New

Det blev ingen tur till stranden då inte vädret blev så mycket bättre. Istället så tog jag och Amanda bilen till Överby och kikade lite. Jag fick hem två små saker. Vi tänkte eventuellt ta ett kvällsdopp då vädret börjar bli lite bättre. Får se hur det blir med det..


Det här följde med mig hem. Solglasögon och solpuder båda från Cubus.

Mulet

Godmorgon. Idag var planen att åka till Lysekil, men vädret var inte så bra och min kära vän som jag skulle åka med är trött då hon slutade jobbet kl 3 i natt. Hemma i Trollhättan så är det mulet just nu, men enligt vädret ska det vara fint väder senare så jag hoppas att vi kan dra iväg till en strand i närheten.

Igår var jag sjukt uttråkad hela dagen! Det var inte en ända person som kunde ses då de flesta var på kusten eller skulle ut på krogen... (Det suger att inte vara 18).. Jag längtar så till 22 november!!

Imorgon åker jag till Göteborg med släkten och hälsar på min syster. Och då kommer jag antagligen få bilderna från Grekland så jag kan lägga upp några här.

Nu ska jag ringa min vän och se vad vi ska göra idag, puss.

England bilder


Kusinerna Jessica och Louie.



Kusinbarn Kelsi

Viktor och min kusin Sonia, deras förlovnings tårta.

Jag och Louie.

Syster Jennifer och Louie.

Jessica och Louie.

Min söta nanny!

Home, sweet home.

Tja. Igår kom jag hem från Grekland, Karpathos. Det har vart en underbar vecka med sol och bad. Brände mig dock andra dagen så jag fick solfrossa så jag missade en och en halv dag i solen. Så jag är väll inte så jätte brun! Men sommaren är inte slut än, jag har ju faktiskt en vecka i cypern i slutet av sommaren. Då hoppas jag på att bli brun! Bilder ifrån resan tänkte jag lägga in när min syster kommer hem med sin systemkamera där jag har de flesta bilderna.

Jag kom även på nyss att jag inte har lagt upp bilderna från England. Så det kanske jag kan göra lite senare. Påtal om England så kom min nanny, farbror och faster hit idag från England. De ska vara här i en vecka. Det är så mysigt när de kommer och hälsar på oss här i Sverige.

Nu ska jag gå och umgås med min släkt. Ha det grymt!


Här är en bild på mina snygga föräldrar, haha. Första kvällen i Grekland.

Dålig uppdatering!

Hejsan bloggen. Jag är väldigt dålig på att uppdatera. Men jag tänkte berätta vad jag har haft för mig de senaste. I helgen så var det fallensdagar. Då var min pojkvän här och vi hängde med vänner. Vi var i stan och kollade på lite olika spelningar. Bland annat Eric Hassle, Veronica Maggio och Oscar Linnros. Annars har jag inte haft för mig så mycket.

I måndags så var jag och fika med min kära vän Sandra, riktigt mysigt var det. Och innan det var det middag hos mormor och morfar med hela Svenska släkten.

Igår och idag så har jag bara slappat och packat inför imorgon då jag åker till Grekland med familjen + Victor. Det ska bli så himla underbart! Nu väntar jag på att få åka och övningsköra lite och sedan kommer min sötnos hit.

Ha det gött! Puss <3

Bild tagen nån dag efter England. Min syster har köpt en system kamera, så vi testa lite olika saker.

Hemma från London

Nu är jag hemma och är jätte trött! Jag ska snart sova, men måste bara berätta att jag gick in i snyggingen Beyonce igår på Topshop i London. Så jävla coolt!!

Såhär såg hon ut när jag såg henne!

England!!!

Nu ska jag snart åka från tråkiga Trollhättan till flygplattsen i Göteborg för att ta flyget vidare till underbara England, London! Jag kommer hem på Tisdag någon gång. Ha det bra sålänge!


Bilden tog jag när jag var i England på språkresa för 3 sommrar sen. Tog den när jag satt på en buss och det var inte ens meningen att det skulle bli ett kort, så det är lite roligt att jag fick med big ben, London eye och jag tror att det är London bridge eller vad den heter, hehe.

Väntar

I måndags så var jag hemma hela dagen. Hjälpte mamma med att måla utemöblerna och så åkte vi runt och övningskörde lite på kvällen. Sen på tisdag åkte jag hem till Victor. Vi har inte gjort något speciellt dessa dagar jag vart här, badat och solat lite. Han jobbar på morgonen och kvällen så jag har läst lite körkortsboken när han vart borta och så har jag varit hundvakt åt Dollar. Just nu har jag ganska tråkigt och väntar på att Victor ska komma hem. De ringde in så han fick jobba på dagen också, och nu vet jag inte om han hinner hem innan jag ska gå. Och jag vill säga hejdå för på fredag åker jag till England! Hoppas han hinner..
Nu ska jag ta en dusch och sedan sätta på en film medans jag väntar!

Sommar, sommar och sol..

I torsdags så åkte jag till Grebbestad med Sofie och hennes familj. I Grebb så hämtade vi även upp Sofies vänn och vi åt pizza och såg på film på kvällen. I fredags så var vi inne i Grebb och kollade lite i affärer och fikade. Riktigt mysigt var det. Jag tog även mitt första dopp i saltvatten för detta året. Och det var sjukt skönt, ca 20 grader i vattnet så vi hoppade från bryggan och låg i ett bra tag, haha.

I lördags så var vi inne på sportshoppen och kollade runt lite och stannade även där en stund och åt glass. Sen blev det god mat på kvällen och ännu ett dopp i det härliga vattnet. Det har varit en riktigt härlig helg och jag är så glad att jag fick träffa min underbara vänn Sofie.

Vi åkte hem tidigt i morse då Sofie hade fotbollsmatch. Så när jag kom hem så övningkörde jag till Överby med mamma där vi köpte födelsedags present till min mormor. Så vi var där förut och fikade och hon sa att det var den bästa presenten hon har fått, så det var jätte bra!

Det vi köpte var en låda som vi la ner massa små saker i som olika krämer, nagelack, smink mm. Det är en perfekt present till alla tjejer, gammla som unga.

Nu ska jag vila lite, jag blir helt slut av denna värmen!

Och nu vill det inte fungera att ladda upp bilder så jag gör det senare..

RSS 2.0