Mot Lysekil

Ska snart åka och hämta upp Julia för att sedan åka vidare till Lysekil där det väntas studentmottagning för Calle. Kommer antagligen inte hem förens sent ikväll so thats all for now.
Calle och jag för ett x-antal år sedan...

9 dagar kvar

Helt sjukt! Jag kan inte fatta att jag tar studenten om 9 dagar.. Vad ska jag göra sen? Har ju inte fått något jobb, så är det nån som vill ge mig sitt jobb så blir jag super glad, hehehe... Nu när det är så kort kvar så har vi inte alls mycket lektioner. Var en kort skoldag, kom hem och åt lite smörgåstårta, mums! Snart tänkte jag gå och sola en stund och sedan vidare till gymmet. Är dock väldigt trött så funderar på om jag ska göra allt detta imorgon (när jag är ledig) men vi får se. Onödig info typ..
Här är lite bilder från Victors student:

Grattis älskling

Grattis världens bästa! Jag är så stolt över dig <3

Great day

Hej på er! Har inte haft tid till bloggen igår/idag då jag har haft fullt upp med att greja i trädgården, plugga och sätta upp partytält, haha. Idag var jag tillbaka i skolan efter lite "ledighet". Blev som ett litet extra lov när jag var sjukanmäld, riktigt skönt! Men var en bra dag i skolan då jag fick redan på att jag har VG i Svenska, Nutida Konst och sång.. Vilket jag inte trodde då jag inte har lagt någon energi på något av ämnena. Så jag är nöjd! När jag kom hem gjorde jag pizza till mig, Filip och mamma. Sen efter jag smält maten en stund så blev det en tripp till gymmet. Känner verkligen att jag kan komma igång med träningen nu när jag inte har någon skola att tänka på, så himla skönt! Resten av dagen blir det att kolla resor med mamma och kanske spela lite spel med familjen.
Jag förut

Duktig tjej!

Godmorgon! Har storstädat hela övervåningen och badrummet nu på morgonen, känner mig duktig! Ska snart ut och rensa rabatterna och plantera blommor och efter det blir det förhoppningsvis (om vädret tillåter) lite solning. Rolig dag, eller inte! Och för att göra det ännu roligare så ska jag plugga all den tid som blir över och om jag hinner lämna ut CV och köpa morsdag present. Så nu vet ni. Ha det gött HAJ!
Hade en mysig kväll med mig själv igår iallafall! Godis, chips, cola och film på det.

Mys med mig själv

Har en dag för mig själv, vilket var väldigt längesen! Det känns sjukt konstigt när det är tyst runt om mig, har haft något för mig nästan varje dag de senaste månaderna. Så hela dagen har gått åt bara lilla mig. Var inte i skolan då det kände ovärt (lata jag) så istället låg jag och solade ett tag och bara tog det lugnt. Sen har jag ätit thaimat och snart tänkte jag sätta mig framför en film med chips, godis och cola. Gottar till det riktigt idag! Mums!!! Bra egentid.
Sjukt god var maten!!! Nu filmmys, puss

Hvitfeldtska bal 2012

Lägger upp lite mer bilder nån annan dag. Men här ser ni mig och min älskling i onsdags. Riktigt trevlig och rolig dag/kväll!

Louise +/-

+ Fick idag reda på att jag fick MVG i projektarbete och VG i körsång = nöjd tjej!
+ Har redovisat engelskan idag och även skickat in en svenska uppgift - några saker att stryka från att göra listan.
+ Jag har idag varit 18 i ett halvår och det halvåret som gått har vart grymt!!
+ Det är underbart väder ute.
+ Jag ska på bal imorgon i Göteborg.
+ Jag ska på arbetsintervju på torsdag.
+ Studenten är om 17 dagar.
- Jag har tre stora uppgifter kvar att skriva klart innan fredag, vilket jag inte vet hur jag ska hinna!
- Jag är PANK!!
- Mina goa tjejer ska åka på studentresa och jag kommer sakna dem i skolan, buhu..
- Jag kommer sakna min klass riktigt mycket när vi slutat!
Fin repris på mina finfina +/- bilder. Sitter osminkad i bikini, gött!
Denna listan känns så sjukt mycket bättre än den jag skrev för en månad sen. Då klagade jag på studentkläder, körkortsteori, att vädret var skit. Livet är helt enkelt väldigt bra för tillfället.. I slutet av veckan kommer livet va ännu bättre då jag inte längre har några uppgifter i skolan, wihooo!!
Resten av dagen blir det plugg, göra slingor och förhoppningsvis en tripp till gymmet!

Haft fullt upp

Hej på er! Har haft lite fullt upp de senaste dagarna, därför jag inte har bloggat. Onsdags var jag hemma hos Emelie och åt med lite folk och körde runt lite fram och tillbaka då jag var glad över körkortet. Torsdags åkte jag en sväng till överby innan jag hämtade upp mina brudar för en liten biltur till Hamburgsund där vi myste med god mat, spel och en massa prat. Fredag hade vi kanon väder när vi vaknade så det blir någon timma i solen innan vi åkte tillbaka till Trollhättan. Sedan var det vidare till Göteborg för nya äventyr, hehe. Vi förfesta och gjorde iordning oss i min systers lägenhet innan vi drog vidare till trädgårn. Hade en sjukt bra kväll.. Men dagen efter mådde jag inte lika bra, var sjukt trött då jag knappt sovit något, hade så ont i fötterna så jag inte kunde gå och mådde bara illa. Så när jag kom till Victor (som även han var bakis) så somnade jag redan vid 7 på kvällen, haha. När jag vaknade upp idag, efter 12 timmars sömn, så mådde jag mycket bättre! Gjorde amarican pancakes till frukost innan vi tog en snabb runda på stan och sedan hem till Trollhättan igen. Här hemma har vi bara tagit det lugnt, grillat ute i det underbara vädret och spelat spel.
Dessa senaste dagarna har vart bland det bästa på väldigt länge! Tack alla underbara som jag tillbringat dem med. Kommer bilder imorgon förmodligen (om jag hinner). Har jättemycket att plugga fram tills onsdag. Efter det är livet nog lite FÖR bra.. Åh, vad jag älskar livet för tillfället!
Såhär mysigt hade vi det ute förut.

KÖRKORT!!!

Känns så jävla gött. Firar detta med en kväll hos Emelie, imorgon kusten och fredag utgång i Göteborg! Pöss

NEW

Va och shoppade lite med mamma igår inför balen. Och nu är äntligen allt färdigköpt!
Impregneringsspray som jag ska spraya skorna jag ska ha på min egna bal, de silvriga skorna ska jag ha på Victors bal, slingmedel så jag blir lite blondare, hårspänne som jag ha ha på båda balerna(?) och örhängen som jag ska ha på min bal. Det känns bra nu!
Skorna kommer från Scorett
Smycken från Glitter (billigt och bra, hehe)

Kort skoldag och nu helg/lov

Vart i skolan för två lektioner idag.. Gjorde inget ansträngade på dessa lektioner heller, så det var gött! Nu är jag hemma iallafall och ska plugga lite. Ser riktigt fram emot imorgon och på fredag då jag drar till kusten med mina goa brudar och sedan vidare till Göteborg för lite utgång. Kommer bli galet! Har inte så mycket mer att säga, så skriver mer senare.
Mina goa på studenten för snart ett år sen.. Tiden går så sjukt snabbt! Snart är det våran tur :)

Silver manikyr

Fixat naglarna idag. Blev faktiskt nöjd :)

Läskigt väder

Det är inte lika kul att ha rummet på högsta - 4 våningen när himlen är helsvart/grå och det blåser, åskar och blixtrar ute.. Är ju rädd för åskan! Jag hann iallafall hem från solariet innan det äckliga vädret började och tog mig en dusch. Innan jag va och solade så storstädade jag halva huset, känner mig riktigt duktig! Nu tänkte jag plugga ett tag innan mamma kommer hem och vi drar till överby och köper skor och lite så och även en runda att övningsköra. Jag får gjort riktigt mycket när jag är "sjuk", haha.. Värd dag att låtsas vara sjuk på! Pusspuss
Fin himel.. Och nu börjar det spöregna (och åska ännu mer).. Yey, älskar Sveriges väder!

Glad tjej

Godmorgon bloggen! Var inte i skolan igår, eller idag för jag orkar inte (var på lite hemligt uppdrag igår, hehe). Och idag orkar jag bara inte gå dit för har inga värda lektioner. Så tänkte plugga hela dagen här hemma och hoppas att jag får gjort lite saker! Annars kan jag säga att gårdagen var en väldigt bra dag, vill dock inte berätta varför än, men det kommer jag väll säkert säga inom nån vecka eller så. Hihi. Jaja, nu ska jag sätta igång med plugget.
Emelie igår när vi va och träna på Sportlife

Hungrig

Sitter i soffan efter ett 4 timmar långt körrep med mozart. Jag satt ioförsig och kolla på då jag hade så ont i huvudet (och för att det är tråkigt, haha). Men det låter väldigt bra så jag överlever nog några fler körlektioner. Innan Mozart repet så pluggade jag lite körkortsteori och solade en liten stund. Men det var inte så skönt då det blåste väldigt kallt.
Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi äta kebabbrulle, mums! Sen blir det ytterligare lite körkortsteori (om jag orkar). Puss
Snygga vänner jag har!

Ett nytt försök

Såhär såg det ut förut när vi försökte fia mitt hår.. Dessa grejer fastnade i håret och gjorde riktigt ont att ta ut.. Så jag tipsar att inte använda dessa! Jag gav upp lite på att få nån volym på min balfrisyr, men så gick mamma till stan och köpte lite andra grejer så vi gjorde ett nytt försök!
De såg ut såhär, snyggt ju.. Haha!Det gjorde inte alls ont att sätta i.. Men resultatet vet jag inte än då de fortfarande sitter i mitt hår. Ska sitta ett litet tag till med detta sen får vi se hur resultatet blir.

Trött

Godmorgon! Gick upp redan vid halv 8 för att fixa balfrisyren.. Detta gick dock inte så bra då spolarna jag hade i håret fastna så jag fick dra loss massa hår....... Ännu mer slitet nu! Jag måste så klippa av det efter studenten :(. Så det blev ingen balfrisyr, istället en väldigt öm hårbotten.. Nu tänkte jag äta lite sen ska jag plugga körkortsteori hela dagen, tråk!
Bild från utmaningen igår där måg vann.. Så jävla gött!!!

Ny dag, nya tag

Hejsan! Konserten igår gick helt okej bra.. Även fast jag inte är så jättenöjd över min sånginsatts så är jag nöjd över att jag ens vågade göra det. När jag för 3 år sen började på estet så trodde jag aldrig att jag skulle våga göra detta.. Och speciellt inte sjunga en så svår låt! Så jag är nöjd men ändå inte, haha. I stort sätt så gick konserten väldigt bra, lite tråkigt dock för detta var min sista konsert med esteterna.. Kommer sakna detta sjukt mycket! Något annat som gjorde mig glad igår var att jag fick MVG i sceniska.. Det gjorde min dag!
Idag är det fredag och just nu sitter jag på nutida konseten och har nyss redovisat, skönt att kunna stryka ännu en sak från att göra listan, den blir allt kortare för varje dag.. Skönt men ändå inte för jag vill inte att det ska ta slut. Trots att jag längtar sjukt mycket till studenten så vill jag inte splitras från klassen.
Efter lunch idag går vi mot stan för att kolla på utmaningen, nu ska jag hejja på måg!! Sen ikväll ska vi fira Johanna som fyller 19 år idag, grattis going!
Födesedagsbarnet och jag!

Bästa kvällen på länge!

Godmorgon! Gick typ och la mig direkt när jag kom hem igår för jag va så jävla trött, haha. Hos Emelie var det verkligen otroligt mysigt och vi fick sjukt god mat. 3-rätters så blev riktigt mätt! Sen så spelade vi lite spel innan vi drog oss hemåt. Tack igen Emelie för en grymt lyckad kväll!
Idag blir det en lång skoldag. Konsert ikväll vilket betyder att jag ska sjunga solo... Är sjukt nervös!!! Men innan konserten blir det sceniska för en sista gång där vi ska kolla på inspelningen av vårt uppspel och även få betygen. Så idag kommer jag nog inte vara så aktiv här. Men vi får se. Puss
Två bilder från igår:
Fina tjejer!
Bästa Emelie <3

Myser

Sitter och myser i pappas pyamasbyxor, haha. Cyklade hem när det spöregnade och blev pissblöt! Orkade inte gå upp för att hämta mjukis så blev pappas byxor. Hade ensamble uppspel idag, den ena låten gick inte så jättebra men den andra gick kanon. Känns riktigt tråkigt att vi inte ska ha ensamble igen, någonsin! Imorgon på konserten är sista gången antagligen som jag kommer stå på en scen och sjunga och spela med mina vänner. Tråkigt. Men man vet aldrig vad som händer i framtiden, kanske får framträda nån gång igen!
Ska snart börja göra iordning mig inför ikväll. Ska hem till födesdagsbarnet Emelie och fira henne. Grattis igen going!<3

Uppe tidigt

Godmorgon! Vaknade redan vid 6, och är faktiskt inte allt för trött. Gick och la mig redan vid 10 igår så jag skulle orka ioförsig.. Varför jag gått upp tidigt är för att jag tänkt sjunga lite på låtarna som jag och mina ensambler ska framföra idag på ensamble uppspelet. Lite sorgligt att jag aldrig mer kommer ha ensamble efter detta! Måste vart ett av de roligaste ämnena jag har läst! Jaja, nu ska jag sjunga upp och fixa håret.
Nyduschad brud. Dags att föna håret!

1 månad kvar idag!!!

Jag vet inte riktigt om jag ska tycka att detta har vart en bra dag eller en dålig. Mådde dåligt på morgonen men lektionen gick bra, fick gjort lite körkortsteori på håltimman och på religionen fick jag reda på/kom på att en av de fyra uppgifterna har jag visst redan gjort och en uppgift behövde jag inte göra enligt läraren.. Så nu har jag gått från att ligga efter med 4 uppgifter till 2, gött! Körlektionen gick bra.. Körde men en ny lärare som jag tyckte mycket om och hon sa att det gick jättebra på lektionen bara att jag körde lite för snabbt i rondeller och korsningar. Men hon var possitiv när jag gick därifrån. Men sen när jag gått därifrån så ringer min riktiga körlärare och säger att det har gått skitdåligt på min körlektion och att jag borde ta en till lektion.. Jag fattar inte vad han pratar om. Det kändes skitbra och jag gjorde inga större misstag på lektionen.. Jag är så sur på honom, för han vill ju bara ha mina pengar känner jag! Har inte tyckt om honom från första gången jag körde med honom, förstår inte varför jag valde just honom som körlärare... Det är inte ofta jag säger att jag inte tycker om någon.. Men jag klarar verkligen inte av honom! Han får mig typ att vilja lipa pga sättet han pratar..
JAJA nu ska jag sluta tjata om det. Åkte till solariet och solade 20 min efter lektionen och sen hem och åt ägg macka med kaviar, mums så gott det var! Snart tänkte jag sjunga lite inför ensamble uppspelet imorgon och sedan sova. Så godnatt på er!
God kvällsmat! Trots en ganska dålig dag så är jag glad då det endast är en månad till studenten idag!

School

Hello! Sitter i biblioteket och har håltimma. Jag och Rebecca har precis sjungt våra sololåtar inför varandra, och det känns faktiskt mycket bättre nu! Börjar religionen om lite mer än en timma så tills dess tänkte jag plugga lite.. Har dock inte något batteri på datan så får väll se hur det går! Efter skolan ska jag hem snabbt och äta och sedan ha körlektion följt av en liten tripp till solariet. Är bara två veckor kvar tills jag ska på Victors bal så måste få upp färgen lite så jag inte ser ut som ett lakan. Hör av mig senare!
Är det någon som vet vart man köper en sån här? Har ingen skivspelare i bilen och måste ju kunna spela musik på något sätt när jag får körkort, för jag gillar inte radion...

2012-05-07

Hej på er! Började skolan vid 12 idag.. Innan det gick jag upp lite tidigare och pluggade. Kom hem från en skoldag som för en gång skull känns väldigt bra. Sången känns bra inför konserten på torsdag, gitarrlektionen gick också bra vilket den inte har gjort på länge (då jag inte har övat) och även svenskan känns helt okej. Ska skriva en uppgift på lektionen imorgon, men har tänkt börja skriva på den nu hemma då lektionen är så kort imorgon. Sen blir det körkortsteori och kanske lite sång.
Är väldigt sugen på en tredje tatuering för tillfället, så jag satt och kladda lite på handleden.. Hade mer än gärna haft en ankare intatuerad på sidan av handleden just nu! Tror ni det hade varit fint? Men ingen tatuering innan sommren är säkert iallafall!

Jag är sämre än sämst

Att jag inte bara kan ta tag i mitt liv lite och faktiskt göra det jag ska! Ännu en dag där jag inte gjort något nödvändigt. Allt jag har gjort idag är jäääätte lite körkortsteori, övningskört i nån timma och haft söndag middag. Sen har jag typ bara suttit och gjort ingenting. Victor har vart här hela helgen så jag har vart med han istället för allt som behövs få gjort, haha. Men imorgon tänkte jag gå upp klockan 7, trots att jag börjar 12 för att plugga lite.
Men nu ska jag se på film med Victor. Godnatt!
Min gos och jag i Grekland förra sommaren

Två från igår

Fina tjejerna i klassen!

Morning

Godmorgon! Vaknade nyss av den dumma grävskopan i trädgården.. Inte dåligt vad den låter! Vi håller nämligen på att bygga en uppfart till bilarna, därför vi har traktorn här. Annars då.. Igår blev inte helt som jag tänkt mig. Pluggade ingenting (vilket gör att jag har extra mycket idag!) och jag hade tänkt gå och lägga mig i tid för att vakna ganska tidigt, men då sätter självklart Victor på en jättebra film så jag inte vill somna.. Så ist för att lägga mig vid 12 så somna jag vid halv 4.. Jaja. Tjejkvällen blev iallafall bra ute i Åsaka hemma hos Moa. Vi åt lite gott och pratade massa, och självklart.. Planerade det sista till studenten. Känns så jävla gött att det är så snart och att allt är fixat och betalt!!
Nu ska jag iallafall gå ner och äta frukost och sedan försöka få liv i Victor. Vi hörs senare!
Detta är vad jag vaknar upp till.. Detta är ioförsig igår.. Idag ser allting mycket värre ut.. Haha!

Louise 19års firande

Lördag

Godmorgon! Hann inte blogga så mycket igår så tänkte berätta nu vad som hände.. Efter skolan så kom jag hem och va med Victor lite. Sen vid halv 7 kom Rebecca hit så stack vi till stan och köpte lite ballonger och annat pynt. Vi skulle nämligen fira Louise som fyllt 19 häromdagen. Så vi gick till restaurangen och pyntade iordning lite och väntade på att resten av tjejerna skulle komma. Vi skulle överaska Louise så hon visste inget om detta.. Men hon såg ut att ha skit roligt, så det blev en lyckad kväll! Kommer bilder senare.
Just nu ligger jag nyvaken i sängen med en sovade pojkvän bredvid mig. Tänkte snart gå upp och äta frukost och låta honom sova vidare. Dagen kommer bestå av massa plugg och ikväll tjejkväll hemma hos Moa med klassen tjejer. Ha en bra dag!
Jag igår.

5 veckor kvar!

Hejhej! Morgonen har vart ganska chill, först nutida konst där jag skrev klart en redovisning tills nästa vecka och sedan kör där vi hade "prov". Sjöng ett stycke ur Mozart Requiem och studentsången. Gick sådär måste jag säga. När jag sjunger själv går det aldeles utmärkt men när det är någon mer stämma så blir allt så flummigt, haha.
Nu är jag iallafall hemma efter lunchen och har håltimma tills klockan är 2. Så jag tänkte sjunga lite inför konserten nästa vecka. Ska sjunga både solo och i en ensamble där jag aldrig har sjungt låten.. Undrar hur detta kommer gå!
Är inte lika röd i ansiktet idag.. Men fortfarande lite, haha. Dumma sol! BTW 5 veckor tills studenten idag!!!!

Söt mamma jag har

Är väldigt pank för tillfället så jag blev lite extra glad när mamma köpte nya strumpor och en deo till mig vilket jag verkligen behövde.. Och en skvallertidning vilket jag älskar att läsa. Tänk att en sån liten sak kan göra en så glad, hahah. (Snacka om att jag verkligen inte har några pengar när jag blir glad för deo och strumpor typ, men jag är så van vid att köpa sånt själv).
Har precis skrivit klart en engelska uppgift som är en aning sen och ska precis skicka in den. Ännu en sak att stryka från "Att göra listan". Listan blir allt kortare, men det är fortfarande låååång! Så nu tänkte jag läsa tidningen lite och sen sjunga körsång som jag har prov i imorgon, buhu..
Tack mammi!

Sola

Kom hem från skolan vid 2 tiden och gick direkt ut och solade i en timma.. Alltså har jag solat två timmar idag, och det var visst lite för mycket för lilla Louise som bränner sig så lätt.. Ser ut som en kräfta just nu! Men jag måste ju passa på innan det blir dåligt väder igen, vilket jag verkligen inte vill...
Tänkte snart äta lite och sedan sätta igång med pluggandet. Engelska och körsång som står på schemat idag!
Här ser ni lilla röda jag...

Godmorgon!

Ligger i sängen och har gjort en fin liten kalender i paint, haha.. Har så sjukt mycket att göra denna månaden så tänkte att jag kunde skriva ner precis allt så jag kan se det på samma gång. Jag måste fan klara det här! Annars då... Jo jag var ju sjuk igår.. Men självklart så kan jag inte ligga still i en hel dag om jag inte är döende typ. Så fram mot kvällen så gick jag och fika med Amanda, Emelie och Sara. Det var riktigt mysigt och vädret var helt underbart! Men såfort solen gick ner blev det lite kyligt. Så runt 9 tiden kom jag hem och åt lite mat innan jag gick och la mig.
Idag gick jag upp redan vid 7 för jag tänkte träna.. Men huvudet gör fortfarande så ont så jag sket i det och chilla lite och åt frukost. Jag börjar inte förens 12.20 idag så innan det hade jag tänkte plugga lite och sen vid 10 tiden så hoppas jag på att det är lite varmare så ska jag gå ut och sola i en timma innan det är dags att göra iordning sig för skolan.
Emelie och Sara
Jag och Amanda

NEW from Afrika

Fick en väska av Jennifer när hon kom hem från Afrika. Har glömt att visa den bara.. Tycker om den skit mycket! En lite annorlunda tygväska.

Lite bilder från valborg

Sjukling

Godmorgon. Ligger i soffan och kollar på Extreme home makeover. Är nämligen hemma och är sjuk idag. Huvudet gör så ont att jag vill spy såfort jag står upp.. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk, det är hemskt! Men inte nog med det, har jätte ont i halsen också. Är rädd för att det är halsfluss då min syster har det just nu. Bara hoppas på att det inte är det!
Så idag ska jag ta tag i lite plugg om mitt huvud tillåter detta. Hoppas ni får en bättre dag än mig! Puss
Bild från häromdagen

Blandade känslor

Jo, just nu har jag lite blandade känslor... Jag mår bra för att jag lyckades dra mig till gymmet (tack vare Emelie) sen åt jag en god ost och skink omelet med riskakor och juice till precis.. Jag mår dåligt för att jag har haft huvudvärk till och från hela dagen.. Har även ont i magen nu. Sen har jag ångest inför imorgon.. Lunchkonsert i skolan, och det kommer gå skit!!!!! Jag vill verkligen inte. Men får väll ta och sjunga lite på låtarna och se hur det går! Sen är jag både glad och ledsen hela tiden när jag inser hur kort det är kvar tills studenten..
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu.. Buhu!
I väntan på att Emelie skulle hämta mig.. Satt i solen och njöt lite.
Förberedelser inför att göra omelett.

NEW from Monki

Kände att det var dags för att köpa en ny plånbok då jag har haft samma i flera år.. Denna var så billig och stor så man får plats med lite allt möjligt i den så jag slog till på den! Kostade endast 80 kr från Monki.

Jävla partytält!

Blev lite uttråkad när jag låg ute och solade, så jag bestämde mig för att plocka fram partytältet för att se hur det såg ut och om det var helt (då vi har fått det från några släktingar för längesen).. Och det gick inget vidare bra kan jag säga! Försökte helt själv, helt utan några instruktioner, men allt bara ramla isär.. Fick lite damp och ropade ut mamma och Filip.. Men det gick självklart inte då heller.. Insåg nämligen att det saknades massa saker, så jag bestämde mig för att ge upp och plocka ihop det.. MEN då hittar jag ju självklart sakerna som är borta när jag vikt ihop allt igen... AAAHH blir ju så arg! När jag ska ta upp det nästa gång inför studenten så ska jag fan be om massa hjälp!
Ursäkta för detta väldigt roliga inlägg...
Jävla skit-tält!

1 maj

Godmorgon! Ligger ute och solar i det underbara vädret i bara bikini, känns as gött! Sommarn är på g. Okej.. Jag har tofflor på mig, så riktigt sommar är det inte. Haha. Planerar på att ligga här ett tag innan jag tar tag i mitt liv. Ser inte så mycket vad jag skriver så det får räcka för nu.. Försökte ta ett kort här ute i solen, gick inte så bra..

RSS 2.0