Bilder från ensamble uppspelet








2011-05-31

Hej bloggen. Jag känner mig dålig på att uppdatera, förlåt. Idag i skolan så hade vi ensamble uppspel. Med det menas att alla olika ensambler ifrån tvåan och trean spelade upp en låt var. Det var inte det bästa uppspelet jag har varit med om, men det gick bra för min del. Jag kanske kan lägga upp lite bilder sen om jag fick någon bra!

Sen så fick jag sluta senare än vanligt idag då alla treor skulle visa upp sina projektarbeten. En del verkade väldigt intressanta! Jag och Rebecka har kommit på en ide vad vi ska göra. Vi är ännu inte helt 100 men det blir förhoppningsvis så att vi ska göra en modevisningskonset. Vi har tänk att vi ska sy egna kläder och göra en modevisning av detta där vi ska ha liveband som spelas på samma gång. Det kommer bli sjukt mycket jobb, men jag tror att det kommer blir sjukt roligt!

Idag ska jag plugga. Jag orkade inte igår för jag mådde jätte illa och hade ont i magen. Så nu har jag ett helt arbete att skriva tills imorgon. Det kommer gå åt helvete.. Jaja, bara att sätta igång! Ha en det bra :)


Bild ifrån förra konserten. Dålig kvalitée!

Dagens outfit


T-shirt - Gina Tricot. Jeans - Pieces. Jeans väst - gammal jeansjacka som jag har klippt av ärmarna. Converce. + smycken.

2011-05-30

Jävla skit dag.. Inget vill gå som jag vill. Fick dåliga betyg idag i skolan och på webbdesignen så gick allt åt helvete.. När jag skulle skicka in min uppgift som jag var ganska nöjd över så försvinner massa grejer från hemsidan! Och uppgiften skulle lämnas in idag. Hoppas att jag klarar mig ändå!

Jaja, nu ska jag sluta klaga. Det är fint väder idag och det ser ut som att det kommer bli sommar trots allt. Det har ju varit äckligt väder här det senaste med regn och blåst. Men nu är det varm och solen tittar fram.

Idag ska jag skriva klart en samhällsuppgift som ska vara inne på onsdag morgon. Jag har knappt börjat så jag får sitta med den hela dagen. Jag funderar även på att åka till sportlife en snabbis. Måste träna upp min dåliga kondition, om man nu kan göra det på en dag? Ska nämligen springa imorgon i skolan.

Men nu ska jag äta mat och vila lite innan jag sätter igång.


En lite sneak peek på dagens outfit. Visar bättre bild sen!

The ugly truth

Gokväll allihopa! Jag sitter i soffan och har precis sett på filmen The ugly truth. Den är riktigt rolig tycker jag. Ikväll har jag haft en riktigt myskväll med min pappa, vi har ätit kinamat och nu ska vi se på ännu en film och proppa i oss massa onytting som chips och kackor, mums! Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg nu, så skriver jag mer imorgon. Hoppas att ni alla har haft en bra helg, för det har jag! Puss


Mamma, jag, pappa och min bror Filip. Bara min syster som fattas. Bilden är tagen förra året när vi var i Turkiet.
Och så måste jag säga grattis på morsdag till min unerbara mamma Helena! <3

Väntar..

Jag sitter på kampenof i Uddevalla och väntar på min buss. Det är så segt att vänta! När jag kommer hem så ska jag äta kinamat med pappa och se på film. Jag äter bara hämtmat idag känner jag, åt nämligen pizza till frukost. Jag Victor och Anton köpte en familjepizza och proppade i oss.. Jag är fortfarande mätt! Men gott var det! Denna helgen har varit superbra. Är väldigt trött nu då jag knappast sovit något, hehe. Men det var det värt. På sista bussen som kommer snart så ska jag försöka sova lite. Skriver mer ikväll!

2011-05-29

Godmorgon bloggen. Allt bra med er?
Jag ligger i Victors säng och väntar på att han ska vakna. Om han inte gör det snart så går jag och äter själv!

Igår gick vi hem till Victors kompis, där det var lite chill fest. Vi kollade på matchen och pratade en massa. Det blev inte en jätte sen kväll så det var ganska skönt. När vi kom hem så såg vi på film, och jag somnade i soffan.. Sen har jag inget minne av att jag hamnade i sängen?! Så mycket mer än det har jag inte att säga om kvällen. Det var väldigt trevligt iallafall.

Eftersom det inte blev något plugg igår så måste jag plugga idag! Jag har två stycken redovisningar imorgon, jag hatar redovisningar..  Men det är bara att sätta igång. Jag åker hem till Trollhättan ikväll så det var ett snabbt besök här på Orust.

Nu ska jag försöka få upp min pojkvän ur sängen!

Orust

Nu sitter jag hemma hos Victor och bara tar det lugnt. Victors kompis Anton kom precis och snart kommer även Alice. Senare idag ska vi antagligen på fest om allt blir som planerat. Får hoppas att jag inte somnar! Jag sov aldrig på bussen förut som jag tänkt för Alice hoppade på bussen just då så vi satt och prata hela vägen.

Men innan vi ska iväg på fest så måste jag plugga lite och så. Vi ska även se på skräkfilm.. Nu.. Känns lite fel att kolla på skräckfilm när det är ljust ute, haha. Jag tror vi ska se på Paranormal Activity 2. Vi såg 1:an förra veckan så nu kommer uppföljaren.


Bild från Orust i höstas.

Igår.. En super kväll!

Det börja med att Emelie kom hem till mig och vi gjorde iordning oss för kvällen. Sen så fick vi skynda oss till bussen för att komma till festen. Jag trodde att jag inte skulle känna någon där borta, men när vi väl kom dit så visade det sig att jag kände nästan alla, haha. Så det var jätte kul. På vägen hem så fick vi lite problem med bilen vi skulle åka i då den fick punkrering. Så där ställde dem sig i mörkret och bytte däck. Vi kom iväg vid två tiden men åkte vidare till Linnea för efterfest. Det var sjukt kul, vi badade bubbelpool hos henne!! Sen kände jag att det var dax för mig att gå hem då jag skulle upp tidigt idag. Jag var hemma vid halv 5, så jag har inte sovit mycket inatt. Nu sitter jag iallafall på bussen till Orust. Tänkte sova en stund nu. Ha en grym dag!!

2011-05-28

Hej! Igår drog vi på fest och jag kom inte hem förens halv 5 så jag bloggade inget igår kväll. Nu ska jag snart åka till orust. Jag tänkte skriva ett inlägg sen när jag sitter på bussen vad vi har gjort.


Denna bjuder vi på. Jag och Emelie :)

L O U D

Nu har jag precis ätit lite lunch, om man nu kan kalla det för lunch vid denna tiden? Jag åt en jätte god pastasallad som mor min gjorde iordning igår. Hon och min bror åkte till Stockholm idag för att träffa släktingar, fuskigt! Jag har inte vart där sen november 2009, då jag och Johanna var och såg Paramore. Det var ett bra tag sen. Men nu i november ska jag dit igen, med Johanna, Louise och Rebecca för att se Rihanna. Det kommer bli grymt!


Gwen Stefani 2007

Beyonce 2009

Paramore 2009

Rihanna nu i november 2011.

Det är helt sjukt hur nära vi stod på Gwen Stefanis och Beyonces konsert.. Ni ser ju bara bilderna. På Paramore konsert stod vi dock lite längre bort. Men när vi ska på Rihannas konset så ska vi stå lägst fram. Vi har köpt biljetter i "the golden circle" eller vad det nu hette. Och då står man mycket längre fram än resten av dem som har ståplattser! Jag vet inte hur många som får stå där, någon som har en aning?

Men nu ska jag måla naglarna och fixa lite annat!

2011-05-27

Hej alla goa läsare. Visst är det skönt med fredag?! 
Det var en kortare dag i skolan än vanligt. Jag brukar sluta 20 över 12 på fredagar men idag fick vi sluta 40min tidigare, gött! Så jag satte mig på cykeln för att åka hem och träffa Victor en snabbis innan han åkte tillbaka till Göteborg. Nu är han påväg hem och jag sitter i min säng med datan. Har tagit på mig mjukis byxor och ska bara mysa framför en film snart. Jag har ont i magen så det är skönt att få vila lite.

Ikväll ska jag träffa min vän Emelie och kanske några andra. Vi hoppas på att hitta någon fest då vi är väldigt sugna på detta! Jag har inte vart på fest på jätte länge pågrund av att jag har pluggat varje helg de senaste, så nu får det vara dax igen! Får hoppas att jag mår bättre sen. Men det gör jag nog.

Nu tänkte jag kolla igenom min hårddisk och kolla om jag hittar någon gammal go film.
Är det någon som har tips på en bra film?


Gammal bild på mig. Tycker den är go.

Minnen

Tjillevippen! Jag har suttit och kollat på gamla bilder. Det väcker massa minnen. Nån dag ska jag ta och lägga upp massa gamla bilder, det är så roligt att se! Victor har sovit en stund för han har haft examen hela veckan så han är trötter, men nu har han vaknat igen. Så vi ska gå ner och äta kvällsmat nu. Ha en bra kväll. Puss


Mitt gamla goa tjejgäng. Skolavslutningen i 8:an :)

En liten överraskning..

Nu är jag precis hemkommen från skolan. Det var en helt okej dag ändå, fast ganska tråkig. Men när jag skulle ha min sånglektion idag så säger min sånglärare: Louise, jag har en överraskning till dig.. Jag började tänka, vad fan kan detta va?! Så säger hon att jag ska sjunga solo på min skolas student avslutningsmiddag. Jag blev ganska förvånad att de har valt just mig av alla elever, men det ska bli super kul! Jag ska sjunga låten som jag tror alla har hört; Don't worry, Be happy! Så ska kören sjunga i bakgrunden, det där.. Ooooooo. Lyssnar ni på låten så vet ni vad jag menar, haha. Det är inte en så rolig låt för dem då de inte sjunger några ord, men det gör ju jag och låten passar min röst perfekt. Så nu blir det att träna på låttex tills den 10:de!

Snart kommer min kära pojkvän, vi ska äta och ta det lungt. Det ska bli mysigt!

2011-05-26

God morgon på er! Allt bra med er? :)
Jag gick upp tidigt imorse även fast jag hade sovmorgon. Jag har städat och fixat, skönt att det är gjort nu! Nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag har i sångläxa - There will never be another you. Det kommer antagligen bli en seg dag idag i skolan, så jag kanske skriver något under dagen om jag får tid. Senare idag kommer Victor hit, så det blir nog inte så mycket bloggning ikväll. 

Men nu ska jag till skolan. Ha en bra dag!

Godnatt

Det gick inte så himla bra när jag skulle städa. Jag blev fast vid TVn istället. Jag städar imorgon istället! Jag har sovmorgon imorgon så jag kanske går upp lite tidigare för att göra det. Jag måste även träna på min sång läxa imorgon bitti. Så det blir nog ingen sovmorgon, hehe. Imorgon slutar jag skolan klockan 4. Sen efter skolan så hoppas jag på att min älskling ska komma hit. Han har inte vart här på flera veckor då han har haft examen i skolan. Han är så duktig min pojk! Men imorgon är hans sista stora prov denna terminen så han har tid att komma hit och träffa mig och min familj.

Dessa veckor har gått så snabbt! Veckorna bara flyger förbi och det är snart sommarlov. Jag är HAPPY!

Men nu ska jag sova, natti!


Min söta älskling <3

If you got the money

Min dag: Först var jag i skolan, sen påvägen hem mötte jag upp Amanda så åkte vi hem till mig och åt. Hon och jag är så himla lika (lika dumma).. Vi har pratat en massa om allt möjligt. Speciellt om att resa. Vi har bestämt att i jul så ska vi ta en resa till något land, helst varmt, i nån vecka. Varför vi inte ska åka tidigare är för att i sommar har jag redan tre resor bokade. Sen efter sommaren är det skola igen. Så vi måste ha lite tid att spara ihop pengar till resan. Det är dock väldigt kort tid för att spara ihop dessa pengar, då ingen av oss har något jobb.. Så vi får se hur det går med det! haha. Men jag hoppas verkligen att det blir av! Resan förra sommaren med henne var sjukt bra och om vi åker utan våra föräldrar denna gången så kan det ju bara bli bättre!

Sen har vi även hjälpt min kära far med att flytta sitt kontor. Så vi har bärt en massa bord och hundratals med pärmar! Men det kommer nog bli jätte bra när det är klart. Min pappa har ett klädföretag och hans kontor ska flyttas hem till vårat hus. Och det är jätte bra för min del då jag kan låna alla kläder från honom, hehe. Huset som vi bor i är väldigt stort så vi har en massa rum som inte kommer till någon användning så det var lika bra att han flyttade hit kontoret :)

Men nu ska jag städa och hjälpa till med att flytta möbler!

2011-05-25

Halloj! Jag sitter i skolan och har webbdesign lektion. Det är ganska tråkigt just nu för jag har inte så mycket att göra.. Så jag sitter och letar svar på denna fråga: Hur märker man att författaren skriver inom renässansen? Jag kan ingenting om renässansen och inte hur författarens sätt att skriva heller. Så det går väll sådär bra. Men jag måste hitta något att skriva då jag har redovisning på detta efter lunch!! Varför måste jag alltid skjuta fram allt?...

Idag efter skolan så ska jag nog träffa min kära kusin Amanda. Var längesen som bara hon och jag träffades, utan släkten eller med annat folk. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kanske går och tar en fika på strandgatan eller något. Det kommer bli mysigt att få träffa henne iallafall!

Nu ska jag jobba vidare.


Amanda och jag i Grekland förra året.

Lyckad konsert!

Jag är precis hemkommer från konserten i skolan. Det gick jätte bra, iallafall för min del! Det var någon liten miss vi gjorde, men det var inget som märktes. Jag har det inspelat så jag kanske lägger upp det nån dag om ni vill? Fast först måste jag lista ut hur man laddar upp videoklipp som man har på sin mobil till blogget ;)

Nu har jag en redovisning att skriva, buhu... Så imorgon bloggar jag mer, och kanske lägger upp lite bilder från konserten. Puss och kram.

Kvällens outfit

(Jag har tidsinställt detta tills klockan 18 idag, får se om det funkar! Första gången jag gör detta så, hehe).
Detta har jag på mig nu under konserten:


Vit "nät t-shirt" - Lindex. Flätat skärp - H&M. Shorts - Miss Ewing. Och smycken och kängor till det!

Vår/sommar konsert 2011

Jag kom hem för ett tag sen. Slutade kvart i 2 idag. Men ska tillbaka till skolan vid 4 för att repa med min ensamble. Idag är det somsagt vår/sommar konsert. Sista konserten för mig innan sommaren, och sista konserten någonsin för treorna som tar studenten snart! Jag, Judit och Anna ska sjunga låten "Rolling in the deep" med Adele, och restan av våran ensamble grupp ska spela instrument. Det kommer nog blir jätte bra! Jag är lite nervös dock, hehe.

Jag kommer antagligen inte vara hemma förens 9, halv 10 idag. Så jag får se om jag bloggar senare. Kanske blir ett snabbt inlägg. Jag tänkte iallafall visa min outfit för ikväll lite senare.


Bild från förra årets turné. (väldigt dålig kvalitee). Det var med gospel ensamblen.

2011-05-24

Godmorgon. Igår fick jag ett samtal om att jag ska till tandläkaren för undersökning. Det var ett tag sen jag var där.. Så nu sitter jag och väntar på att få komma in. Hoppas jag inte har några hål! Det tror jag inte men.. Har aldrig haft det innan så. Sen tror jag att jag löst problemet jag hade igår. Så det är bra. Men jag nu ska jag in och kolla tänderna, haha

Hjälp någon?

Jävla blogg.. HAr skrivit ett långt inlägg men det går inte att publicera. Den krånglar hela tiden. Min kategori funkar inte heller. Jag har en kategori på hemsidan som jag har tagit bort. Förstår inte hur jag får bort den! åååh.. jag orkar inte nu.

Skriver imorgon, godnatt!

Söt klänning



Ny klänning som jag fick igår. Det är endast ett prov, så det finns inga fler. Men jag tycker att den är väldigt söt. Vet dock inte när jag ska använda den. Funderar på att ha den på studenten. Annars så kommer jag säkert ha den på mig nån kväll i sommar när jag är utomlands.

Det ekar över hela staden

Nu är jag hemma efter en lång och seg skoldag! Sista lektionen hade vi retorik, då vi kollade olika diskussions klipp på youtube. Det var ganska tråkigt. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska vila lite framför datan innan jag börjar plugga. Jag har dock inte lika mycket att plugga kvar då jag skrev mitt retorik tal på webbdesignen, hehe. Jag ligger bra till i webbdesignen så då gjorde jag lite annat under lektionen. Men jag är långt ifrån klar med allt plugg!

Jag fick reda på en rolig sak i fredags som jag tänkte berätta. När jag kom hem från skolan i fredags så frågar mamma mig: Vilken dag kommer vi hem från England? Jag visste inte ens att vi skulle åka dit, haha. Så det ska blir super kul. Vi åker dit några dagar i juli. Eftersom jag är halv engelsk så bor nästan hela min släkt i England. Jag träffar dem nån gång om året, och det är lika roligt varje gång vi åker dit! Jag var i där i november senast, under min födelsedag. Det tråkiga är dock att jag inte kommer ha några pengar så jag kommer inte kunna köpa något. Alla mina pengar som jag får in varje månad går till en resa som jag och några vänner ska göra i augusti till Cypern. Jag kommer alltså resa en hel del i sommar. Först England några dagar, sen Grekland en vecka med familjen och min pojkvän och sen blir det en vecka i Cypern för att festa! Det kommer bli en awsome sommar!

Detta är verkligen ett "resande år". Jag har redan besökt Frankrike, Tyskland och Italien. Nu väntar England, Grekland och Cypern. Och vem vet.. Det kanske blir ännu en resa efter sommarn.. Man kan ju alltid hoppas! Jag tänkte senare göra ett litet bildkollage från mina tidigare resor. Får se om det blir idag eller någon annan dag, men det kommer!


Jag och min auntie Lesley när jag var i England i november.

2011-05-23

God morgon på er!
Jag sitter i skolan på engelska lektionen och skriver en engelska redovisning. Jag skriver om olika svenska företag, tex IKEA och H&M. Idag har jag bara haft historia och nu engelska, snart har jag lunch. Idag har jag ensamble, vilket är väldigt kul. Det är sista lektionen att träna på våran låt idag, för imorgon har vi konsert i skolan. Det ska bli super kul, men blir alltid nervös när jag ska sjunga inför en massa männiksor! Så idag när jag kommer hem så ska jag sjunga och spelar gitarr. Jag måste även skriva klart mitt svenska arbete.

Men nu ska jag fortsätta jobba, skriver när jag är hemma igen runt halv 5.


Bild på mig och min söta kusin Amanda. Förra sommaren i Grekland, Karpathos. Jag ska tillbaka dit i sommar igen, med min familj och pojkvän. Det är underbart fint där!

Deprimerande väder

Efter att jag kom hem från gbg så åt vi middag här hemma, kött och potatisklyftor, även glass till efterrätt.. MUMS! Sen gick jag och min syster till mataffären och handlade lite mat, så vi har frukost tills imorgon. Vilket pissväder det är ute! Blev helt genomblöt, även fast jag hade paraply. När vi kom hem hoppade jag direkt in i mina mjukiskläder och sitter nu och myser framför TVn. Sätter nog på en film snart. Men jag måste plugga lite under tiden tyvärr, då jag inte pluggat något under hela helgen som jag hade planerat. Så jag får skylla mig själv.

Nu ska jag ta mig en kopp te och värma mig under en filt. Skriver kanske mer sen!


Myser i min sköna tröja från H&M!

2011-05-22 Internationella dagen för biologisk mångfald

Ja idag den 22 maj så är det Internationella dagen för biologisk mångfald. Haha. Jag gick in på en hemsida för att kolla om morsdag var idag eller nästa söndag. Då kom det upp massa roliga dagar. Några andra dagar som jag tyckte var lite roliga är : 2011-05-25* Handduksdagen 2011-05-27* Muffinsdagen 2011-05-28* Internationella krama en musiker-dagen (då hoppas jag på många kramar!!). Haha, det finns en dag för allt ;) Nu sitter jag iallafall på tåget i Göteborg. Vi har inte börjat åka än, så det är lite segt. Jag har inte sovit så mycket i natt så jag tänkte blunda en stund. Hoppas jag inte somnar och vaknar upp i Karlstad bara, det vore inte så bra! Är det någon som vet när det kommer ut en blogg app för Iphone? Jag vill kunna ladda upp bilder när jag bloggar från telefonen. De har sagt att den ska komma snart sen december, och jag börjar bli trött på att vänta nu! Jaja, nu ska jag lyssna på musik och vila. Hoppas att resan går snabbt!

2011-05-22

Godmorgon solstrålar. Jag ligger i sängen hemma hos Victor och väntar på att han ska vakna. Jag stannar inte i Göteborg så länge idag, jag måste hem och plugga och ska även träffa min syster. Igår tog vi det lugnt. Åt mat och såg på film. Först Sagan om ringen och sen Paranormal Activity 1. Jag trodde att jag skulle få mardrömmar efter den filmen, men det fick jag som tur inte! Paranormal 2 är mycket läskigare, så det var tur att det inte var den vi såg den, haha. Men nu börjar Victor vakna till, så jag tänkte fixa frukost nu.

Påväg till Göteborg

Nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Ska träffa Victor och bara mysa. Innan jag gick till tåget så var jag hemma hos Calle och fira hans födelsedag. Där drack jag lite vin och så gick vi en liten tipspromenad och åt god mat. Jag kunde inte stanna så länge för sista tåget gick klockan 8, och jag hade ingen lust att åka buss så jag är framme i Gbg klockan 12! Men det här blir bra också. Nu sitter jag iallafall på tåget. Är glad att jag har en iphone i sånna här lägen, för jag blir så snabbt rastlös. Nu lyssnar jag på spotify och ska svara på några kommentarer. Sen hoppas jag på att vara framme! Jag kanske skriver mer ikväll, får se vad som händer. Annars får ni ha det bra! Pusspuss

Kalas färdig!

Nu är jag klar för att gå hem till Calle som fyller 18år. Detta är vad jag har på mig idag:







Det ser ut som en svart lång klänning, men det är en långkjol och ett linne.
Kjolen är från Miss Ewing, linnet från Monki, skärpet från H&M och den vita koftan är också från Miss Ewing. Örhängen är en present från min kära kusin.

2011-05-21

God morgon världen! Jag vaknade för cirka 10 minuter sen, så jag ligger fortfarande i min säng. Det var riktigt skönt att få sova ut idag! Jag hade antagligen kunnat sova längre, men blev störd av att min mobil började plinga. Men jag har massa att göra idag, så det är lika bra att gå upp nu.

Jag känner mig lite sur idag för att jag inte kom in igår på Liseberg.. Så jag får trösta mig med att jag får se henne i sommar istället när hon kommer hit till Trollhättan under Fallens dagar. Det är ganska många artister som kommer hit då! På fredagen (15/7) så kommer RIX FM festivalen hit. Vet dock inte vilka artister som ska vara med och spela då. På lördagen kommer Erik Hassle, Veronica Maggio, Circus picknick och Lazee. På söndag kommer Nassim Al Fakir, Oskar Linnros, Circus picknick och Archie. Så då vet jag vad jag kommer göra!

Idag är det fint väder, blåsigt dock. Så jag tänkte äta lite frukost och sedan pallra mig ut till trädgården och sola lite. Får hoppas att inte vinden är för kall bara.. Jag har inte solat sedan påsklovet, då det var kanon väder!! Och all min färg har redan hunnit gå bort. Så jag hoppas att få tillbaka den snart! Jag vill ju vara brun och fin till skolavslutningen.



Kvällen blev inte riktigt som planerat..

Hejhopp! Jag tänkte berätta om min eftermiddag/kväll. Det börjar med att Rebecka kommer hit runt fem tiden och jag gör mig iordning innan vi tar tåget till Göteborg. Framme i gbg så träffar vi min pojkväns vänner på spårvagnen mot Liseberg. Så vi stod i den oerhört långa kön till Veronica Maggios konsert med dessa härliga människor. Denna kö stod vi i i nästa 2 timmar. När vi är längst fram så får vi veta att konserten är över.. OTUR! Så där hade vi stått i 2 timmar och inte ens kommit in. Men det var väldigt trevligt ändå att prata med alla goa. Senare bestämde jag och Rebecka oss för att ta tåget hem runt 22. Det var det sista tåget som gick idag och vi hade igen lust att sitta på en buss inatt, så det var lika bra. Innan tåget gick skynda vi oss till Burger King och köpte hamburgare, det var riktigt gott efter den lite mer misslyckade kvällen. Nu är jag iallafall hemma och tänkte strax sova.

Mina planer för imorgon: Träna, göra min gitarr läxa, skriva svenska arbete, förbereda retorik tal, hem till en vän för att fira hans 18års dag och sen på kvällen kanske ta tåget till gbg igen för att sova hos min pojkvän som jag saknar otroligt mycket! Det blir nog en bra lördag.

Hoppas att ni andra har haft en bra fredag, för det har jag! Tack alla glada människor som jag träffat idag!
Puss, godnatt.

Go bild på mig och mina vänner.

2011-05-20

Hej gott folk. Jag kom precis hem från skolan och har ett leende på läpparna. Det är nämligen så att jag har kämpat jätte hårt för att få godkänt i matte b kursen, och idag berättade min mattelärare att jag fick 22 poäng på matte nationella. 13 var godkänt och 25 var vg. Så jag var nära vg gränsen, och jag var osäker på om jag skulle få godkänt! Jag måste nog börja lite på mig själv mer och inte tro att jag kommer få ig. 22 är även mitt turnummer så det var lite roligt tycker jag, haha. Nu kommer jag vara glad resten av dagen. Det kommer bli en underbar kväll i Göteborg med Rebecka. Det kommer vara sjukt mycket folk på Liseberg idag, men det är ju klart.. Veronica Maggio är ju grym!

Nu funderar jag på att gå och lägga mig, jag är jätte trött. Kunde inte somna igår kväll, så jag låg uppe till 3... Och upp igen klockan 7. Jag är väldigt morgontrött och jag behöver mina sömttimmar, annars blir jag en mardröm, hehe.

Det är helt underbart med helg nu, och jag känner att vädret börjar bli lite bättre nu igen. Kanske dags att börja räkna ner till sommarlovet?

 
Ser ni påsarna under ögonen? Jag är trött... Natti.

Dance In The Dark

Det blev ingen träning för mig.. Jag är inte tillräcklgt motiverad att gå och träna själv. Ingen kunde följa med mig till Sportlife så då sket jag i det, haha. Istället gjorde jag rena motsattsen.. Jag köpte en kebab pizza och la på mig några extra kilo!

 Imorgon är det kort skoldag, slutar 20 över 12, vilket jag gör varje fredag, och jag älskar det! Jag hoppas att det blir lite bättre väder imorgon så jag kan sola en stund innan jag och min kära vän Rebecka tar tåget till Göteborg för att se Veronica Maggio på Liseberg. Jag älskar hennes nya skiva, så jag hoppas att hon är bra live.

Jag har ganska tråkigt just nu, jag ska nog kolla på ett avsnitt av LA ink. Jag tycker att det är så himla roligt med tatueringar. Sen ska jag gå och lägga mig. 

Godnatt! :)


Bild tagen med min otroligt bra webbkamera!

2011-05-19

Hej alla goa. Jag har inte varit inne och kollat bloggen på jätte länge. Har haft så himla mycket i skolan så jag har inte kännt att det är någon idé att blogga. Mina inlägg hade sett likadana ut varje dag.. Typ såhär: Hej, idag har jag pluggat matte... Nästa dag: Hej, idag ska jag plugga historia. Osv.. Men nu har jag inte alls lika mycket i skolan längre. Det är jätte skönt. Jag har bara några få uppgifter kvar, sen är det sommarlov. Så jag tänkte komma igång med bloggandet igen, för nu kommer jag ha lite roligare saker att skriva om! Något som jag tycker är roligt är att när jag gick in på statistik så har jag haft besökare varje dag även fast att jag inte har skrivit något. Så ni som har kollat min tråkiga blogg kommer ha något nytt att läsa nu!

Jag tänkte börja med att berätta vad jag har gjort på senaste.. Pluggat, pluggat, och pluggat lite till.. haha, nej riktigt så illa är det inte! Men jag har solat, umgåtts med vänner, vart på modevisning, haft gospel konser, grillat massa. Sen har vi hållt på med en uppgift i skolan som heter hållbar utveckling. Så mycket av min tid har gått åt till det, vi har filmat, vart på studiebesök mm. Men nu är det klart och jag är även klar med alla mina nationella prov.

Min dag idag då.. Jag hade en väldigt lång sovmorgon, började inte förens halv 1. Den sovmorgonen var något jag behövde då jag inte sovit något natten innan. Jag var i Göteborg igår hos min pojkvän, och vi gick och la och sent och jag fick gå upp kvart i 6 för att hinna med 7 tåget. Så det var skönt att sova ut, nu är jag riktigt utvilad. Jag fick även sluta tidigare från skolan idag då vi hade betygsnack sista lektionen. Det var en kort dag i skolan. Nu funderar jag på att äta lite, och senare gå och träna. Igår var jag och träna för första gången på väldigt länge! Jag sprang 5,5km.. Vilket är väldigt bra för att vara mig! Haha, idag ska jag springa ännu längre förhoppningsvis!

Men jag skriver kanske mer senare idag. Ha en bra dag!

 
Bild från innan Gospelkonserten på Rebecca, mig, Louise O och Johanna. <3

RSS 2.0