I'm home again

Hemma efter en lång biltur.. Men det var kul för jag körde snabbt, heheh... Mamma halvsov i bilen så hon brydde sig inte att jag körde för snabbt vilket hon annars gör. Längtar verkligen tills jag får körkortet så jag kan köra som jag vill och utan en nervös mamma bredvid mig. Appropå det så smsade min körlärare mig nyss så på onsdag ska jag in till körskolan så ska vi boka uppkörning och så förhoppningsvis! (Y)
Nu tänkte jag städa iordning lite.. Min syster har äntligen flyttat ut sina saker från mitt nya rum, så det ligger lite småsaker lite överallt. Sen tänkte jag äta något innan jag drar mig mot något ställe som jag fortfarande inte vet vart det ligger.. Jag undrar hur detta kommer gå! Orkar inte gå och köpa grill och mat som de andra ska göra, så jag tänkte äta hemma innan. Så vi hörs kanske senare ikväll! PÖSS
Förut i lägenheten i väntan på att Jennifer skulle bli klar!

Subway

Har precis målat klart lägenheten och ställt tillbaka lite saker. Ser riktigt fräscht ut nu. Skönt att det är gjort.

Nu sitter jag i fönstret (hehe) och väntar på att Jennifer ska duscha klart så ska vi köpa hem lite mat och äta. Sen Kör jag hem oss till lilla Trollhättan.

Godmorgon!

Hej på er! Vaknade klockan 8 idag, kul liv.. Var väll lika bra det då jag redan har ätit frukost och gjort ett teoriprov på internet. Känner att jag börjar bli bättre på teorin nu.. Behöver inte ens kolla i boken och fuska (vilket jag brukar, hehe) och jag klarar proven ändå! Så förhoppningsvis kan jag boka uppkörning och så snart.
Tänkte snart gå upp och göra iordning mig. Ska nämligen hem till Jennifer så snabbt som möjligt för att hjälpa till att måla om hennes lägenhet. Efter vi är klara med detta så ska jag övningsköra hem till Trollhättan. Ikväll blir det grillning med ett gott gäng på nått ställe som jag inte har nån aning om vart det är, hmm.. Får kolla upp detta, haha. Så ha en bra Valborg!
Söta Victor som stensover brevid mig..

Myskväll

Idag har det var besök på Chalmers för lite biljardspel och plugg (inte så mycket för min del dock). Mötte upp Jennifer, Filip och mamma lite senare och lastade in Jennifers saker i lägenheten, sen åt vi på donken. Valde för en gångs skull ett lite nyttigare val, kycklingburgare med grovt bröd och sallad till det istället för pommes. Det var riktigt gott! Detta nyttigare valet kommer jag välja flera gånger. Efter vi ätit gick vi tillbaka till lägenheten och fixade iordning lite.

Nu är jag hemma hos Victor igen och myser med lite HIMYM, Vecko Revyn, polly och snart en kopp te som Victor fixar åt mig just nu. Gott!

Ha en bra kväll! Puss

Shorts

Plockade fram mina sommarshorts igår när vädret var fint, iallafall på morgonen. Hoppas att vädret blir bättre för varje dag nu så man kan börja använda dessa! Måste dock börja sola lite solarium innan jag kan ta på mig shorts då mina ben är kritvita, haha..

29 April

Godmorgon! Sitter i soffan och kollar på Scrubs medan jag väntar på att Victor ska vakna. Men detta lär väll inte hända på några timmar om jag inte går och hoppar på honom. Så istället tänkte jag städa hans lägenhet som ser ut som ett bombnedslag och låta lite extra mycket när jag diskar osv (elak flickvän jag är, moahaha) men på något sätt måste han ju vakna! Senare idag ska både jag och sömntutan plugga hela dagen och senare ikväll kanske jag ska möta upp mamma, Filip och Jennifer för att gå på bio. Mysigt! Ha en bra dag :)

Här ser ni Victors ostädade lägenhet.. Usch!

Mysig kväll

Har haft en riktigt mysig kväll med min älskling. Vi har ätit god mat och sett på film. Helt sjukt vad mätt jag blev efter maten, så jag är fortfarande halvt död och kommer antagligen somna tidigt ikväll. Så godnatt på er!

Har tråkigt på tåget mot Gbg

Börjar bli bättre..

Känner att jag blivit lite bättre på att blogga de senaste dagarna, haha! Okej, kanske inte som för nått halv år sen, då det blev en 3 inlägg om dagen. Får väll se hur länge detta kommer hålla!
Igår var jag iallafall i Nossebro med Louise, Johanna och Judit för att kolla på Rebeccas kabaré. Det var riktigt roligt! Tog lite kort men blev inte så bra då jag endast hade min Iphone.
Idag har jag suttit i solen en stund, och tänkte snart städa, packa och göra iordning mig för att åka till Göteborg över helgen där jag idag ska träffa Victor. Imorgon ska jag hjälpa till med att flytta in min systers saker i hennes lägenhet och på måndag blir det att måla om hennes lägenhet. Har inte vart där på flera månader då vi har hyrt ut lägenheten, så det ska bli kul att komma dit igen! Förhoppningsvis så flyttar även jag dit efter sommarlovet..
Såhär såg jag ut igår på kabaréen:
Hade på mig en svart långkjol från Miss Ewing, en magtröja med "rosetter" i ryggen från Moonson och en tjocktröja från Monki. Armbandet (som inte syns så bra) är från Style by Tyra.
En man som klädde ut sig till tjejen i Pretty Woman
Spice Girls
Fina Rebecca som Pocahontas

My new room

Jag har gått från ett litet rum som ALLTID såg ut såhär.. Inte så jävla mysigt...
Till ett rum som är en aning större... Jag älskar mitt nya rum!
Så mycket utrymme! Finns dock två nackdelar... 1. Det är så mycket fönster=det blir ljust snabbt på morgonen. 2. Jag har ingen riktig garderob bara en klädstång och några lådor.. Får plats med 1/5 av mina kläder här uppe= får ha en garderob på våningen under.
Men det är värt det, för det är så otroligt mysigt!

Friday

Hej på er! Lite snabbt om dem senaste dagarna.. Onsdags hade jag beting som jag trodde skulle gå skit.. Men jag hade fel! Gick faktiskt riktigt bra, så bra att lärarna bestämde att jag skulle vara med på nästa konsert och sjunga solo om två veckor. Hade helst inte velat det egentligen, blir så sjukt nervös! Haha!!! Efter skolan så åkte jag hem och lagade mat till släktkalaset där vi firade min bror som fyllde 15 (Grattis Filip). Fick även ett ryck att byta rum på onsdagkväll... Tänkte berätta och visa bilder i ett inlägg lite senare!
Torsdag: Efter skolan så åkte jag hem och fixade iordning det sista i det nya rummet och städa på nedervåningen inför förfest med några i klassen. Sen var det bara att göra iordning sig och hade en riktigt bra kväll.. Var dock väldigt trött när vi väl kom till Lipz så när Louise och Rebecca skulle dra hem vid 12 så hängde jag med dem! Var skönt att komma i säng i tid så jag inte var helt död idag på körlektionen.
Idag hade jag endast en lektion då nutida konst läraren är sjukskriven och engelskan skiter jag i då jag inte gjort klart ett arbete.. Så sitter hemma i sängen nu och tar det liten lugnt innan jag tänkte plugga lite. Senare idag åker jag till Nossebro med några brudar för att se Rebeccas kabarée. Det ska bli riktigt kul!
Förebereder maten i onsdags
Tacorullar kan nog vara den godaste maten som finns!
Jag och Rebecca i skolan. Otroligt snygga
En ännu snyggare tjej!
Från förfesten
Snygga killar i mina långklänningar.. Haha!

Jävla typiskt...

jävla typiskt säger jag bara! Igår kände jag att jag började få ont i halsen, bara hoppades på att det inte skulle bli värre.. Idag vaknar jag upp och det svider i halsen och gör ont att svälja. Jag kan fan aldrig vara frisk.. Jag hade så gärna velat vara frisk idag på betinget. Nu känns det som det kommer gå åt helvete! Provade och sjunga förut och det bara spricker och har sig...... FAN! Som tur är så skicka Cecilia ett sms till mig om att mitt beting är kl.11 istället för 9.45.. Lite mer tid att värma upp rösten och hoppas på att det går att sjunga om en liten stund! Wish me luck.
Såhär känner jag just nu! (Och visst är jag fin i håret.. Haha) Nej nu ska jag borsta och föna håret, sen vidare till skolan. Ha det gött, HAJ!

Nu kan STUDENTEN komma!

Jag hade inte tänkt visa allt detta förens studenten/balen.. Men jag kan inte hålla mig längre! Så här får ni se allt jag ska ha på studenten och balen!
Min finfina mössa (som sitter jättefult på mig, haha). Jag ser ut som en svamp i den, men jag är glad ändå!
Klänningen jag ska ha på dagen, älskar ryggen på den! Det som är så bra med denna klänningen är att den är från pappas märke Miss Ewing så jag kan vara säker på att ingen har en likadan, hehe. Probelmet är dock att jag inte tänkt ha någon bh i klänningen så vi får hoppas att ingen drar i den så jag visar allt, haha!
Har köpt ett par vita enkla tygskor jag ska ha när jag springer ut och på flaket. På kvällen blir det högklackat (HÖGklackat) Kommer inte kunna gå, haha!
Denna söta klänningen köpte jag idag och ska ha på kvällen.. Var ett ganska spontant köp. Hade verkligen inte tänkt mig denna färgen, hallonröd! Men jag tycket om den supermycket! Måste dock börja sola nu då jag ser ut som ett vandrande lik. Klänningen är från HM.
Dessa klackarna ska jag ha på kvällen (och eventuellt dagen, innan utspringet). Riktigt höga för mig som inte är så van vid att gå i klackar. Blir att öva! Det fulaste jag vet när nån inte kan gå i klackarna de ha på sig! Skorna är från Scorett.
Balbiljetten!
Klänningen jag ska ha på min bal. Den är inte insydd på bilden, den sitter mycker bättre nu + att jag inte ska ha banden! Då klänningen är väldigt rak så ska jag locka mitt hår och göra en liten uppsättning så det blir lite mer "liv" i det hela. Allt som saknas till detta är örhängen som jag ska köpa snart förhoppningsvis! Klänningen är från Monsoon i London och är egentligen en bröllopsklänning, haha. Men tycker inte det syns då det inte är så vanligt med en silvrig balklänning.
Klänningen jag ska ha på Victors bal. Denna är inte heller insydd (håller in den i ryggen) på bilden vilket den är nu och sitter superduper bra! Hallonröd precis som klänningen jag ska ha på kvällen på studenten. Tycker inte det gör så mycket att det är samma färg då jag inte ska ha denna på min bal ;) Älskar färgen! Ska även ha lockigt hår till denna klänningen, silvriga skor och silver smycken. Klänningen är min syster gamla.. Hade ingen lust att betala för två balklänningar.
Det känns så jävla gött att alla stora sakerna är köpta. Har även betalat allt inför studenten nu - frukosten, flak osv. Bara lite smycken och sånt jag behöver nu. Imorgon ska jag även köpa biljett till Swania där vi ska gå ut på studenten. Livet känns bra nu trots all ångest över det jag ligger efter med i skolan!

School

Sitter i skolan och har tråkigt.. En timma tills mentorstiden som är på 30 min. Detta är en ovärd dag känner jag. Hade engelska på morgonen där jag hade en skrivning om min bok där jag skulle vara huvudrollen i "A clockwork orange". Om nån läst boken/sett filmen så förstår ni att det var lite jobbigt för mig då han är våldtagsman, mördare osv. Så ska jag skriva det som om jag är han!! Känns sådär, haha. Men ändå skönt att fått det gjort, ännu en sak jag kan stryka från min att göra lista.
Efter mentorstiden så har jag ännu en håltimma på cirka 3 timmar, då blir det att träna på betinget och kanske lite körkortsteori. Sen religion. EFter skolan så ska jag köpa present till Filip då jag inte fick detta gjort igår.. Sen restan av kvällen blir det massa beting. Kommer vara så skönt när det är över på onsdag! Då är det bara en massa saker att se fram emot! Onsdag blir det släcktkalas för att fira Filip, alltid mysigt! Torsdag blir det Lipz, och då ska typ hela klassen hem till mig på förfest, wiho!
Nu ska jag sluta tjata.. Ha det bra :)
Får bli en bild på min söta klass då jag har lite bildbrist!

Louise +/-

Livet är så himla bra nu samtidigt som det är så himla dåligt! Här är anledningarna...
+ Fick reda på att jag fick MVG i Arbetsmiljö och säkerhet idag. Kursen är även nu avslutad=sovmorgon.
+ Min sånglektion gick superbra idag (läraren ställde sig upp och skrek/applådera).. Känns bra, haha!
+ Har äntligen fått hem ett brev jag väntat på i över 5 veckor!
+ Jag har världens bästa familj, vänner och  pojkvän.
+ Mina balklänningar är färdig-insydda och även studentklänningen inför studentdagen är uppsydd.
+ Jag ska på bal om en månad idag.
+ Jag tar studenten om 46 dagar!!!
- Min mobil dampar, problem med att svara/ringa eller skicka/ta emot sms. Hört att det är fel på Tele2?
- Måste in till stan snart och köpa present till min bror som fyller år på onsdag, vet inte vad jag ska köpa.
- Vädret.. Det är snart Maj och jävla bajsväder! Vill ha sol.
- Ligger efter sjukt mycket i skolan, vet inte hur jag ska hinna allt. Sen måste jag även hinna med körkortsteorin..
- Måste hitta studentklänning till kvällen. Börjar få lite smått panik över det.
- Har inte fått nått jobb än till efter studenten.. Börjar även få lite smått panik över det.
- Fått massa problem med magen igen, buhu.

Lördag

Halloj, sitter hemma hos Victor på Orust. Kom hit igår kväll så vi gjorde inte särskillt mycket då. Idag kommer jag plugga hela dagen typ och se på film, mer än så har jag inte planerat.. Kul liv. Har inte så mycket mer att säga. Bara visa att jag lever typ, hehe. PUSS

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

My week

Torsdag (förra veckan): Lipz med bästa brudarna.. Behöver nog inte säga så mycket om kvällen, ni ser själva...
Min och kusses tatueringar, LÖVE them!
Har massa bilder och filmer från kvällen men den är inte för allmänheten, haha. Dör lite..
Fredag åkte jag till Göteborg och va med Victor. Kom hem på söndag och åkte direkt till Överby och köpte present till mammsen som fyllde 45 år i måndags. Grattis bästa mammi! Efter detta var det planering inför studenten med tjejerna i klassen, vi åt pastasallad och skrattade massa.
Måndag: Firade mamma tidigt på morgonen, sedan till skolan där jag höll hus nästa hela dagen. Hade nämligen rep med kören inför Mozart konserten.
Tisdag: Försov mig på morgonen (vilket jag nästan aldrig har gjort) och då vi inte hade någon svenska så sket jag även i mentorstiden så jag slapp håltimman på sesådär 3 timmar. Var istället hemma och pluggade lite. Vid 3 tiden hade jag religion (eller trodde att jag hade) åkte till skolan och åkte tillbaka hem då det visade sig att lektionen endast var för dem som skulle göra omprov. Så man kan nästa säga att jag var ledig den dagen. Götta!
Onsdag: Massa musiklektioner hela dagen och sedan kom Victor hem till mig och vi bara tog det lugnt. Inte så mycket mer att säga om den dagen..
Idag: Började 20 över 12 men gick upp vid 7 ändå och duscha osv.. Men så somnade jag om, haha och vaknade vid 10. Då satte jag igång med sceniska uppgiften (som jag snart ska göra klart). I skolan hade jag endast ljudteknik och sedan drog jag till stan en stund med Louise. Vi åt max och gotta oss.. Mums!
Nu ska jag plugga igen!
(Fråga mig inte varför jag gör såhär onödiga inlägg?!)

Min vecka

Dagarna jag inte berättat om... Fredag, lördag och söndag: Jag gjorde fan ingenting!! Haha jag var så jävla trött (och bakis) att jag inte orkade göra något. Lördag var släkten hos mormor och morfar och åt påskmiddag och söndag var det hem till kusinen och fira hennes födelsedag. Det var faktiskt skönt med några sånna dagar. På måndag gjorde jag inte heller någonting, haha. Sjukt tråkig tjej? Var hemma hos mormor igen och fixade mina balklänningar och studentklänningen. Tisdag: Första dagen på lovet som jag gjorde något på riktigt! Åkte till Göteborg med Louise, Johanna och Rebecka och min mening var att jag inte skulle köpa något annat än en studentklänning.. Men detta kom jag själklart inte hem med! Kom ist hem med lite annat smått och gott som jag kan visa senare! Onsdag gick jag och bowla med familjen och sedan vid 7 träffa jag Louise och Johanna för att hyra film och mysa med lite gott och äta. Sedan kom även Amanda och gjorde oss sällskap för lite girltalk.
Idag är det torsdag. Börjat dagen med körkortsteori sedan iväg till mormor (IGEN!!, haha) för att sy in en tröja jag köpte i gbg. Denna har jag tänkt ha på mig ikväll när jag ska först ha förfest här hemma med några goa brudar och sedan utgång! Hoppas på en bra kväll. Här kommer en liten bildbomb:
Kul att min syster är hemma från Afrika, men jag känner mig som en blekfis!
Fina kusiner i söndags när vi fira Amanda
Louise och Johanna i gbg
Louise och Rebecka i gbg
Lite shopping
Filip
Mamma
Pappa
Jennifer
Louise och Johanna igår

Behöver göra lista

Blir snart galen.. Jag ligger efter så himla mycket och får aldrig tummen ur röven och gör något! Jag måste bara skriva av mig lite så ni behöver inte läsa detta! Haha

Behöver göra lista:

Svenska:

  • prov/inlämning

  • boken/skrivuppgift

Engelska:

  • läsa boken

  • rapport

  • redovisning

Religion:

  • jämförelse av religionerna

  • judendomens lära

  • jämförelse mellan hinduism och mayahanabuddismen

Sceniska:

  • uppgift

Nutida konst:

  • redovisning i grupp

Och då ska vi inte ens tala om alla musikämen.. Beting snart.. Måste kunna Mozart låtarna, ensamble låtar och mycket mer! jag får damp på allt detta... Sen så är det ju den där jävla KÖRKORTSTEORIN!!!! Jag kommer dö snart om jag inte göra allt. Men jag är ju så seeeeeeg! Jag har ju inte ens börjat med något av dessa uppgifter. DÖDA MIG. Alla uppgifter måste ju vara klara till nästa vecka när skolan börjar. Så nu ska jag ta tag i allt och inte ha ett liv på några dagar. HEJDÅ!

2 månader, 61 dagar

Kvar tills studenten!
Nu är nästan allt fixat för studenten.. Bara den långa väntan nu! Börjar dock känna att jag vill gå kvar i skolan ett år till med min underbara klass!

Sorry

..För dålig uppdate. Har haft väldigt fullt upp och ingen ork till att blogga.. Men nu kommer förklaringen till detta:
Lördag (förra veckan): Fick skynda mig att göra iordning mig med Emelie så att vi kunde komma i tid till Amanda som fyllde 19. Hade en väldigt bra kväll med mycket tjöt och sedan utgång i Göteborg på båten.
Söndag: Eftersom vi gick ut i gbg så var jag och Emelie kvar där och sov hos Victor. När hon drog hem så stanna jag ett tag till och såg på film och bara vilade med Victor. Sedan drog jag hem och myste och bakade med Amanda.
Go kladdkaka (som tyvärr inte blev så kladdig som jag velat)
Måndag-onsdag: Vi hade sceniska föreställningar hela veckan som var super roligt!
Torsdag: Vi hade sista föreställningarna och jag har haft helt otroligt roligt dessa dagarna. "Skolveckan" slutade med förfest med klassen + Amanda som fyllde 18=första utgången på Lipz.
Fredag: Jag sov nästan HEEEELA dagen! Var helt slut efter veckan så hade ingen ork till något.
Idag - lördag: Tänkte försöka plugga lite. Senare ska familjen till morföräldrarna och äta. Inget annat planerat idag. Så ha en bra lördag!

RSS 2.0