Inget blogg humör

Just nu är livet både så bra det någonsin har varit, men samtidigt så är det påväg till att bli sämre än någonsin.. Därför så vill jag bara leva i nuet och hoppas på att allt kommer lösa sig för mig. Jag börjar blogga igen när humöret är tillbaka och löst alla privata delar.. Det kan gå allt från nån dag till några veckor, men bara så ni vet vad som händer! Bilder från min sommar kan ni istället hitta på facebook där jag uppdatera lite mer. Ha det bra sålänge! 
 
Och förresten.. Fattar inte den nya blogg.se den är bajs konstig vill ha den gamla igen. 
Jag, Josephine och nån annan jag inte vet vem det är på Lipz i torsdags.

Home

Eller inte riktigt hemma.. Är i Sverige men på Orust hos min pojkvän. Det är därför jag ännu inte har bloggat. Lägger upp bilder när jag är tillbaka i Trollhättan! Sålänge så visar jag två studentpresenter som jag ska använda såfort jag kommer hem. Den första av Anna och den andra av Louise och Josefine!

Damp

Hej mina små läsare! Har inte bloggar på ett tag, och det beror delvis på att jag just nu är i Turkiet men även för att bloggen dampar. Blogg.se har ändrat sin hemsida och ända sen dess kan jag inte logga in på blogg appen. Så tänkte bara skriva snabbt nu var jag håller hus. Kommer hem på fredag men åker direkt till Orust så får se om jag bloggar då. Men lovar er massa bilder när jag är hemma i Sverige igen :) ha det bra sålänge! Puss

RSS 2.0