Fransmän..

Hej hopp! Jag sitter i bibloteket och har gjort ett music quiz. Våra fransmän är här nu och vi har massa aktiviteter tillsammans. Just nu är dem på franska lektion så jag gör ingenting. Men ska snart hämta upp dem, vart vet jag inte dock, hehe. Idag ska vi till SAAB, tråkigt.. Sen ikväll blir det bowling med gänget! Nu ska jag leta fransmän! Puss

15 mars 2011

God morgon! Jag vaknade precis upp hemma hos victor. Han är i skolan så jag är ensam. Idag tänkte jag äta, städa, plugga och göra mig iordning. Sen vid klockan 2 åker jag upp till stan för att kolla lite i affärer med victor. Vid 4 åker jag tillbaka hem för att handla mat med mamma till när min fransman kommer hit! Han kommer fan hem till mig imorgon! Det kommer bli awsome! Nu ska jag ta mig lite frukost. Puss

Göteborg

Hej! Jag sitter på tåget till Göteborg för att träffa min pojkvän. Jag är ledig imorgon så jag stannar där tills imorgon. Igår blev det ingen bloggning för jag hade fullt upp med plugg och att lyfta möbler. Vi håller på att göra om hemma hos mig. Jag har även gjort om på mitt rum, är väldigt nöjd! I lördags var jag på fest hos två vänner. Det var sjukt roligt! Men jag mådde dock inte så bra igår, haha. Nu ska jag snart gå av tåget, skriver ikväll eller imorgon :) Puss

12 Mars 2011

Godmorgon!
Vaknade precis och tänkte snart äta lite frukost. Jag hade en riktigt mysig kväll igår med min syster, vi kollade på Black Swan. Den filmen är verkligen sjukt bra, ni borde se den! Sen mådde vi båda dåligt för vi hade ätit för mycket gott, haha. Så vi gick in i mitt rum och drog ut en massa kläder för att prova.

Idag blir det städ och plugg på min att göra lista. Och senare ikväll kommer lite folk hit för förfest och efter det åker vi till två goa killars 18-års fest! Det kommer bli awsome!

Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag!

Mätt och glad!

Ååh vad jag är mätt nu! Jag har precis ätit en god kyklinggryta med nudlar. Men nu har jag ont i magen för jag åt alldeled för mycket.. (som vanligt).. Ikväll ska jag och min syster ha en myskväll. Hon har kommit hem från Göteborg för att va med mig. Vi ska se på film och gotta oss med chips och godis.
Ha en bra kväll så kanske jag skriver ikväll! :)


(Jag just nu)

11 Mars 2011

Hallo! Jag kom hem för ett tag sen från skolan. Jag slutade redan kvart i 11 så det var skönt! Men var kvar i skolan en stund och pratade med vännerna. Jag har precis städat iordning lite hemma, dock inte mitt rum vilket behövs! Jag får göra det nu i helgen. Nu sitter jag och väntar på att Rebecca ska komma hit så att vi senare kan möta upp vårat fina tjejgäng för en fika. Ska bli så mysigt att träffa alla samtidigt, det var så längesen! men nu ska jag gå, puss <3

Back to school

Hej! Jag kom precis hem från skolan, och är nu jätte hungrig! Jag hade GeMu prov sista lektionen och det gick jätte bra! Så jag är glad nu! Och nu blev jag ännu gladare för min pojkvän Victor kom hem till mig och överraskade mig. Men nu ska vi äta och gosa...

10 Mars 2011

Hej på er!
Jag sitter och pluggar det sista inför provet idag, får väll se hur det går. Idag är det tillbaka till skolan, men inte så länge, bara två dagar nu och sen på måndag. För på tisdag är jag ledig och sen onsdag och en vecka fram så kommer min fransman hit! Det ska bli så kul!

Vet ni vad jag märkte när jag gick upp på vågen i morse?! Jag har gått ner två kilo nu när jag vart sjuk.. Det tycker jag inte om! Jag får börja träna nu, eller när jag är helt frisk så jag går upp igen. Haha, vilka problem jag har..

Men nu ska jag gå till skolan, ha en bra dag! Puss

Go kväll!

Jag är helt slut, efter ha gjort ingenting idag. Eller jag har vart på banken lite snabbt och fixat en sak men förutom det har jag bara suttit framför datan hela dagen och pluggat. Jag har väll andvänt min hjärna för mycket vilket jag inte har gjort den senaste veckan, haha. Jag ska plugga en liten stund till sedan går jag ner till min familj och ser på nån film eller så. Jag är jätte sugen på att se Black Swan, jag har den hemma. Men får se vad familjen säger om det.

Jag måste även göra något åt mitt rum! Det ser ut som ett bombnedslag här inne.. Dags att vika ihop kläderna och lägga in dem i garderoben kanske? Jag har även en massa tygbitar på golvet då jag fick ryck häromdagen och började klippa i mina kläder... Vad gör man inte när man har tråkigt?! Nej men i helgen får det bli en riktigt storstädning här inne!

Snygga outfits





Jag gillar dessa outfits, sjukt snygga! Och jag märkte nu efteråt att alla tre har rött hår, haha. Men det är så fint med rött hår, jag önskar att det hade passat mig!

Alla bilder är tagna från http://lookbook.nu

9 Mars 2011

Hallå! Jag sitter och kollar ut genom fönstret och är deprimerad pga all snö. Jag som trodde att det fanns ett hopp även för svergie att vi skulle få vår och sommar. Men jag hade fel.. Vi är inne i den nya istiden, så det kommer vara snö året runt. Eller?

Iallafall, idag mår jag nästan helt bra så imorgon ska jag tillbaka till skolan. Jag längtar! haha. Jag har jätte mycket som jag behöver plugga, så det ligger på min att göra lista idag. Jag vill göra mina musik läxor, men min hals är helt tjock och inte en ända ton låter bra så det blir väll inget med det. Hoppas att den är bättre tills imorgon då jag har sånglektion!

Ååh jag längtar så himla mycket tills i helgen. Det kommer bli underbart! Jag ska även börja måla om i min lillebrors rum. Ska måla upp någon väggmålning, måste bara komma på vad för något. Han kan inte bestämma sig. Jaja, det löser sig. Jag får kanske be min pojkvän att skissa upp något åt honom :)

Nu ska jag duscha, sen plugga!

Natti-natti

Jag är så trött på att vara hemma och göra ingenting! För första gången någonsin så måste jag säga... Jag saknar skolan! Eller inte allt plugg men alla vänner i skolan. Det ska bli så skönt att komma tillbaka och prata med alla och skratta och va glad. Allt jag har skrattat åt den senaste veckan är family guy och simpsons...

Om en vecka idag så kommer jag ligga i min säng och vara nervös. För på onsdag nästa vecka kommer nämligen en fransman hit och ska bo här i en vecka. Visst jag har redan träffat honom för mindre än en månad sen. Men det känns konstigt att en främling ska bo hemma hos mig! Men det kommer bli super kul!

Men nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning innan jag ska ringa min underbara pojkvän och sedan sova. God natt!

Musik ord

Hej hopp!
Jag sitter och pluggar in en massa musik ord som:
adagio = långsamt, andante = gående och accellerando = gradvis snabbare plus en massa mer..
Roligt ju?! Jag har nämligen GeMu prov på torsdag så jag har en hel del som jag måste lära mig, för jag är noll intresserad på lektionerna. Det är ganska dumt av mig för nu fattar jag ingenting..

Idag mår jag lite bättre, febern är borta, hostan är inte lika illa och jag har inte längre ont i halsen. Men jag känner mig fortfarande hängig så jag är hemma även imorgon. Så på torsdag är jag tillbaka i skolan. Men det blir ju bara torsdag och fredag i skolan så det är skönt! Sen på fredag så ska jag och fika med några tjejer i klassen och en till tjej som har gått i min klass innan, men hon bytte skola för att gå frisör programmet istället. Sen på lördag så ska jag på 18-års fest, det ska bli super kul!! Så fram tills dess ska jag försöka ta det så lungt som möjligt så jag känner mig helt frisk och kan festa loss!

Men nu ska jag plugga vidare!!!


Min första tatuering (och ända, än så länge) en sextondelsnot som står för mitt år som sextonåring. Det är snart ett år sen jag gjorde den, tiden har gått sjukt snabbt! Det var ett underbart år! Funderar på en ny tatuering nu när jag är 17år :)

Jag vill bli frisk nu!

Ännu en tråkig dag hemma. Jag hatar att vara sjuk.. Det finns inget att göra. Idag har jag kollat på tv och vart inne på datan lite. Har kollat på en Michael Jackson konsert från 1992. Hans fans är helt sjuka!! Men han är ju grym så.
Jag har missat så sjukt mycket i skolan nu. Först en vecka från att jag var i Frankrike, nu en vecka för jag är sjuk och nästa vecka kommer fransmännen hit, då missar jag en till vecka. Jag vet inte hur jag ska hinna ta ikapp med allt plugg. Just nu mår jag alldeles för dåligt för att plugga så det blir inget med det.
Usch vad jag klagar nu för tiden, men det blir väll så när man är sjuk. För övrigt är allting bra!
Nu ska jag försöka få i mig någonting och äta och kolla på Simpsons.

Bilder från Rom

Black and White


Rolig lördag...

Jag sitter hemma själv och är sjuk. Jag har antagligen influensa, det är jobbigt! Min familj är ute och äter medans jag är hemma och kollar på tv som jag gjort de senaste 2-3 dagarna. Jag blir uttråkad så snabbt, men orkar inte göra något annat! Vad kan man göra när man är sjuk och har tröttnat att titta på tv? Jag får söka runt på google och kolla om det står något roligt tips där, de har allt där.

Sjuk..

Hej hopp. Jag ligger i soffan och har ont överallt. Jag fick jätte hög feber i torsdags och halsont. Jag kan inte vara borta mer från skolan nu! Får hoppas att jag blir frisk snart så jag kan börja plugga igen. Nu orkar jag inte skriva mer så ska kolla lite på tv och vila. Puss

1mars 2011

Hej hopp. Seg dag, jag är trött och är på dåligt humör. Kommer få ig på matteprovet jag gjorde idag! Jag är sugen på att åka och shoppa men det har jag varken råd med eller tid. Tänk om man hade vart rik, det hade vart underbart. Då hade jag haft en helt rum som garderob. Åh vad jag älskar kläder!! Haha. Nu sitter jag och kollar på family guy sen ska jag börja med plugget igen.. Usch!

RSS 2.0