Fixar baluppsättning

Snygg tjej? Haha.. Hoppas jag får ut dem där jävla grejerna snart... Väntar på att mitt hår ska bli helt tort så vi kan börja locka och så. Dem grejerna jag har i håret är för att det ska bli mer volym på håret. Kanske lägger upp en bild sen på resultatet.. Beroende på om det blir fint eller inte!

Halv 8

Säger bara en sak.. Kul att vakna halv 8 när det är helg! Jag har ju inte ens sovit 8 timmar, men kan inte somna om.. Så jag har suttit med datan ett tag och lyssnat på lite musik. Tänkte gå ner och äta frukost snart och sedan träna. Mina planer idag är att 1. Träna 2. Prova balfrisyr 3. Städa 4. Göra iordning mig (med Emelie?) för lite party för att fira bästa vännen Amanda som fyller 19 idag 5. Efter middag hemma hos Amanda så åker några av oss vidare till Göteborg för utgång.
Tror att detta kommer bli en grym dag! Får hoppas att jag inte blir för trött bara nu när jag vakna så tidigt...
Bilder från 8ans skolavslutning. Grattis Bästis, hoppas du får en grym dag så ska vi dansa rövarna av oss i Göteborg ikväll! :* PUSS

Fredags mys

Halloj! Haft en helt o.k fredag måste jag säga. Kom till skolan och nutida konsten var inställd = slapp redovisa. Sedan var det kör och hade en kort extra sånglektion för att jag har missat så många. Orkade inte med engelskan idag så jag Johanna och Rebecca drog till Överby och jag fick med mig lite saker hem. Kan visa sen!
Nu har jag precis prata med min syster som är i Afrika. Så synd om henne, hon har trodligtvis fått samonella. Så jag hoppas att hon frisknar till nu så hon kan komma hem på torsdag nästa vecka. Jag saknar henne så! Tre månader har det gått nu.
Om en timma går vi till O´learys för lite afterwork. Sedan blir det chill hela kvällen!

God kvällsmat!

Ostomelett, riskakor, gurka och ett glas juice.. Mums!
Borde verkligen plugga just nu, men jag har verkligen ingen ork eller lust. Jag vill egentligen bara gå och lägga mig mig känns änna lite tidigt för det.. Är ju inte ens mörkt ute än, haha. Blir väll att bara ta det lugnt ändå tills dess!

Skor

Dessa skorna ska jag ha på studenten hade jag tänkt och möjligvis till balklänningen om jag inte hittar några andra. Hitta dem häromdagen på Scoretts hemsida och blev kär på en gång. Men självklart så tar dem slut på hemsidan men så ringer bästa Johanna till affären här i Thn och så finns det ett par 37or kvar som hon la undan till mig. Så imorgon köper jag dessa om de sitter bra!

Torsdag

Fräsh tjej efter gårdensen morgonpass. Känner att det börjar bra! Hela gårdagen spenerade jag i skolan där det var rep till sceniska. Kom inte hem förrens halv 9 och var verkligen helt slut då! Idag var det upp och träna igen och sedan fortsatte vi repa sceniska hela morgonen i skolan och efter det var det bara en ljudteknikslektion. Hem sen och har inte gjort så mycket sen dess. Blir väll plugg senare. Tråkigt inlägg och orkar inte skriva mer nu så tack och hej!

Jag kommer klara det!

Hej på er.. Detta kommer bli ett långt inlägg... Börjar med att berätta om mina senaste dagar:
Söndag - Åkte hem från Orust ganska tidigt så direkt när jag kom hem åkte jag upp i hunneberg med min familj och grillade korv och njöt av det fina vädret. Det var rikigt mysigt!
Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig för en liten reunion med Cyperngänget. Vi bowla och åt mat, hade jätte kul.. Och för en gångs skulle var jag fan grym på bowling! (och jag har fortarande träningsverk av detta.. Haha).
Måndag: efter skolan åkte jag ner till Göteborg för att köpa massa saker till Sceniska. Det måste sett lite knepingt ut när jag gick runt med denna stora påsen med massa utkläningsgrejjer, haha.
Jag stannade i Gbg över natten och myste med Victor. Vi åt pizza och lite så.
Tisdag: Gick upp tidigt och åkte till Trollhättan. Hade en lektion sedan åkte jag iväg på arbetsintervju. Efter detta gick jag hem och tog det lugnt. Det blev även några timmar i solen med solande och hoppade studsmatta, underbart! Sen kom Sofie och vi solade vidare lite hade lite girltalk och åt glass.
När hon drog hem så blev jag helt plötsligt väldigt pepp till att sätta igång med träningen, och verkligen se skillnad för en gångs skull. Och det är dags att sluta äta så dålig mat som jag gör! Jag vill inte gå ner i vikt, utan få muskler och få en snygg röv, hehe. Så nu har jag gjort upp schema och tänker träna varje morgon i 30 min. Så det blir att gå upp lite tidigare. Har tänkt att göra 20min kondition på cykeln och 10min styrka. Vill inte göra allt för svåra grejer då jag antagligen kommer tröttna. Men om jag gör korta pass ofta så kommer jag få en rutin och tror att det kommer bli lättare att bli motiverad. Sen ska jag även försöka hoppa mer studsmatta om vädret tillåter detta och äta mer frukt och grönsaker!
Ursäkta för detta långa inlägg! Nu ska jag äta kvällsmat och sedan gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Puss

Inte kul..

Jag säger bara en sak. Det är inte kul att höra alla säga hur underbart vädret är hemma.. Här ser det ut såhär:
Kan säga att denna dagen inte är super.. Jag mår dåligt, måste plugga, är på dåligt humör av vädret.. Till och med Dollar är magsjuk, stackars vovven :(. Men får väll bita ihop, engelskan gör sig inte själv!

Jag ska bättra mig när jag känner för det

Godmorgon på er! Jag sitter hemma hos Victor på Orust med ont i nacken och en kurrande mage. Han vägrar att vakna så jag har legat och gjort ingenting i tre timmar, segt! Kan berätta om dagarna jag inte bloggat: Torsdagen gick jag till skolan trotts att jag inte mådde bra, efter skolan stacka jag hem och fixade en vänns present i några timmar, haha.. Går sakta men säkert! Hann inte med så mycket mer än det den dagen. Men fredagen däremot hann jag med lite mer. Först skola där jag slutade 4 timmar tidigare än vanligt då vi inte hade nån engelska och jag slapp den långa håltimman. Så efter lunchen så åkte jag med Anders, August och Emil och skulle kolla på ljudanläggning till studenten och så blev det även en runda till ÖB och köpte plastglas och billigt godis, haha. Sedan kom jag hem, hämtade upp mina CV och personliga brev och drog först till Överby och sedan Oden. Lämnade ut 21 CV (desperat efter jobb? haha) och har lyckats få en intervju tills på tisdag med KappAhl. Men jag vet att inte mina chanser är så höga då de andra som ska intervjuas var runt 22 och hade erfarenhet inom att jobba i butik vilket inte jag har. Men de tyckte att jag gjort ett bra intryck ifrån mig så jag fick tid för en intervju (gladtjej). Detta blir min första intervju jag ska på, så jag har ingen aning om vad som kommer sägas?! Så nu är det bara att hålla tummarna!! Nog om det.. Vid 5 tiden satte jag mig på bussen mot Orust där jag är nu och har planer på att bara ta det lugnt hela helgen. Det behöver jag för att kunna bli frisk snart!
Förlåt för ett väligt långt inlägg, haha. Ha en bra helg, puss

Sjuk

Ligger hemma i sängen med världens förkyldning. Så tänkte passa på att blogga lite vilket jag är väldigt dålig på det senaste! Kan berätta om början av veckan..
Måndag: Kort skoldag, gick hem tidigare då jag inte mådde något bra.. Senare vid halv 5 köpte jag min balbiljett. Helt sjukt va dyrt det är, men hoppas verkligen att det är värt det!
Tisdag: Mådde egentligen skit men gick till skolan ändå då vi skulle få våra studentmössor, haha. Och det fick vi, först i klassen var jag med att ha den på huvudet.. Haha! Jag måste säga att jag ser förjävlig ut, en ful svamp är vad jag se ut som! Men skit samma, nu när man har fått den så känns det som det är nära studenten! På kvällen var det konsert i skolan och då mådde jag verkligen skit dåligt, och jag är inte alls nöjd med det jag sjöng.. Men jag orkar helt ärligt talat inte bry mig mer, är så trött på allt med skolan och göra..
Ondag: När jag vaknade upp idag mådde jag verkligen skit, kan inte andas i näsan även fast jag tar nässpry, haha. Och mitt huvud håller på att döda mig, så idag fick jag bli sängliggandes. Så har passat på att skicka iväg lite jobbansökningar och tänkte nu skriva ut lite CV och personliga brev att gå ut med nån dag snart. Sen blir det att plugga om huvudet tillåter detta!
Hoppas nu har en bättre dag än mig, puss.
Balbiljetten
Mössan och lådan jag fick den i där det även låg två pennor och ett champagneglas med texten Student 2012 Louise Ewing på. Glad tjej även fast jag ser ut som en svamp! Haha

Städdag

Halloj. Dagen (som skulle bestå av enbart plugg) har gått åt till att STOR städa.. Helt sjukt hur stökigt mitt rum var, aldrig vart så illa innan tror jag.. Haha! Jag rensa lådor (slängde massa skit), sorterade mina skolpapper in i mappar, flyttade runt på lite saker i rummet och allt det vanliga såklart.. Jag passade även på att göra rummet lite vårigt, hade kvar min julstake, haha. Här är lite biler..
Före:
Efter:
Efter städningen satte jag mig och förberedde en födelsedagspresent till en som jag inte kan säga om hon läser min blogg.. Haha. Jag gör fan allt för att slippa plugga... Och det hinner jag inte göra nu heller, då vi får hema gäster för lite söndagmiddag.. Mums! Nu ska jag göra iordning mig lite. Puss

Jag är sämst

Ursäkta att jag inte har bloggat på mer än en vecka.. Men har inte haft tid eller ork till detta. Har haft massa plugg i skolan att göra och även saker att göra på fritiden. Hela veckan har jag inte gjort så mycket. Torsdags hade jag körlektion sedan på kvällen var det utgång med ett gött tjejgäng. Igår, fredag, så gjorde jag sjukt mycket känns det som. Först skola, sedan tjejkväll hemma hos Sofia med tjejerna i klassen. Detta var riktigt mysigt! Sedan vid 10 tog jag tåget till Göteborg för att träffa Victor och några från hans klass. Vi satt på en bar och drack oss fulla, haha.. Med andra ord, jag hade en sjukt bra fredag! Men idag känns det som det är söndag bara för jag redan har haft två utgångar denna veckan plus en tjejkväll. Men idag känns det av att man har druckit två dagar i rad och knappt sovit något.. Så ikväll kommer jag (antagligen) somna tidigt. Hade planer på att plugga idag egentligen, men mår inte bra för att göra detta. Så imorgon blir det en pluggdag!
Nu ska jag sluta babbla och se på film, puss!
Haha asså jag dör lite av denna bilden.. Gårdagen var lite knepig må jag säga!

Halv 8 hos Johanna

Sitter nu på bussen för god mat och för att träffa ett underbart tjejgäng. Ha en bra fredag, det ska jag ha!

Helg

Denna skolvecka har gått riktigt snabbt!! Och helgen börjar bra måste jag säga. Sista lektionen jag hade, engelska, så fick jag tillbaka arbetet jag skrev i tisdags (som jag tyckte gick skit) och fick VG på detta.. Detta gjorde mig sjukt glad då jag verkligen inte förväntade mig det. Efter skolan blev jag upphämtad av mamma och vi gick och sola en stund. Nu sitter jag här i soffan och vilar lite. Om en stund ska jag göra iordning mig inför halv 8 hos Johanna, där det är final, wiho! SKa bli riktigt mysigt. Ha en bra fredag. Puss
Bild från halv 8 hos Rebecca i början av året på mina goa brudar

Dålig update

Har inte vart på det bästa humöret de senaste dagarna, och inte riktigt haft tid med något. Därför jag vart så dålig på att blogga. Har fortfarande massa plugga kvar, men tänkte bara berätta att jag lever, haha. Kan berätta lite snabbt vad jag gjort de senaste dagarna:
Tisdag: Skrev engelska essay vilket gick ganska så skit.. Sedan efter skolan åkte jag direkt till Göteborg för att mysa med Victor. Vi åt pizza och såg på how i meet your mother. Riktigt mysigt!
Onsdag: Va sjukt trött hela dagen så efter skolan var det bara hem och sova och se på film typ, haha.
Och idag, Torsdag: Skola, hem och plugga, handla mat med mor, ser nu på film och ska plugga sen igen.
Otrolig roliga dagar, jag vet! Haha.. Nu ska jag iallafall se klart på filmen. Puss

1500 bilder...

Har suttit och raderat bilder från mobilen. Hade tidigare 2000 bilder.. En helt del med andra ord. Men har nu lyckats radera 1500 bilder. Fan.. Borde pluggar den här tiden egentligen. Men orkar inte. Så efter att jag sett klart på mitt program så ska jag gå och lägga mig! Godnatt :)

Glad

Slutade tidigare idag då jag inte hade några musiklektioner idag. Då kom jag hem och gjorde ett teoriprov.. Och lyckades äntligen klara det.. tredje gången gillit liksom. Så nu har jag klarat alla delarna så jag kan gå vidare till repetion och slutprov. Glad tjej.
Nu står jag och lagar mat till mig och min bror, sedan ska jag få tummen ur röven och boka en jävla körlektion, haha. På tiden... Hörs senare!
Man blir så otroligt fin på kort som är tagna underifrån.. Hehe

MAT

Sitter och äter lite mat efter att ha övningskört lite. Efter detta tänkte jag plugga lite och sedan se på äkta människor. Ska passa på nu och säga att detta har vart en riktigt bra helg!
Känner att jag lägger upp ganska mycket bilder på mat det senaste, haha.. Men det är ju så gott så måste dela med mig lite! Kött, potatis, grönsaker och beanässås. Mums!

Fruktsallad

Hej på er! Kom hem för en stund sen efter en mysig kväll i Göteborg och Kungsbacka. Idag blir det massa plugg och så har jag tänkt att sola solarium lite också. Men nu ska jag se på tv och äta mina fruktsallad. Mums!

Tänk vilken skillnad lite smink kan göra

Eftersom jag vaknade tidigt har jag haft mycket tid till att göra ingenting.. Så när jag satt och sminka mig fick jag för mig att bara sminka halva ansiktet för att se hur mycket lite smink kan förändra (kul liv jag har, haha).

Ena sidan är helt osminkad och den sminkade sidan har jag: puder, ögonbrynspenna, kajal, maskar och läppstift. Man ser klart mycket piggare ut med smink på sig!

Färdig sminkad. Nu ska jag fixa håret och ta på mig kläder. Snart kommer Sofie hit för att öppna sina födelsedagspresenter och sedan drar vi vidare till Göteborg. Puss
(Det är något konstigt med min bloggdesign. När jag kollar på datan ser den jättekostig ut, men när jag kollar på min mobil är den som vanligt. Ser den ut som vanligt för er andra?)

Parfym

Ett litet tips på parfym för er som inte gillar allt för starka men ganska söta parfymer. Jag är själv sånn.. Blir illamånde när någon luktar för mycke parfym. Denna parfymen luktar alldeles lagom mycket tycker jag. Den kommer från Victoria Secret och heter Gorgeous. Innan jag köpte denna använde jag en annan parfym från VS men när jag skulle köpa den när jag var i England så sa dem att de har slutat producera den. Ledsen tjej. Men denna är lika god den!

2012-03-03

Godmorgon! Vaknade tidigt av ett billarm gick igång utanför och kollade då på klockan.. Fick en aning panik att jag hade försovit mig till skolan innan det slog mig att det var lördag. Efter detta kunde jag självklart inte somna om, så nu ligger jag här i sängen och degar lite. Vid 11 tiden kommer Sofie hit så åker vi till Göteborg för att först mysa runt lite med fika och kolla affärer. Sedan åker vi vidare mot Kungsbaka för att träffa två tjejer som vi träffa på språkresan för en massa år sedan. Louise och Josefine heter dem, det ska bli väldigt mysigt!
Nu måste jag bara berätta om en liten mardröm som jag hade. Om man nu kan kalla det de.. Iallafall. Det var min student och vi hade mottgningen i Göteborg av någon konstig anledning. Så det var ingen som kom dit. Och mamma hade glömt skicka inbjudningar. De hade glömt att fixa mat och massa.. Alt som fanns var champange. Så jag söp mig full i drömmen.. Det känns bra, haha.. Antar att jag börjar bli lite nervös inför allt detta nu. Det är ju inte långt kvar!
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan göra mig iordning inför bildresan med Sofie (som fick körkort för bara nån vecka sen, grattis <3) Puss

High heels

Dessa skorna har suttit på mina fötter för det mesta när jag vart hemma idag. Är inte van vid att ha sånna "öppna" höga klackar. Det värsta jag vet är när tjejer går runt i sina klackar och ser förjävliga ut. Därför går jag runt och över, haha. Är riktigt nöjd över dem iallafall!

So near but yet so far

Fortfarande illamående efter igår.. Jag hatar att vara bakis. Vissa är det bara en kort stund dagen efter, jag är det ibland i två dagar. Jag tål nog inte alkolhol, haha. Trotts detta illamående så lyckades jag pallra mig mot Butlers där jag åt på afterwork med ett gäng. Var gott att få i sig lite mat och få skratta lite. Nu när jag kom hem så har jag slått in lite presenter till mig kära vän Sofie som jag ska va med imorgon. Vi ska åka till Göteborg för att träffa två vänner där. Kommer bli mysigt.
Nu blir det filmmys! Puss
Jag brukar va sämst på att slå in presenter, men tycker att dessa blev ganska söta, hihi.

Nelly

Vart och hämtat ut ett packet från nelly. Åhhh vad jag är nöjd med dem! Visar bild senare när jag hunnit ta kort.
Nu blir det yttligare tv tittande.. Hoppas illamåndet går bort snart, hehe.

Fyy

Godmorgon (eller inte så god om jag får säga det). Igår var det en super bra kväll men idag mår man inte lika bra. Var längesen jag var såhär bakis, haha. Skulle gått tills skolan idag, men efter en dusch och ett försök till att äta frukost så insåg jag att det aldrig skulle gå. Så jag gick och la mig ett tag till. Hade tänkt att gå till sista lektionen idag, men fick precis reda på att läraren var sjuk, så med andra ord.. Nu är det helg! Underbart.
Nu ska jag äta lite mat, och sedan hämta ut ett packet på posten.
Två bilder från igår.

Redo!

Om någon minut kommer alla andra tjejerna och polley. Nu är vi redo för lipz!

Underbar dag!

Halloj. Sitter i soffan efter en härlig skoldag (för en gångs skull). Projektarbetet är nu inlämnat och så är det underbart väder. Så efter skolan satte jag mig i trädgården och sola lite, skönt! Efter detta gick jag in och har gjort pizza till mig min bror och vår sysling som är på besök från Stockholm. Ikväll blir det utgång med ett gött gäng. Måste säga att detta är en bra dag!
Nu ska jag ta ut pizzan ur ugnen.
Se så gott!

RSS 2.0