Gott nytt år

Nu är jag redo för en grym nyår! Såhär ser jag ut idag:

Gott nytt år på er!

Bilder 2011

Lite bilder från minnen jag aldrig kommer glömma från 2011

Internationallisering Frankrike/Tyskland

Italien, Rom i Februari

Innan klassfest i februari med mina goa vänner

Efterfest nån gång i maj

Innan gospelkoserten

Studenten

Midsommar

Sexparty hos mig i somras

England, jag och Louie i juni

Grekland, jag och min älskling i juli <3

Cypern med underbara brudar Augusti

Innan Rebeccas 18års fest i September/oktober?

Rihanna Stockholm 1/11-11 med mina bästa

Förfest innan Lipz, jag och Josephie

Inne på Lipz i måndags, hehe.

Det har verkligen vart ett helt underbart bra år. Mycket glada minnen med vänner, familj och med min underbara pojkvän. Får se om 2012 kan slå 2011, man kan ju bara hoppas.. Om det nu går att få det bättre!

2011 LISTAN

Har inte gjort en sån här lista på flera år, haha. Så gjorde det för skojskull!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja
Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga, jag bryter dem ändå.. hehe
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? England, Tyskland, Frankrike, Italien, Grekland och Cypern. Mycket resande detta året! Det gillar jag ;)
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Nej, har varit ett perfekt år.. Något som jag skulle behöva dock är ett jobb!
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 15 augusti, 1 november och 24 november!
Vad var din största framgång 2011? Utvecklats mycket inom musiken
Största misstaget? Ett som jag inte vill skriva här
Har du varit sjuk eller skadat dig? Influensa är det mest sjuka jag vart i år
Bästa köpet? Mina svarta manchester jeans, haha.
Vad spenderade du mest pengar på? Cypern resan
Gjorde någonting dig riktigt glad? Min pojkvän
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Alla låtarna från Beyonces senaste album - 4.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har alltid varit glad av mig, så det är nog lika som alla andra åren
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mer, mår så sjukt mycket bättre när jag gör det!
Vad önskar du att du gjort mindre? Jag önskar att jag inte hade slappat så mycket, haha
Hur tillbringar du nyår? Middag med mina fina vänner, sedan ner till stan för fyverkerier och sedan utgång.
Favoritprogram på TV? One Tree Hill och How I Meet Your Mother
Bästa boken du läste? A boy called It
Största musikaliska upptäckten? Många olika
Något du önskade dig och fick? Klart
Något du önskade dig men inte fick? Ja
Blev du kär i år? Blev mer kär i min pojkvän, hihi
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Åh det var en stressig dag.. Skola från 8-16, sedan konsert hela kvällen, var inte hemma förens 22 typ, buhu. Firades den 24 istället!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det alltid
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Klädde mig i vad jag tyckte va snyggt, ingen speciell stil!
Vad fick dig att må bra? Alla runt om kring mig!
Vem saknade du? Släkten i England
De bästa nya människorna du träffade år 2011? Oj det var många nya människor!

Sista dagen på året

Hej på er mina vänner! Sov ut till klockan 12 idag. Jag förstår inte att jag kan sova så länge, brukar vakna vid halv 10 i vanliga fall.. Haha. Men nu är jag iallafall utvilad och kommer förhoppningsvis vara på topp hela kvällen!

Om en stund ska jag städa iordning mitt rum och sen är det dags att börja göra iordning sig. Klockan 6 ska jag hem till Emma för middag med goa vänner och senare efter det blir det stan och utgång förhoppningsvid!


Bild från Lipz i måndags, Johanna, jag och Sofia.. Några av dem jag ska fira nyår med idag!

Utvilad till 1000

Kvällen har bestått av filmmys med min syster så drack vi massa god smothie. Efter detta tog jag ett varmt och skönt bad med massa ljus och mysig musik. Nu sitter jag i soffan med min familj och ser på film igen.. Efter filmen blir det sängen! Nu kan man säga att jag är utvilad, och fy vad jag är taggad till imorgon!!!

Godnatt på er så hörs vi imorgon för sista gången detta året, hehe ;) PUSS

Jag älskar att jag alltid tar så underbart bra bilder! Det ska iallfall föreställa våra goda smothies på första bilden och andra bilden är från när jag tog ett bad på lite ljus och goda bubbelbad mm. Mys!

Tjuvkik på nyårs outfiten


Kör på svart och silver denna nyår.. Mina favoritfärger! Ni får se outfiten imorgon :)

Allting klart för nyår!

Nu är allt klart inför imorgon. Nästan direkt efter jag kom hem gick jag ner till stan och fixade lite dricka tills imorgon. Köpte även en ny enkel svart bh, den är kanske inte så jävla snygg, men riktigt bekäm! Och jag behövde en ny bh som man kan ta loss armarna på (speciellt till imorgon när jag ska ha en tubtopp på mig). Köpte även strumpbyxor vilket jag verkligen behövde!

Nu ska jag testa min nyårsoutfit och hoppas att allt sitter som det ska!

Skönt att ha allt klart så jag inte behöver springa runt som en galning imorgon!

Lugnet efter stormen

Sitter på bussen påväg hem till Trollhättan. Så himla segt att sitta på en buss i två timmar varje gång jag ska åka till Orust! Men det är värt det. Det är jobbigt dock att det är nån gubbe som ropar upp varenda hållplats så man kan ju inte sova för han låter hela jävla tiden, haha!

Sen kom jag på att jag inte har några strumpbyxor tills imorgon.. måste till stan och köpa. Hoppas bara att det är öppet sen! Annars så får jag ha ett par med hål i, haha.


Superduper dålig bild tagen från bussen.. Men ni ska se vädret just nu! Det är hav nästan hela vägen från Orust in till Uddevalla.. Och vattnet är helblankt och himlen blir bara mer och mer rosa. Jätte fint verkligen.. Så jag har iallafall något fint att kolla på :)

Näst sista dagen på året

Godmorgon blogg läsare. Ligger i Victors säng och som vanligt får jag honom inte att vakan! Imorgon är det nyårs firande, så därför måste jag dra mig hemåt idag. Vädret verkar bättre idag så bussarna ska nog kunna hålla sig på vägarna, haha. Jag måste hem och fixa nyårsoutfiten, planera morgondagen och umgås lite med min familj.
Just nu är jag väldigt sur på mig själv.. Tanken var att jag skulle plugga massa när jag var här, men jag orkar fan inte.. Så nu har jag sjukt mycket att göra tills nästa vecka! Faaan... Det är ju så jävla tråkigt!! Nu måste jag verkligen lova mig själv att jag inte ska göra någonting nästa vecka, och bara plugga.. Så jag nån gång kan komma ikapp i skolan! Blööööh....
Jaja, nu ska jag försöka få upp min prins. Ha en bra dag!

Härlig dag

Idag har vart skön dag, inte gjort ett skit! Bara tagit det lugnt, vart ute med Dollar och köpte chips som jag nu sitter och äter, hehe. Har även rakat bort Victors hår.. Galet vad tjockt hår denna karl har! Men nu känner jag att jag vill göra något vettigt.. Men frågan är vad? Får väll hitta på något roligt!

Ha en bra kväll!

Så här härligt har det varit ute idag.. Stackars Dollar flyger bort ute i stormen!

Paris

Suttit och kollat resor hela morgonen med Victor.. Och nu äntligen tror jag att vi har hittat en bra resa! Om inte resorna tar slut innan vi hinner boka så kommer vi åka till Paris. Jag har alltid velat åka dit, så himla vackert! Så nu hoppas jag verkligen att vi bokar nån gång så vi kommer iväg den 10 februari. Ååååh va det ska bli mysigt!

Storm

Godmorgon.. Vaknade nyss av att det blåser storm ute!! Undrar om jag ens kommer komma hem idag.. Eller ens till nyår om det ska hålla på såhär. Det hoppas jag verkligen! Nu ligger jag i sängen och försöker få Victor att vakna, vilket han är väldigt dålig på! Jag vill upp och äta frukost, hungriiiiig!!

Igår så kollade vi på sagan om ringen, och jag somnade till den som jag trodde.. Men det var inte för att den var dålig utan för att jag var trött. Jag tyckte faktiskt att filmen var bra (vi kolla på den första). Kanske kan kolla klart den sista timman nu på morgonen eller något, får se hur det blir!

Nej nu ska jag försöka få upp min pojk, och samtidigt kolla lite resor. Jag är så sjukt sugen på att åka till värmen nu, önskar bara att jag hade pengar!


Hur underbart ser inte det här ut? Egypten vill jag verkligen åka till.. Någon som vet vart man kan hitta billiga resor dit?

Kladdkaka

När vi kom hem proppmätta efter massa god tacos så ställde vi (jag) oss och bakade kladdkaka.. Längtar tills den svalnar så man kan äta den, haha.. Fattar inte hur jag orkar äta allt jag gör!

Se så gott det set ut!! Luktar iallafall sjukt gott.. Ska ätas ihop med glass och så ska vi se på sagan om ringen.. Victor tvingar mig se denna då jag aldrig sett den.. Jag lär ju somna!

Silver nails

Fick ett nytt nagellack i julklapp.. Skit snyggt tycker jag, och det var väldigt lätt att måla på!

(Ursäkta dem dåliga bilderna).
Nu ska vi gå på till Hans och Greta som de kallar dem, haha.. Och äta tacos, mums!

Skön sovmorgon

Godmorgon! Sov ända till kvart över 12 idag, har jag inte gjort på länge! Sen fick jag tvinga upp Victor och äta frukost. Nu tänkte jag kolla på resor med min gos.. Får se om vi hittar något trevligt! Har inte så mycket att säga idag.. Så jag hör av mig senare kanske! Puss


Bild från min senaste utlandsresa. Cypern med mina goa brudar. Kommer dock inte vara någon sånn här resa vi ska kolla på nu.. Tror det lutar mot London eller något liknande.

Bilder från Lipz 26/12

Myser

Sitter i soffan hemma hos Victor och gosar med hans hund och Victor då såklart. Idag ska vi nog bara ta det lugnt och mysa framför en film och äta god mat. Skönt att bara ta det lugnt efter en utekväll igår!

Ha en mysig kväll!


Visst är vi snygga..

Gosiga Dollar

Paljetter från Nelly

Två julklappar från Nelly. Den svart/guldiga hade jag på mig igår på Lipz. Sen silvriga funderar jag på att ha på mig på nyår tillsammans med en hög svart kjol (då den är kort i magen). Får se på det! Jag tycker om dem super mycket iallafall!!

Orust

Godmorgon! Hade en super bra kväll igår med mina goa brudar. Men jag har nu kommit fram till en sak.. Jag är sämst i världen på att gå ut och inte dricka. Detta tänkte jag göra igår, men gick inte så bra. Men skit samma, jag klarade av att gå upp tidigt idag ändå fast det tog emot lite.

Nu har jag precis packat klart och ska snart övningsköra till Uddevalla där jag tar bussen vidare till Orust. Jag kom på förut att jag inte har varit där sen halloween.. Det var ett tag sen! Så det ska bli mysigt att träffa Victors familj igen.

Men nu måste jag skynda mig. Ska försöka blogga under dagen! Puss


Väldigt suddig bild från igår på mina goa brudar!

Redo för fest

Nu har jag precis gjort mig redo för att åka på förfest och senare vidare på lipz. Har varit lite stressigt sen jag kom hem från sportlife så blev en snabb sminkning, men det funkar allt! Firade min syster förut också. Det har varit en bra måndag!

Har på mig en ny topp från Nelly. Kan visa bättre bild nån annan dag! Nu kommer Emlie snart så måste gå! Ha en bra kväll. Puss

Sötaste presenten

Min söta syster hade gjort iordning ett jätte fint fotoalbum till min familj med bilder från när vi var i England och Grekland i sommras. Så himla gulligt är det!

Tack så mycket min söta syster! Det var verkligen en perfekt present till familjen :)

Grattis Syster

Godmorgon! Jag måste bara säga att det är så himla skönt att få sova ut på lovet. Jag känner verkligen att jag börjar bli frisk nu! Så senare vid 3 idag så ska jag gå och träna med Emelie. Efter träningen så blir det hem och göra iordning sig för att fira min syster som fyller 21 år idag och senare ikväll blir det förmodligen utgång med goingarna. Men nu, fram tills klockan 3 så ska jag sätta igång och plugga lite.


Grattis min fina syster <3

Film mys

Har suttit nere i soffan ett tag med mina föräldrar och kollat på Indiana Jones på tv. Dagen har bestått av ännu mer mat, film och kortspel hemma hos mina morföräldrar. Nu tänkte jag se på ytterligare en film uppe på mitt rum med mina nya dvd som jag fick i julklapp. Man ska kunna spela in med den via usb, men jag fattar inte hur man gör.. Så är det någon där ute som vet hur man gör detta så skulle jag bli glad om ni berättade hur, haha. (Orkar inte läsa instruktionsboken).

Imorgon fyller min syster 21år, så det blir att fira henne på kvällen när hon kommer hem från göteborg där hon är nu och firas av sina vänner. På morgonen kanske jag ska gå och träna och plugga lite (vilket jag kommer få göra hela lovet, buhu). Godnatt på er!

Får bli ett litet kort från idag hos mormor och morfar där vi åt engelsk julmat..

Style by Tyra

Lite smycken jag fick i julklapp från Style by Tyra:

Armring som ser ut som en orm

Ännu ett armsmycke

Handsmycke. Den var lite stor så jag snurra åt den lite så det såg ut såhär ist:

Tyckte det blev ganska snyggt det med!

Jag är riktigt nöjd med dessa smycken!

Julaftons bilder


Jag och Amanda

Julklappsspelet (jag vann dock inget, haha)

Julklappsöppning

Min syster, och bror lite på hörnet.

Fina pappa

Fina mamma och Marita

Ludde och Amanda

Släkten glada efter julklappsspelet

Julbord

Underbara jul

Godmorgon. Hade en underbar julafton igår med mycket mat, presenter och ett trevligt sällskap. Jag är riktigt nöjd med alla mina presenter och jag är fortfarande mätt från all julmat, haha.


Ett superfint halsband som jag fick från bästa vännen Sofie igår! Hade det på mig igår :)


Såhär såg jag ut igår!

Idag ska jag till mormor och morfar för att äta middag med familjen, vilket vi gör varje år. Det ska bli gott!

God jul

Godmorgon bloggen! Idag är det äntligen julafton. Vaknade upp redan vid 7 då min syster sov i mitt rum och frågade om jag var vaken... Då blev jag som ett litet barn och ville öppna julklapparna, haha. Fått lite söta saker såhär på morgonen. Jag tycker att det är så mysigt att vakna upp och ha lite små packet vid fötterna, hihi.

Efter julklappsöppningen satte vi på lite julmusik. Mamma fick Michael Bubles nya skiva med massa jullåtar, han har en riktigt go röst! Till denna musik var det julfrukost som gällde. Mums!

Nu ska jag göra iordning mig, städa och duka. Klockan 1 så får vi gäster! Ha en riktigt god jul nu!


Mamma är så söt som har köpt strumor till mig och min syster som det står "mamma är bäst" på, haha!! (de svarta) Tack så mycket mina söta föräldrar!

Städa

Har kollat på två filmer och ätit pizza denna kväll.. Riktigt mysigt! Jag kommer aldrig kommer somna ikväll (jag är som ett litet barn som väntar på tomten, hehe) så jag tänkte städa lite nu och hoppas på att jag blir trött av detta, haha. Tänkte även fixa naglarna tills imorgon.

Tips till er som målar naglarna:


Sjukt bra bilder, I know.. Men iallafall. Detta är ett underlack som jag tycker är grymt bra! Man målar på det innan man målar med det riktiga nagellacket, det gör  att det inte flagnar av lika lätt. Nagellacket som jag har på nu är väldigt shletet dock, haha har haft det i mer än en vecka så. Om jag inte hade haft underlacket så hade det sett betydligt mycket värre ut! Detta underlacket gör även naglarna starkare vilket är ett storl plus! Finns att köpa på kicks.

Vi hörs imorgon när det är julafton, wihoo! Puss godnatt

Klar

Nu är alla julklappar klara, förutom min pojkväns.. Han är omöjlig att köpa till, haha. Men han kan jag köpa till senare så jag inte kommer träffa honom imorgon! Nu har jag precis slagit in alla klappar och nu är det dags för att städa, vilket jag inte orkar! Jag är hungrig så senare blir det pizza (god bakis mat!!).

Förut kom jag på att jag inte har något att ha på mig imorgon, aah! Hjälp.. Jag får väll ta nån gammal trasa, haha. Jaja, skriver kanske mer sen!

1 dag kvar

Efter en kväll på lipz... Två drinkar och en öl över mig, sjukt ont i fötterna av klackarna, en bruten nagel (buhu:()hål i strumpbyxorna, blivit skallad på dansgolvet (haha)... Och idag, vaknar upp med huvudvärk, hosta, luktar rök och alkohol och ont i fötterna. Ändå hade jag så sjukt jävla kul! Tack alla för igår!


Bild på goingar!

Idag blir det att gå till stan för att köpa sista julklapparna. Måste även hjälpa till att storstäda till imorgon, då det är julafton!!! Wiii.. Känns sådär att vara bakis idag när det är mycket att göra. Men det är väll bara att sätta igång antar jag. Ha en bra dag!

Halv 8 hos mig + Lipz

Hallå på er! Orkade inte blogga igår, hehe. Inget speciellt hände direkt, spelade in lite på ljudtekniken och repade för julkonserten som var idag. Idag då, sista dagen i skolan och så hade vi julkonserten och julmys. Andra gången jag sjöng inför hela skolan, vilket gjorde att jag knappt var något nervös, ganska gött faktiskt! haha.

Nu är jag sjukt trött, och vill bara sova. Men det ska jag inte. Snart ska jag sätta igång med maten, sedan vid halv 8 så ska mina kära vänner Rebecca, Louise och Johanna komma hit så ska jag bjuda dem på middag. (Jag är sämst på att laga mat!!) Men vi får väll hoppas på att det går att äta, och att jag inte förlorar tävlingen vi har, som den på tv, halv 8 hos mig.

Efter detta så drar jag och Johanna kanske på någon förfest om inte direkt till Lipz. Tredje gången för mig där, kommer nog bli grymt för det är massa folk som ska ut!

Glömt skriva.... NU ÄR DET LOV!!! Så jävla skönt. Så hoppas ni får ett bra lov! Puss

Tobbe spelar in för fullt

Rebecca spelar in sin vackra sång

Och Johanna lekte hellre med fläckten, haha. Sötan!

Fyra dagar kvar

Kom precis hem från skolan. Ensamble uppspelet gick helt okej, var inte så seriöst så man kunde skoja bort sina misstag lite, haha. Om en stund ska jag gå till stan med pappa för att kolla på lite prover på t-shirtar till hans fabrik. Tänkte även kolla lite julklappar. Senare kommer Victor, han har redan slutat skolan den skiten! Själv slutar man på torsdag! Om jag inte hittar det jag vill på stan så tar jag med mig Victor till Överby för en runda.


Bild från ensamble uppspelet. Abba ensamblen!

Skolan

Hej på er bloggläsare!
Sitter i skolan och väntar på att engelska ska börja. I morse hade jag en av mina engelska redovisningar, bokredovisningen. Gick väldigt bra tycker jag för att ha skrivit den igår kväll, hehe. Fick VG! Ganska nöjd. Det andra talet hann vi inte med, så det får vänta till efter lovet.

Snart har jag svenska, och hoppas på att få reda på svenska nationella idag, det kommer dock gå åt helvete!! Så nu sitter jag och hoppas på det bästa. Efter lunch så har vi ensamble uppspel, får hoppas att det går bra då jag har ont i halsen (och kan typ inte texten på låten).

I eftermiddag kommer Victor tror jag, och då ska vi dra till överby och köpa dem sista julklapparna. Tror att det kommer va sjukt mycket folk då!!


En trött Jesper som fyllde 18 igår.. Inte lätt och va gammal va?

Pluggapluggaplugga

Dör snart på all engelska! Har typ skrivit klart min bokredovisning, nu är det bara att lära sig den typ utantill.. Sen har jag ju även ett annat engelska tal imorgon, så det måste jag också lära mig. Och har jag nån gång sagt att jag är sämst på att komma ihåg sådant? Jag kommer stå och läsa innantill imorgon :(

Nyss kom jag även på att vi har ensamble uppspel imorgon, och jag kan inte låten. Livet suger. Helt sjukt vad jag längtar till lovet, när man kan ta allt i sin egen takt! Nu ska jag fortsätta med plugget. Godnatt!

Fan va kul

Kom hem för ungefär en timma sen. Har varit i Uddevalla hela dagen och gjort risk 2an. Riktigt kul att få glida runt med bilen, haha! Aah, jag vill göra det igen. Efter halkan så hämtade pappa upp mig och Emil så körde vi hem honom, sen var det hem och äta.. Jag var skit hungrig! Nu är jag skit trött, men ändå ska jag sätta mig och plugga. Imorgon har jag två engelska redovisningar, jippie... Så nu ska jag sätta igång. Puss


Bild från i sommras, i Grekland. Jag saknar värmen så sjukt mycket och det underbart blåa havet!

Risk 2

Vaknade vid 8 av att pappa trodde att jag försovit mig, men det har jag då inte. Har ingen skola idag då jag ska göra halkan. Kunde inte somna om efter han väckte mig, så jag gick ner och åt frukost och såg på tv. Emil och hans far kommer och hämtar mig vid halv 12 så drar vi oss mot uddevalla. Ohh det ska bli så kul! Men det känns som det kommer gå skit, hahaha.

Nu ska jag hoppa in i duchen och hoppas på att tiden går snabbt tills vi åker. Wish me luck!


Såhär ser bilen ut som jag ska köra! Stödhjul på, så nu kan jag fan inte välta bilen, haha.

Tränat

Idag har jag vart duktigt! Först och främst, jag har påbörjat min engelska redovisning (som jag tänkte fortsätta på snart) så har jag även vart och tränat, vilket jag inte gjort på över en månad.. Haha. Så nu känner jag mig duktig. Jag var mindre duktig när jag kom hem dock och började proppa i mig chips, buhu... Men skit samma, tränar man så får man faktiskt äta. Och nu på lovet har jag tänkt och träna nästan varje dag (får se hur det går).
Imorgon är det måndag vilket betyder att jag ska göra halkan!! Tror det kommer bli super kul! Jag åker dit tillsammans med Emil så det är skönt att ha någon man känner med sig. Halkan är dock inte förens kvart över 12, så jag hinner egentligen gå till skolan första lektionen, men funderar på att skita i det och ta lite extra sovmorgon, hehe. Jag har ju tagit ledigt hela dagen så!

Men nu ska jag duscha och göra iordning mig för sängen och plugga lite innan jag somnar. Godnatt goingar!


Har somsagt lite bildbrist, så det får bli en bild på Johanna och Emil (som jag ska göra halkan med imorgon). Bilden är från lucia, vi tog massa knasiga bilder just då, hehe.

Nelly

Det här hade inte suttit fel just nu!!

2011-12-18

Godmorgon bloggen. Ligger i soffan och kollar på Harry Potter som går 3an medans att jag kollar på kläder på nelly. Dagen kommer bestå av plugg och möjligtvis träna på sportlife ikväll. Jag har inte tränat på jättelänge så jag har varit sjuk och inte haft tid. Jag är forfarande sjuk, men känner att jag måste börja träna trots detta. Jag fick ett par träningsbyxor när jag fyllde år och jag har aldrig använt dem, haha.. Och jag vill ju det så gärna för dem är så snygga!

Nu ska jag se klart på filmen och sedan sätta igång. Ha en bra söndag! Här kommer lite bilder från igår på musikslaget.

Hungrig

Har suttit framför tv:n hela dagen och kollat på plain jane eller vad det hette, haha. Ganska dåligt program, men har man tråkigt så har man! Jag blir så lätt uttråkad, så trots att jag inte mår bra så tänker jag gå ut och kolla på musikslaget med Louise och Johanna senare.

Nu ska jag äta middag med familjen, ha en bra eftermiddag!


Mina goa brudar!

Lördag

Idag är det en vecka kvar till julafton, och jag har inte köpt klart alla presenter än!! Dags att gå och köpa de sista kanske. Men jag känner mig fortfarande hängig så jag tror nog inte detta blir idag. Ska nog vila upp mig idag också, möjligtvis gå på musikslaget ikväll då de tre banden som är i final är folk jag känner. Får se vad jag orkar.

Igår var jag hemma hela dagen och bara såg på tv och film. Förutom en lite stund på eftermiddagen då mamma tvinga med mig till O'learys för att äta. Kunde dock inte äta så mycket, men det var skönt att komma utanför dörren lite. Vi gick även och hyrde tre filmer efter vi ätit, och såg på två av dessa när vi kom hem. Och jag säger bara en sak, fyfan va dem filmerna var dåliga!!! HAHA

Nu ska jag se på film (igen) och sedan göra mig iordning lite.


En av filmerna jag såg igår. Sjukt dåliga skådespelare och effekterna var sjukt fejk! Se den inte om du inte vill slösa på din tid!

Jävla morgon

Jävla morgon säger jag bara! Vaknade upp när klockan var kvart i 6 av att min pojkväns irriterande alarm går igång. Då känner jag att jag är så torr i halsen att jag inte kan andas, så jag tar  tag i vattenglaset, och lat som jag är så orkar jag inte sätta mig upp riktigt, så jag spiller vatten över hela mig och sängen. När jag sedan hämtat en handduk och victor gått till tåget så gör att ett försök till att somna om...

Sov ungefär en kvart innan alarmet gick igång. Jag sätter mig upp och poffs så får jag världens näsblod. Jag som endast haft det en gång i hela mitt liv innan blev lite smått rädd då hela min näsa och hals blev fulla med blod, mums.... Jag tror att det är ett litet tecken på att jag måste ta det lugnt och vila upp mig. Så idag stannar jag hemma från skolan, trots att jag har prov. Segt att jag har tränat på provet, så jag hade kunnat göra det egentligen, men mitt huvud är inte att leka med idag så kände att det är bättre att vänta med det.

Tog nyss en alvedon och tänkte somna om igen, men går inget vidare bra då jag känner att jag kommer få näsblod igen. Fy fan va äckligt det är!! Så jag tänkte sätta på någon film istället och bara ta det lugnt. I helgen har jag tänkt och bara vara hemma och ta det lugnt, trots mina planer på att gå ut. Får helt enkelt vänta med det :(

Trött

Hej på er mina vänner. Kom nyss hem från skolan och sitter nu i sängen och grejear lite med den nya facebook som jag laddat ner. Ni som inte har sett den, så kan man gå tillbaka och kolla på sin "historik". Alltså kolla händelser från tex dagen du skaffa facebook. Lite trevligt att kolla, haha.

Nu tänkte jag vila en liten stund, sedan äta och plugga innan min prins kommer hit. Måste plugga när han är här också, då jag har prov imorgon. Jag känner redan på mig att provet kommer gå åt helvete!


Såhär ser min profil ut nu!

Julkonsert

Efter många långa körrep så hade vi äntligen julkonserten. Har vart en sjukt jobbig dag då jag inte fått nån vila alls! Men konserten gick bra tycker jag. Kom precis hem från kyrkan, där allt ägde rum. Påvägen hem bjöd min bror och syster mig på en hamburgare och en vad jag trodde var milkshake, men fick en lyxshake, haha. Sitter och dricker den nu, skit god! Smakar som sånna hemmagjorda där man känner glass smaken och jordgubbarna. Så nu har jag tänkt sitta och kolla lite bloggar och facebook medans jag dricker upp denna. Sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen.

Hoppas ni haft en bra dag. Puss på er!

Skolan

Hejsan hoppsan! Är i skolan och har musik och kommunikation lektion. Håller på att lära mig ett program där man kan göra powerpoints, ett jätte coolt program, haha. Prezi.com heter det.

Efter denna lektionen så ska vi ha rep hela dagen fram tills senare då har vi julkonsert. Fyfan vad jag inte vill detta! Måste plugga och massa, blöööh. Kul liv.


Jag och Rebecca är snygga som vanligt. Hon ska sjunga solo idag på konserten. Lycka till bruden!

Lucia

Hej på er. Idag har det varit lucia firande. Var i skolan redan vid kvart över 7 för att göra iordning oss och sjunga upp. Har hållt på hela skoldagen med massa sång, och det gick bättre än vad jag trodde. Plus att det var skönt att slippa lektioner, hehe. Efter skola så drog jag hem, åt, och sedan gick jag till körkortsteorin. Skönt att det var sista lektionen där så man slipper gå tillbaka! Men nu blir det massa körkortspluggande på egen hand.

Nu är jag hemma iallafalla och ska snart sätta igång men lite plugg, så jag kanske kan klara provet på fredag. Är sjukt trött så jag kommer somna när som helst! Jag är inte van vid att gå upp klockan 6.. Det är i sånna här tillfällen som man längtar som mest efter lov. Men det är inte långt kvar nu.

Hoppas ni har haft en bra dag. Här kommer en bild som Sandra tog på oss i "Lucia-gänget" när vi sjöng.

Plugg

Somnade i boken.. Känner på mig att provet på fredag kommer gå åt helvete. Så himla tråkigt!

En sur Louise som inte gillar sin bok(och en ganska så förjävlig bild, haha). Usch!! Nej men nu ska jag se om jag kanske kan läsa någon sida till iallfall.

Give it to me



Sjukt snyygt!! Allt kommer från www.nastygal.com Synd att mina föräldrar redan köpt mina julklappar :( hehe. Får spara ihop pengar själv och köpa :D

Måndag

Ny vecka, nya tag! Dagen började med att gå upp klockan 6 och sedan pallra mig bort mot körskolan där jag hade körlektion. Va lite jobbigt med tanke på att jag hade skit ont i min mage, så just nu vill jag bara lägga mig och dö. Men icke. Snart ska jag till skolan för att ha massa roliga lektioner (NOT). Fan vad jag hatar måndagar, och fan vad jag hatar denna veckan!

Ska ha prov på fredag i svenska/nutidakonst. Det är första provet som vi ska ha sen vi börja, föutom nationella (om det räknas?), men jag har verkligen ingen ork. Jag skulle redovisat i engelskan också, men har fått det framflyttat tills tisdag nästa vecka, så jag kan jobba på det i helgen.

Men det är inte bara provet som är jobbigt. Imorgon, tisdag, så är det lucia, vilket betyder - gå upp tidigt och sjunga massa låtar som jag inte tycker om. Förra året på lucia så svimmade jag, så känner mig inte så pepp på detta. Sen har vi även julkonsert på onsdag, så med andra ord så kommer jag inte ha något liv denna veckan.

Gud vilket roligt och glatt inlägg detta blev känner jag, haha. Hoppas ni får en bättre vecka än mig! Puss


Orkar inte ta massa nya bilder, så här kommer en från i oktober.

2 år med älskling

Godmorgon bloggen!

Vaknade redan vid 9 (av alarm) för jag kände att jag skulle hinna med lite saker innan jag åker till Göteborg senare. Jag ska bland annat, städa, packa, övningsköra och plugga lite. Vid 1 tiden åker jag till Göteborg där jag ska träffa min älskling. Idag är våran 2 års dag. Helt sjukt att det har gått så snabbt! Vi ska gå på stan och handla lite julklappar och sedan gå på marknaden på liseberg (om vädret tillåter). Hoppas att det kommer bli en bra dag!


Jag älskar dig Victor <3

Mys fredag

Efter körrepet, som gick ganska snabbt åkte jag hem och åt tacos med familjen. Sedan tog jag ett varmt bad med massa tända ljus och mysig musik. Nyss såg jag på idol. Amanda Fondell är verkligen en riktig stjärna! Helt sjukt vilka scen framträdanden hon gör. Jag hoppas på att hon ska vinna! Får väll vänta och se om ca en halv timma.

Efter idol så tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Jag är helt slut efter en lång vecka i skolan, borde varit hemma och vilat så jag kan bli frisk någon gång. Men jag känner att denna mysfredagen var välbehövlig! Men innan jag somnar kommer jag antagligen läsa några sidor ut min nya bok "Elsas värld". Den verkar bli riktigt bra!

Sov gott på er, puss!

13:07

Hej på er! Slutade tidigare då jag inte hade någon engelska.. slutade kvart över 11 istället för kvart över 3, hehe.. Ganska najs! Nu är jag iallafall hemma och gör inte så mycket. Tänkte att jag kanske skulle plugga lite innan jag ska iväg och handla mat. Vid halv 4 har jag kör rep, fyfan! Vem sätter ett körrep på fredag eftermiddag? Vill ju bara vara hemma och vila då! Men jag får bita ihop och hoppas på att det går snabbt.


Bild från när jag och min syster var ute och fotade, i början av october. Är sugen på att göra detta snart igen!

Banken

Hallåhallå! Dagen har bestått av skola och sedan när jag kom hem drog jag till banken och hämtade ut mitt id-kort. Har även fixat internet bank så jag kan betala räkningar. Så hämtade jag ut pengar som skickats från csn som jag får direkt ist för att pengarna förs över från min mor. Åh, jag känner mig så vuxen! Hehe

Nu sitter jag hemma i min morgonrock och funderar på att ta ett bad och dricka te. Måste egentligen plugga, men orkar inte! Får se hur det blir sen. Annars så blir det väll nån film och bara mysa. Hehe, seg tjej!

Såhär snygg blev jag på mitt id-kort, haha fyfan! Och visst har jag snygg signatur? NOT!

Presenter

Har glömt att visa vad jag fick när jag fyllde år, så tänkte visa två saker!

1: Iphonehalsband från iphonehalsband.se

2: Kuvertväska från Accent

Lite dåliga bilder, men skit samma! Jag tycker om båda två skit mycket. Iphonehalsbandet är väldigt smart när man ska gå ut och fest och inte vill ha med sig någon väska :) Väskan har jag bara hunnit använda två gånger när jag gått ut och ätit på restaurang.

Skapade precis en ny kategori som jag kallar för "new" där jag kommer lägga in alla mina nya saker, hehe.

Vad kan man önska sig?

Sitter och letar efter något jag kan önska mig i julklapp. Eftersom jag fyllde år nyss så har jag fått mycket av det jag önskade mig. Men har hittat lite kläder från nelly och smycken från stylebytyra som jag gillar. Vad tycker ni?

Får väll se vad tomten kommer med, hehe!

Världens bästa syster!

Förut när min syster kom hem så säger hon att hon har köpt en present till mig, för hon kom och tänka på mig när hon såg den. Vad jag fick var boken "Elsas värld". Den verkar riktigt bra!! Så den kommer jag sitta och läsa de kommande dagarna. Hon har även gått och bytt min morgonrock som jag fick i födelsadagspresent.. Hon hade råkat köpa den i storlek XL, haha. Men nu sitter den perfekt, så just nu går jag runt i min morgonrock och de goa tofflorna som jag fick av min bror i födelsedagspresent. Hade kanske varit passande och dricka lite te nu när jag ändå har gosat till mig. Får nog bli så! Sen blir det sängen, puss <3


Såhär går jag omkring nu, gosigt!

2011-12-06

Hejsan! Johanna Erikson tycker att jag är dålig att uppdatera bloggen, så nu tänkte jag skriva för hennes skull, hehe. Idag är jag sjuk egentligen, var hemma halva dagen, men kom till skolan för att gå på ensamblen och religionen, jag är duktig.. Sen ska jag även på körkortsteori och sedan tillbaka till skolan för att vara med på öppethus.

Annars då... I helgen var jag i Göteborg, var med Victor och Anton. Vi var ute och tog några öl och träffa folk ena kvällen och hemma och hade film kväll andra, mysigt var det. Jag har dock inte orkat blogga. Igår var det skola, lika tråkigt som alltid!

Här kommer lite bilder från i torsdags:



Nu ska jag försöka hänga med på religionen, puss!

Fredag

Godmorgon! Sitter på nutidakonst lektionen och vill bara sova! Är sjukt trött efter igår. Det var en riktigt lyckad kväll igår, med sjukt mycket folk ute. Vi började hemma hos mig och hade förfest, sedan vid 10, halv 11 så gick vi mot lipz där vi dansade loss. Åh, så kul jag hade!! Kom inte hem så jätte sent, vid 1 tiden, men kunde fan inte somna, så jag är dö trött nu på grund av det. Men jag har bara två lektioner idag, så jag slutar klockan kvart över 11 så då åker jag hem och sover.

Vid 4 tiden idag så åker jag till Göteborg, för att träffa min pojkvän. Ikväll ska vi kanske gå ut och ta en öl, får se hur det blir. Det kommer iallafall bli mysigt att träffa Victor som jag saknar så!


Bild från igår på mina goa, när vi vänta på folket!

Lipz

Hejhå! Sitter och väntar på Johanna som ska komma om en stund. Vi ska göra iodning oss ihop för Lipz. Men innan det kommer det hit lite folk så ska vi ha förfest, kommer nog bli grymt! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg, för hinner inte skriva mer nu då jag måste tvätta håret innan johannis kommer.


Bild från förra veckans förfest innan lipz. Jag hade kul iaf.. haha!

RSS 2.0