Bra men dålig dag

Go'kväll. Sitter i sänger och försöker få min pojkvän att vakna som somnade så gott efter att vi åt, haha. Idag vart det skola där det inte hände speciellt mycket. Hade ett läxförhör som jag glömt av helt, som gick bajs. Sedan var det ensambler där jag inte kunde sjunga då jag har ont i halsen, buhu. Efter dessa lektioner satte jag och Rebecka oss för att skriva klart rapportet till projektarbetet, och NU kan vi äntligen säga... VI ÄR KLARA!! Känns så jävla gött!! Så detta gjorde min dag bra.
Sedan när jag kom hem gjorde jag mat till mig och Victor som kom hit samtidigt som mig. Blodpudding och potatisbullar. Pinsamt att säga det, men det är en av mina favoriträtter, haha. Under denna måltiden fick jag reda på att Victors bal är den 23maj........... Och vi har pratat om att jag ska gå med på den sedan vi blev tillsammans. Men självklart kan jag inte den dagen då vi har en jävla Mozart konsert.. Jag vill så gärna vara med på hans bal.. ÅHHH Är så sur för detta!
Jaja, nog klag. Nu ska jag se på tv lite, puss!
Mums så gott det var! Saknades lite grönsaker bara..

NEW from TopShop

Linne jag köpte i England på Topshop. Åkte somsagt inte dit för att shoppa, men har en tvångstanke att jag måste köpa någonting där inne varje gång jag är där, haha. Och har man lite pengar över så kan man bara inte låta bli! Men det är alltid roligt med ett nytt linne i garderoben!

Tisdag

Halloj!! Sitter i sängen och försöker komma igång med plugget, men har fastnat i det där jävla spelet drawsomething.. Haha, skit kul :D Så det är allt jag har gjort sedan jag kom hem lite efter 4. Nu ska jag plugga varken jag vill eller inte, sen så ska jag övningsköra lite om min far orkar, hehe. Blir en ganska lugn dag. HA det gött haj!

Bilder från England

Jag och mina söta kusiner
Lakeside
London
En mysig by vi besökte
Cream tea
På restauringen där vi firade Jessica som fyller år idag, Grattis till henne!
Biljetterna till matchen
West Ham!!

Underbara England

Hallå där! Kom hem från England igår, men hade ingen ork till att blogga då jag var helt slut efter resan. Under resan har vi iallafall vart ute på landet i det underbara vädret, haft en tur till London där vi kolla i lite affärer (där jag hittade min balklänning, iiiih) och gick längst Themsen. Själklart umgicks vi med släkten också en del. Veckan avslutade vi med fotboll där det var West ham som spelade mot crystal palace. Riktigt kul att få se en sånn stor match live. Detta var en riktigt bra vecka, och vädret var grymt - 15-19 grader hela veckan :)
Idag var det tillbaka till skolan, vilket var segt, och efter skolan har jag jobbat med projektarbete med Rebecka. Nu tänkte jag äta kvällsmat och ta det lugnt. Bilder från England kommer imorgon eller något. Puss
Ett kort kan ni få se från resan sålänge - i London. I handen håller jag min balklänning!! Har tänkt att inte visa den förens balen kommer, så det kommer inte komma upp någon bild på den. Möjligtvis att jag visar en sneak peak, får se!

Home sweet home

Godmorgon! Kom hem igår kväll och var helt slut så jag gick och la mig tidigt, vilket resulterade i att jag vaknade klockan 9, yey. Skönt att vara uppe i tid ändå. På mitt schema idag: Packa, plugga, städa och gå och sola en snabbis med min mor. Inte den roligaste dagen kanske, men resten av veckan kommer bli grym!
Nu ska jag äta frukost. Skriver mer senare!
Min älskling på alla hjärtans dag

Grattis bloggen, 1år!

Idag är det ett år sen jag skaffa denna bloggen om jag minns rätt. Känner mig duktig för jag har ändå bloggar ganska regelbundet vilket jag brukar va dålig på.

Sitter just nu i Victors säng och pluggar lite. Vid halv 8 åker jag hem mot thn där jag ska sova, packa och sedan dra vidare till England på tisdag morgon. Detta ser jag fram emot sjukt mycket!

Nu ska jag göra iordning mig!

Orust

Igår var sista skoldagen för mig och nu har jag äntligen lov! Åkte till Orust igår och myste lite, somnade redan vid halv 10. Rolig flickvän jag är. Och med tanke på att jag somna så tidigt så vakna jag lika tidigt idag. Men var skönt att få sova länge! Tänkte gå upp och äta lite frukost nu. Magen kurrar. Ha en bra lördag. Puss

Bild på skorna som förhoppningsvis kommer hem till mig om ca en månad :)

Nelly shoes

Ikväll blir det att gå på Nelly shoes inne på Lipz. GRATIS skor till dem 100 första och goodiebags till de 150 första. Underbart! Blir att köa i tid ;) Nu ska man bli ett par skor rikare!
Sitter just nu och vilar framför en film med Rebecca så man orkar med kvällen! Sedan blir det att tagga! :D

Alla hjärtans dag

Hej på er! Sitter hemma och är sjuk, på alla hjärtans dag. Jippie! Vaknade upp med feber och min hosta har blivit så mycket mättre, not.. Så tänkte ta och läsa lite körkortsteori idag då jag knappt har hunnit göra det dem senaste veckorna. Jag kommer aldrig att få körkort om jag inte sätter igång nu! Haha.
Senare idag kommer Victor hit, om hon fortfarande vill det vill säga. Funderar på att inte säga att jag är sjuk, och lura hit honom ändå, haha. Nej då. Men annars så kommer jag dö av uttråkan!
Nu ska jag plugga! Ha en bra alla hjärtans dag <3

Bästa helgen på länge!

Har haft en sjukt bra helg! Fredag - klassfest. Lördag - utgång. Söndag - mys uppe i bergen och när jag kom hem blev det att klippa sig, äta god mat och mysa med Amanda. Inte haft en såhär bra helg på länge! Och med tanke på att min vecka var skit så blir jag lite extra glad. Ända nackdelen är att jag inte har pluggat någon körkortsteori vilket jag hade planer på att göra. Blir att gå upp vanlig tid imorgon och göra detta. Har nämligen sovmorgon till 12. Gött! Snart ska jag sova, så god natt!
Julia, jag och Martina påväg in på 1903.

Mys uppe i bergen

Varit uppe i hunneberg och grillat korv och skjutit med luftpistol som Calle hade med sig. Och jag måste få skryta lite nu.. Jag var den ända som fick ner en burk när vi skjöt! Calle och Filip är värsta COD nördarna, så man tänker att de ändå borde ha lite prickkänsla. Jag fick ner den på andra försöket! (Nybörjartur, haha) Nu har jag skrytit klart.. Så ska ta och hoppa in i duschen då jag stinker rök, usch! Senare kommer mandisen hit.

Sunday

Efter världens bakfylla igår så tvingade jag upp mig i sängen och gjorde iordning mig. Vi spenderade början av kvällen hos Sofia med lite trevligt folk. Sedan drog vi till 1903. Blev inte en jätte sen kväll för mig då jag inte mådde något vidare, haha. Var hemma vid halv 1-1 och gick och la mig. Idag mår jag mycket bättre och ska snart sätta igång och plugga lite körkortsteori (så tråkigt!!). Ikväll ska jag mysa med min mandis och bara ta det lugnt!
Lite bilder från igår.

Estetfest

Fredag, klassfest hos Fredrik (inte hos fredag som jag råkade skriva i förra inlägget, haha). Hade en sjukt bra kväll.. Men idag mår man som man förtjänar. Men funderar ändå på att dra ut med några goa brudar för att dansa bort den jävla baksmällan. Så nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag mår bättre snart.

Mot Göteborg

Sitter i soffan och tar det lite lugnt innan jag ska upp och packa väskan. Kvällen spenderar jag i Göteborg med min älskling. Äntligen något som får mig glad då jag har vart sur i 2-3 dagar. Imorgon är det fredag vilket betyder klassfest hos Fredag.. Åh vad jag har längtar! Kommer bli awesome :D
Haha, ser ut som jag skelar..

Family first

AAAAAHHH!!

Jag blir så sur.. Igår gick jag upp extra tidigt för att plugga på provet.. Men det var helt i onödan då provet var så konstigt!! Idag så går jag också upp extra tidigt för att träna på min redovisning.. Men då är läraren sjuk! Jag är så trött så jag vill dö! Hade kunnat sova nån timma extra :(
Kul liv.. Jaja, får väll sätta mig och plugga på något annat.. Frågan är bara vad, då jag inte har några böcker här..

Fan

Kom hem för ett tag sen från skolan.. Och jag är sjukt sur! Allt pluggande har vart helt åt onödan.. Konstigaste provet jag har varit med om! Så nu tänkte jag bara ta det lugnt och få bort min ilska, haha. Sedan blir det lite plugg, vilket jag inte är alls sugen på!
Såhär mår jag nu.. Väldigt fövirrad tjej! Haha. Behöver verkligen lov nu! Längtar sjukt mycket till England..

Så här ser min måndagkväll ut

Religionsplugg framför brasan med lite godis. Även det värsta kan man få att låta helt okej. Mer än såhär kan jag inte skriva. Prov imorgon som kommer gå åt helvete kan jag säga rakt ut. Så nu ska jag göra mitt bästa för att fatta iallafall någonting! Ha det gött

Sista dagen på veckan

Hej på er! Gårdagen bestod av plugga fram tills Victor kom hem till mig. Vi hade en jätte mysig kväll uppe framför brasan. Vi såg på film och åt kinamat. Längesedan jag hade en så mysig lördag.
Sitter just nu och äter lite "brunch" och ska snart hoppa in i duschen. Sedan blir det plugg resten av dagen! Ha en go söndag :)
Kändes ganska gött att bara sitta hemma igår med tanke på hur kallt det ar ute! Över 17- ute när vi satt och värmde oss framför brasan med över 24 grader.

Helg

Underbart med helg! Kommer dock bestå mestadels av pluggpluggplugg.. Buhu! Men senare idag kommer Victor hit så lite mys får jag ändå.
Igår var jag hemma med familjen och åt pizza, godis och chips.. Riktig fetto dag! Men gott var det. Somnade ganska tidigt för var helt slut.
Men nu ska jag sätta igång och plugga! Ha en bra lördag.
Hjärtat och jag i somras

Underbara klänningar


Kommer antagligen inte köpa klänningen jag visa igår.. Haha, svårt att bestämma mig! Min kära mor tyckte att jag skulle vänta med att köpa någon klänning tills vi åker till England. Så nu har hon lovat mig att ha en dag att leta efter klänningar till både balen och studenten. Tror det är bättre att köpa när vi är där för 1. man kan få klänningarna billigare. 2. ett större utbud. 3. mindre chans att någon kommer ha samma klänning. Dessa tre klänningar är från hemsidan som står på korten. Tänker leta efter dem när jag åker dit och hoppas att dem är lika fina i verkligheten! :)

Kvällsmat

Sitter i soffan och njuter av en god kvällsmat. Finns nog inget bättre än hemmagjord smothie- björnbär och jordgubbar, leverpastej mackor med gurka och en kopp te med honung och citron i. MUMS! Nu ska jag mysa lite framför ett simpson avsnitt och sedan plugga lite till. Godnatt på er!

Kallt

Hej på er. Sitter i soffan och fryyyyysssser! Så sjukt kallt ute. Dagen har spenderats i skolan och sedan en stund på Nya skolan, då jag ska skriva ett repotage om dem. Annars har jag väll inte gjort så mycket. Har tänkt skriva repotaget redan idag så det är gjort! Resten av denna veckan och även nästa vecka kommer bli ett helvete! Har så sjukt mycket att göra. Nästa vecka har jag nämligen - religions prov, engelska skrivning, inlämning av svenska utkast, muko redovisning, skriva svenska repotage i skolan och på detta så har jag även lovat min körlärare att göra klart alla internet teoriprov tills på måndag.. Och det är 20 st! Vet inte hur jag ska hinna med detta :( Men jag ska kämpa på! Ska bland annat skippa att gå ut idag vilket var planen för att istället plugga.. Känner mig duktig.


Är dessutom sur för att det snöar ute.. Det är ju februari.. Kan inte våren börja komma snart?

Min bal

Inte så fint med bh under men.. Såhär ser klänningen ut: (och ni får ursäkta hur sjukt snygg jag är på bilden.. Hållningen asså.. Mums!)
Fick inspiration till håret av den här bilden:
Sedan gjorde något litet eget.. dock väldigt fult nu. Men tänk detta och sedan går svansen frammåt, så ska jag fixa löshår och göra ljusare slingor så det blir fina långa lockar i svansen. (Jag är dålig på att föklara)
Smink: Vill ha en ganska enkel sminkning, hudfärgade ögonskuggor och svart kajal. Något liknade det här:
Skor: Har tänkt köpa ett par enkla svarta högklackade. Sånna här typ:
Sen är det bara små detaljer kvar som naglar och smycken. Blir nog lösnaglar i manikyr och enkla silvriga smycken.
Känns sjukt skönt att jag (tror jag) har bestämt mig för en klänning nu. Att släppa lite panik över att hitta en klänning och att ha lämnat in rapporten har verkligen gjort min dag.

Idag är en bra dag

Är glad idag. Känns sjukt skönt att ha lämnat in projektarbetet.. Det var på tiden! Sen är jag även glad för jag tror jag har hittat min balklänning. Hade inte ens planerat att gå och kolla idag.. Men är sjukt glad för att jag gjorde det! Så om jag fortfarande är lika kär på fredag så följer den med hem. Tänkte göra ett inlägg om en stund om hur jag vill se ut på min bal.
Resten av dagen kommer bestå av plugg och vila. Men ska börja med att äta!

RSS 2.0