ska fehöra mig själv lite snabbt och läsa några sidor till. Sedan ska jag sova och hoppas på att jag lär mig något när jag sover som min lärare berättar att man gör, haha. Så nu säger jag godnatt med en bild från nyår!

Pluggpluggplugg

Är man trött när man somnar sittandes framför datan? Jag tror det.. Men fy va gött det var att sova i ca 20 minuter. Nu har jag ytterligare lite energi till att plugga, vilket jag antaligen kommer får göra många timmar till. Fan vad jag hatar detta. Längtar verkligen till studenten. Ser sjukt fram emot att börja jobba istället för att sitta framför en skolbänk, vilket aldig har varit min grej!

Jag får tänkta att jag får ha kul på lördag istället och kämpa med plugg nu i veckan. På lördag så ska vi nämligen ha tjej kväll med brudarna från klassen. Först middag och sedan utgång. Det kommer bli grymt!
Nu ska jag fortsätta plugga.
Bild från min syster student. Fy vad jag såg ut på den tiden.. Haha! Om bara ca fem månader så är det min tur att bära den vita mössan :D

Soppa

Kom hem nyss och sitter nu och äter lite soppa. Idag var det försöta dagen i skolan efter jullovet, och det var inte speciellt kul då vi fick reda på att vi har en massa prov, inlämningar mm. Jag vet inte hur jag ska hinna med allting, så nu efter maten så ska jag skriva ner en plan, och verkligen följa den! Jag ska lyckas, det måste jag.

Efter det tänkte jag ta en liten powernap då jag inte fick speciellt mycket sömn inatt, sedan blir det ytterligare plugg inför provet imorgon!

Glad kusinvitamin efter att vi bokat tatueringstiden förut!

Bokat tid


Ni ser själva.. Imorgon om två veckor sitter jag där under nålen och blir märkt för livet!

Trött

Godmorgon. Sitter i skolan och har precis haft engelska. Helt sjukt vad trött jag är då jag inte kunde somna igår. Är van vid att sova 8-10timmar och inatt blev det endast 4 och en halv.. Jag kommer så somna när jag kommer hem från skolan. Nu sitter jag iallafall och väntar på att svenskan ska börja och även på att klockan ska bli halv 12 så jag kan dra mig ner mot stan och boka tatueringstid! Yeyyy!!

Trött tjej i skolan..

2år 1månad

Jag älskar dig Victor!

Chockad tjej

Jag har haft min blogg i snart ett år, och jag har aldrig direkt talat om för någon att jag har en blogg.. Bara mina närmaste vänner som vet om den typ. Så jag brukar endast ha runt en 12 besökare varje dag, och det duger för mig.. Men tänkte att jag kunde länka den på facebook då jag såg att det var jätte många som gjort detta och vips, nu har jag haft runt 70 unika besökare och runt 100 sidvisningar. Tänk vad facebook kan göra! Jag trodde verkligen inte att någon skulle kolla min blogg.. Haha! Töntig tjej typ som blir glad?.. Men jag lär väll gå tillbaka till mina 12 imorgon, och det gör mig ingenting. Men kul var det iallafall!

Till något helt annat. Plugget har gått skit idag som vanligt, så imorgon är det hårdplugg som gäller då jag har prov på onsdag. Det är även första skoldagen för iår imorgon, det ser jag verkligen inte fram emot. Något som jag däremot ser framemot är att boka tatueringstid imorgon på min lunch. Wihoo!

Men nu ska jag göra iordning mig för sängen då det är att gå upp tidigt imorgon, buhu! Godnatt

Får la se imorgon bitti om det har ökat ännu mer, haha. Kulkul!

I won't give up

Rebecka gick för en liten stund sen och nu har jag några timmar på mig att läsa ljudteknik. Men är sjukt trött så orkar egentligen ingenting! Men måste verkligen, buhu. Kanske tar en powernap, hehe. Men innan det blir det mat och kolla lite bloggar!

Mitt hår ser gult ut på detta kortet, haha

Projekarbetestime

Nu är jag hemma efter studiosökande, maxätande och körlektionen. Vi har nu bestämt vilken studio vi ska tatuera oss i och tänkte imorgon gå och boka och prata med han som ska tatuera oss. Han var inte där idag när vi kom så vi bestämde oss för att gå dit på lunchen imorgon. Åh vad jag längtar! Vi har tänkt boka en tid till om cirka 2 veckor, hoppas bara att det finns något ledigt då!

Sedan när jag var på körlektionen så började snöa.. Skit mycket! Men det gick bra att köra ändå, och min körlärare berättade att jag skulle göra en "provuppkörning" om tre lektioner. Så det känns som det är ganska nära tills jag är klar!! Måste verkligen sätta igång med plugget, det som är så tråkigt!

Om en stund kommer Rebecka hit och vi ska jobba med projektarbetet. Och efter det ska jag fortsätta plugga själv. Jag måste verkligen klara provet på tisdag!!!


Rebecka, Alicja och jag när vi var i Frankrike. Typ den ändå bilden jag har på oss två ihop!

Tattoo

Drar mig till stan nu för att leta studio med min goa kusin Amanda! Har körlektion efter så hinner nog inte blogga på några timmar.

Jag och gos på julafton

Sista dagen på lovet

Godmorgon på er. Har legat och snozat sedan klockan nio.. Fyfan vad det tar emot att gå upp. Och nu när jag börjar röra på mig, jävlar vilken träningsverk jag har sen igår, haha. Kan knappt röra på mig! Men ändå är jag sugen på att gå och träna idag igen, vilket jag inte har tid med tyvärr. Får se om jag har tid nån gång i veckan.

Min dag idag kommer se ut såhär: Plugg i nån timma innan jag möter upp Amanda på stan för att leta tatueringsstudior. Sedan vid 2 tiden har jag körlektion vilket jag inte är alls sugen på och efter den så ska jag träffa Rebecka och jobba med projektarbetet. Jag har alltså fullt upp idag! Så nu måste jag gå upp och äta frukost så jag kommer någonstans. Ha en bra dag!

Två bilder från igår på söta Sofia:

Go kväll!

Sitter med Sofia och myser hemma hos mig. Vi har haft en super mysig kväll med god mat och massa skitsnack! Hon ska snart bli upphämtad av Emelie och då tänkte jag göra mig redo för sängen, för imorgon ska jag upp i tid så jag har tid med allt som måste göras! Godnatt världen.

Snygga tjejer! Tack för ikväll :*

Kvällens

Träningen gick bra förut, riktigt roligt! Nu är Sofia påväg hit och vi ska ut och äta, och senare ha film mys. Här kommer en snabb kvällens outfit!


Byxor och kortärmad skjorta från Monki. Armband från Style by Tyra.

Träna

Drar mig till Sportlife för en timmas bodycombat med Emelie, Malin och möjligtvis Julia! Får se om blir något kul, jag är iallafall väldigt peppad! Får se om jag hinner blogga sen när jag kommer hem, ska nämligen skynda mig och göra iorning mig och sedan träffa Sofia.


Schleten tjej drar sig till gymmet.. Borde inte få gå ut så här egentligen, haha.. Men orkar inte bry mig!

Söndag

Godmorgon på er! Vaknade vid halv 10 av alarmet, och fy vad jobbigt det är att gå upp! Vill bara ligga och sova hela dagen, men måste verkligen komma tillbaka till de vanliga rutinerna. Min dag kommer att bestå av plugg fram tills ca halv 5 då jag drar mig till sportlife för att träna bodycombat med Emelie. Har aldrig provat det innan, så får väll se hur det blir! Efter träningen så har jag dejt med goa Sofia. Vi ska ut och äta och sedan se på film, en riktigt myskväll! Men för att ha tid med detta så MÅSTE jag verkligen plugga... Tråk...


Får bli en gammal bild på mig, då jag inte är så sugen på att ta kort på mig själv när jag sitter i pyamas och oduschad, hehe.

Tidningar

En sjukt onödig dag! Jag hade kunnat hitta på någonting egentligen.. Mina planer var att plugga, men har istället blivit så att jag suttit framför datan, kollat på film och läst skvaller tidningar (vilket jag inte gjort på år och dar). Paniken rusar i kroppen och jag känner att jag kommer faila stort på både ljudteknikprovet och nutidakonst/svenska provet nästa vecka.. Hatar mig själv lite nu..


Såhär har min kväll sett ut, kul...

Vill inte

Har inte gått något vidare bra för mig att plugga idag.. Gått skit dåligt rättaresagt! Fyfan vad det är tråkigt. Tänkte gå ner och se på film nu och hoppas på att det går bättre med plugget senare. Jag som är så sjukt sugen på att hitta på något.. Kommer börja ruttna här inne snart. Imorgon och på måndag har jag iallafall planer, vilket jag egentligen inte har tid med. Men klarar inte en dag till inne! Sen på tisdag är det tillbaka i skolan.


Min nya cover på min facebook profil. Riktigt fint kort tycker jag!

Snyggt


Tycker faktiskt att denna outfitten var sjukt snygg! Inte alls min stil, men hon bär upp den riktigt bra. www.lookbook.nu

I want a perfect body, I want a perfect soul

Jag vill...

-Tatuera mig
-Få körkort
-Bli vältränad
-Få ett extrajobb
-Åka utomland
-Träffa mina vänner

Jag vill inte...

-Plugga!

Om detta kunde ordnas så skulle mitt liv vara nära till perfekt.

2012-01-07

Godmorgon! Satte klockan på 10 idag så jag inte skulle sova bort hela dagen, och börja komma in i rutiner igen. Idag blir det ytterligare en dag med massa plugg, yey.. Så har inte så mycket att säga. Längtar tills imorgon då jag och Emelie ska träna. Har inte gjort det sen innan jag blev sjuk, så nu är jag peppad till att komma igång igen!

Men nu ska jag sätta igång med plugget!

Snygga paret i torsdags.. haha. Har inte så mycket roliga bilder att visa känner jag :(

Rolig fredag..

Plugga en stund förut sedan blev det hamburgare och film med min lillebror, mysigt. Nu sitter jag här i min ensamhet och tänkte börja plugga lite igen. Jag säger bara, fyfan va tråkigt det är med ljudteknik!!!

Forever alone.. hehe

Bilder från igår innan Lipz


Anki, Malin och Sandra

Johanna och Emma

Sofia (födelsadagsbarnet) och Daniel

Och självklart, snyggast på festen (haha) Emma och jag

Grattis min fina vän

Grattis Sofia på din 19-års dag! Döda mig inte för dessa bilder... Goa minnen!

Har haft så himla många roliga stunder med dig! Och gud va mycket bilder jag har på oss när vi var mindre, haha. Puss på dig gumman, love u <3

Nu är jag igång igen!

Hej på er.. Har inte haft nån energi för att blogga dem senaste dagarna. Har ju somsagt vart magsjuk. Men nu är jag frisk igen! Eller, det var jag redan igår men. Så igår var jag igång för första gången detta året, hehe. Dagen började med att jag gick ut och sökte lite olika extrajobb i stan. (Hoppas nu på det bästa). Sedan kom min efterlängtade pojkvän hem till mig! Vi åt och myste lite innan vi drog oss vidare till Johanna som hade förfest innan Lipz. Det var en trevlig kväll, men jag kände att det var för tidigt för mig att vara igång då jag blev jätte illamåande och yr fram mot kvällen. Så jag och Victor drog oss hem ganska tidigt och myste hemma istället.

Nu på morgonen mår jag bättre igen, och jag lyckades dra upp min pojkvän ur sängen för en mysig promenad innan middagen. Nu har han åkt hem till Göteborg så jag måste verkligen sätta igång med plugget nu!

Skriver kanske mer senare! Puss


Min älskling innan vi drog till Johanna

Orkar inte

Godmorgon världen. Vaknade upp för nån timma sen. Har äntligen kunnat sova inatt så är utvilad, och mår faktiskt lite bättre.. Har fortfarande ingen matlust och är riktigt yr, men spyr iaf inte, hehe. Ställde mig på vågen imorse, väger fan bara 48kg nu.. Måste fan få i mig lite mat nu, vill inte väga så lite! Hoppas verkligen att få tillbaka matlusten snart, jag som älskar mat!!

Nu ska jag sätta på en film.. Måste vila ut idag!


Bild från nyår, middag hemma hos Emma!

Bra början på året...

Ni som har svårt för sjukdomar läs inte detta...

Fyfan vilken dag och natt... Vaknade vid 4 tiden inatt av att jag mådde piss och fick springa upp till toan och spy, wiho. Och ändå tills klockan slog 8 spydde jag varje kvart, mysigt va? Med andra ord så har jag inte sovit något efter klockan 4, och med tanke på att jag somna 2 så är jag ganska trött! Sen lugna det sig till varje halvtimma, sen timma och nu har jag inte spytt på 2 timmar, yey. Mår lite bättre nu än i morse, men kan inte röra på mig för då spyr jag. Fyfan vad jag hatar det här! Jag som hade massa planer idag och har skit mycket att plugga som inte går. Jag kan inte ens titta på tv. Men nu tvinga jag mig själv att skriva ett inlägg.. Men orkar inte mer nu. Tänkte äta dagens första måltid om en stund.. Blåbärssoppa, usch!

Hoppas ni har en bättre dag än mig. Nu ska jag lägga mig och dö...

Godnatt

Ännu en dag har gått och jag har inte gjort något vettigt! Bara massa fet mat, film och helt enkelt chill. Imorgon ska jag fan ta tag i mitt liv och börja plugga och träna. Har planer på att gå och leta tatueringsstudio med min kusin imorgon.. fy vad jag längtar tills det blir av!! Ska även gå runt i stan och leta jobb och övningsköra med mamma. Sen resten av dagen/kvällen så måste jag sätta igång och plugga. Jag har sånt jävla ångest just nu.. Har skit mycket att plugga, men har verkligen ingen ork till det. Vet inte vad det är med mig, men får panik såfort jag tänker på att plugga.. Men det blir somsagt bara värre ju längre fram jag skjuter det!

Nu ska jag se klart på Transformers och sedan gå och lägga mig ganska tidigt. Godnatt <3


Den här texten ska jag och min älskade kusin skriva på våra revben, annat typsnitt dock och ingen fjäder!

Granen borta

Beställde en familjepizza förut som vi skulle äta 4 pers.. Men de råkade bränna den vi beställde lite så vi fick två stycken familjepizzor, en gratis! Snacka om feta nu! Haha. Efter pizzan så slängde vi ut granen, och jävlar vad den barra! Helt sjukt mycket.. Fanns fan inget kvar av den när den kom ut, haha.

Så här så granen ut förut, jätte fin!

Så här såg den ut när vi tog ut den.... hahahah

Det räckte att man nudda den så ramla det av massa barr.. Den såg dock inte ut såhär förens vi tog bort all belysning och pynt! Fin va?

Nu ska vi se på Harry Potter and the deathly hallows part 1 med mamma.

2012-01-01

Första dagen på nya året nu då! Och den börja man med att vara bakis och se på film. Min kväll/natt igår var nästan helt perfekt, allt som saknades var en nyårskyss från min pojkvän.. Kvällen började iallafall med middag hemma hos Emma med massa goa tjejer och Daniel. Efter detta drog jag och Emelie vidare till Jennifer där det var lite fest innan vi drog till stan för att se fyverkerierna. Var lite läskigt iår tycker jag med fyverkerierna, för det var så många som sköt upp sina egna runt om kring som flög lite hur dem ville. Men annars så var det jätte fint!

Efter fyverkerierna så gick vi hem till Henrik där det var efterfest. Jag kom inte hem förens halv 5 inatt, så idag är jag ganska trött! Så det blir en lugn dag hemma med film och pizza, mums!

Sen tänkte jag säga att min kamera pajja igår så har inga bilder förutom dem jag tog med mobilen.. Fan va sur jag blir :(

Alexandra och Angelica

Fyverkerierna

Emelie och jag

Det här är dem ända bilderna jag fick igår som inte blev någorlunda bra, haha.. Får se om jag kan rädda bilderna på kameran på nått vis!

RSS 2.0