Underbara sommarlov

I måndags kväll så hade jag myskväll med Amanda. Vi såg på film och åt kakor, sedan sov hon hos mig. Sen på Tisdag drog hon upp mig tidigt för det var fint väder och hennes vän höll på smsa och säga att vi ska upp nu och åka till stranden. Det var riktigt härligt!

Sen klockan 6 kom det hem folk till mig för sexparty. Och efter sexpartyt så kom det lite mer folk för lite fest. Det var en jätte bra kväll! Emelie, Carro, Sofie och Amanda sov hemma hos mig. Och jag, Sofie och Amanda delade säng, det var grymt varmt när vi vakna! Sen när de åkte hem så åkte jag till badhuset med Ida. Jag har inte vart där på jätte länge! Men eftersom ingen av oss har bil så fick vi åka dit för att inte dö av värmen. Det var vi och alla småbarn, hehe.

När jag kom hem var det bara att sätta igång och städa efter tisdagen. Damsuga, skura golv mm. Men nu är det rent och fint igen. På kvällen så kom min pojkvän och vi myste hela kvällen. Han ska snart åka tillbaka till Orust och ikväll så ska jag med min vän Sofie till hennes stuga i Grebbestad.

Detta sommarlovet har vart helt underbart hitills! Och imorgon är det en vecka tills jag åker till England, underbart!


Bild från sexpartyt när jag provar en korsett, hehe.

Bilder från helgen på Orust

Fredag:

Partytältet på midsommar


Grym kvalitée och ljus på bilderna, jag vet!

Lördag:


Söndag:

Ut med båten




Fisken jag fick, hehe.

Såhär såg min helg ut. Det var värt att inte följa med min familj till Turkiet för att stanna i Sverige under midsommar! Har haft en grym helg med min underbara pojkvän och vänner :)

Min midsommar helg

Det har vart en helt underbar helg och vecka! I torsdags satte jag mig på bussen till Orust och mötte upp min pojkvän. Vi drog senare och mötte upp några vänner och satt och myste och drack lite gott. Sen på fredagen var det upp snabbt på morgonen för att göra iordning sig och sedan åka till Victors far för att äta god mat. Sen vila vi en stund innan vi drog iväg in i skogen... De hade nämligen satt upp ett stort partytält och det var massa trevligt folk där! Det var en perfekt kväll enligt mig. Sen dagen efter, i lördags, så var vi på det igen! Ett gött gäng var vi som satt och drack. Det var en hel del alkohol denna helgen!

Igår skulle jag egentligen åka hem till Trollhättan, allt var packat och klart men i sista minut ångra jag mig. Jag är nämligen ensam hemma och jag hatar att vara ensam. Så jag, Victor, Kim, Ralf och Richard åkte ut med båten för att fiska (första gången jag fiskar typ, hehe). Och jag fick den största fisken, STOLT!! HAHA.

Nu är jag iallafall hemma igen och har vart och handlat och även vart på um för att fixa nya p-piller. Frågan är vad jag ska göra nu? Jag är redan uttråkad av att vara ensam...


Dålig bild, men sjukt härlig kväll!

Ny klänning


Hehe, gillar ni mitt ansikte? ;)
Klänningen fick jag igår av min far. Den är från Miss Ewing. Kanske blir klänningen som jag tar på mig på midsommar?
Det är en blommig klänning med pärlor högst upp, väldigt sommrig och fin tycker jag.

2011-06-23

Hej på er!
Jag vaknade vid 11 då min mor kom in och väckte mig. Vi gick snabbt till stan för några ärenden, bland annat så gick vi och betalade min Cypern resa, så nu är allt betalt.. Bara att vänta! Imorgon så åker min familj till Tukrkiet så jag har hela huset för mig själv. Men jag tycker inte om att vara själv så jag åker till Orust antingen ikväll eller imorgon för att fira midsommar där med pojkvännen och vänner.

Men nu ska jag packa och sedan ducha och göra iordnig mig. Ha en bra dag!

Härlig dag

Vid två tiden idag gick jag in till stan och mötte Johanna. Vi gick till Strandgatan och fikade. Vi kunde faktiskt sitta utomhus då det slutade spöregna, det var faktiskt ganska härligt! Sen gick vi en runda på stan och jag blev ledsen då jag inte har några pengar så jag inte kan köpa något... Åh vad jag ska shoppa efter sommaren när jag inte behöver lägga undan alla pengar, längtar!! Haha.

När jag kom hem så åt jag lite lunch och satte mig sedan och kolla på ett avsnitt av Gossip girl, den är så bra den serien! Sen vid 7 tiden åkte jag och träna på Sportlife med några vänner. Nu har jag duschat av mig lite snabbt och hjälpt pappa med lite jobb. Så nu blir det dags för att vila, kanske blir ännu några avsnitt av GG.

Sov gott på er, puss <3


Johanna och våra goda choklad muffins, mums!

2011-06-22

Godmorgon bloggen! Allt väl med er?

Jag vaknade upp ganska tidigt då min pojkvän lämnade mig i min stora säng och jag inte kunde somna om då. Han skulle åka till Göteborg för att förnya sitt pass. Han ska ju nämligen med min familj till Grekland om en månad, så det kan ju vara bra om han har ett pass, hehe. Men nu på morgonen så har jag suttit och kollat lite på Simpsons och ätit frukost. Vid två tiden ska jag träffa min vän Johanna för en fika, tyvärr måste vi sitta inomhus då regnet öser ner! Vart fan är sommaren?!

Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip girl innan jag gör mig iordning. Ha en bra dag allihopa!


Mina fina vänner Emil, Louise och Johanna (-Som jag ska fika med idag)

2011-06-20

Godmorgon!

Vaknade vid halv 12, sedan gick jag upp och städade och har nu gjort iordning mig. Igår kväll så var jag så uttråkad och hade ingenting att göra, så jag satte mig och började läsa körkortsteori. Jag fyller inte förens i november, men det är väll lika bra att börja läsa på tidigt?! Jag tänkte faktiskt läsa lite idag också innan min pojkvän kommer ikväll. Jag är riktigt pepp på att ta körkort nu! Jag har faktiskt tänk att jag ska köra privat, och inte ta några lektioner. En kompis till mig körde privat och behövde endast betala rund 4500 för sitt körkort. Och några andra vänner till mig har betalat mellan 10-20000. Så det är en hel del pengar. Men om det inte går bra med att köra privat så tar jag väll några lektioner trots allt. Men jag får ju hoppas på det bästa!

Men nu ska jag se på nån film och sedan läsa lite!


Min söta vän Amanda häromdagen, haha!

Göteborg

Halloj! Idag blev jag väckt av min mor som frågade om jag ville följa med till Göteborg för att träffa min syster. Detta ville jag självklart så jag gjorde iordning mig snabbt och så åkte hela familjen iväg och träffade henne. Vi gick och åt på en restaurang som heter Rumpan Bar, det är riktigt gott där! Sen gick vi till Jennifers lägenhet och umgicks lite innan vi åkte hem igen.

När vi kom hem så åkte jag och pappa lite bil. Jag fick träna på att parkera, jag börjar faktiskt bli bra på det nu! Själva körningen går bra, så jag får väll kanske ett körkort till vintern trotts allt!

Nu ska jag se på en film och sen sova. Sov gott på er <3

Jag är sämst...

Jag är sämst på att uppdatera, men här skriver jag en liten snabb uppdate om mina senaste dagar.

15/6: Första dagen på sommarlovet. Jag tog bussen mot Orust där jag var hos min pojkvän. Då jag kom dit ganska sent så såg vi bara på film och myste.

16/6: Jag, Victor, hans mamma och Ralf åkte ut med båten. Vi var ute i flera timmar, riktigt mysigt! Sen på kvällen tog jag och Vic en lång och mysig promenad och såg på ännu en film.

17/6: Jag åkte hem från Orust vid halv fem, var hemma i THN klockan 7. Då gjorded jag iordning mig snabbt och sedan drog jag iväg på fest. Det var en riktigt trevlig kväll!

18/6: Blev väckt av min kära vän Amanda som ville dra till Överby, så hon hämtade upp mig med bilen så åkte vi dit en stund. Jag var inte på något shoppinghumör då jag dels var bakis och sen så hade jag inga pengar... Sen ikväll har jag haft jätte tråkigt men jag orkar inte göra något då jag börjar bli sjuk och min hals dödar mig. Så jag har städat på mitt rum och lite så. Imorgon hoppas jag på att må bättre så jag kanske kan hitta på någor roligt.

Nu ska jag snart sova så jag blir frisk, puss!


Min söta pojk under våran mysiga promenad i torsdags!

Jag, Ida och Hanna... Nyktert tillstånd!

2011-06-14

Goddag bloggen.

Idag var det sista dagen i skolan. Min klass har sjungit i Aulan hela dagen, där jag bland annat sjöng själv inför hela skolan! Men det gick bra, så nog om det. När vi sjungit klart så gick vi och åt tårta som våra söta lärare har bakat och pratade och sa hejdå till alla.

Direkt efter skolavslutningen så hämtade min far upp mig och Rebecka för att åka till hans lager där han har en massa tyger. Det är nämligen så att jag och Rebecka ska sy kläder till vårt projektarbete i trean så vi tänkte börja redan nu i sommar och sy kläder. Vi fick iallafall med oss en massa tyger hem så nu är det bara att sätta igång!

Men nu tänkte jag se lite på tv och ta det lugnt. Ikväll vid klockan 7 så ska jag hem till min mormor och morfar för att fira att vi har sommarlov med hela svenska släckten.

Mina fina vänner idag på avslutningen

Manuel, Robin och Rebecka

Fredrik och Louise

Jag och Rebecka
Hoppas att vårat projektarbete blir grymt!

Mätt och glad!

Förut när jag skulle locka håret så blev jag så förbannad för det blev så fult så jag blötte håret och sket i det. Så vart lite smått sur då jag la en timma på det i onödan... Men jag fixade iordning mig lite snabbt med långtjol och skinjacka och drog iväg till min brors skolavslutning. Det var sång och lite annat skoj innan min familj och två andra familjer gick till butlers och åt massa god mat! Nu är jag dunder mätt och ska snart sova. Imorgon blir det att sjunga inför hela skolan, hoppas att det går bra!

Godnatt <3

2011-06-13

Hej på er! Hur är läget?

Jag kom hem för en stund sen. Först var det skolan där vi inte gjorde något vettigt.. Slipade lite på avslutningskonserten och lunchade med Amanda och hennes vän, det var det ända roliga i skolan. Sen åkte jag ner till stan för att fika med några goa brudar. Så har min dag varit. Nu ska jag äta mat och sedan locka håret och göra iordning mig inför ikväll. Min bror har skolavslutning så vi ska ut och äta sedan med några bekanta till familjen. Kanske skriver mer ikväll!


Nice bild!

2011-06-12

Hej på er.. Jag lever!
Ursäkta att jag inte skrivit något sen i torsdags men jag har inte hunnit och faktiskt inte orkat. Men tänkte berätta om mina dagar här nu:

Fredag: Sjöng på studenten, vilket gick väldigt bra. Sen tod jag tåget och mötte upp min syster och vi gick och köpte en systemkamera åt henne (är inte lite avundsjuk). Så åt vi mat och lite så innan jag åkte hem till Victor där vi myste lite innan vi gick ut och åt på en fin restaurang. Vi firade nämligen våran 1,6 års dag. På tal om våran dag så är det 2 år sen vi träffades första gången, idag! Sjukt vad snabbt tiden gått..

Lördag: Jag var kvar i Göteborg och vi gjorde nästa ingenting. Åt massa onyttig mat och tog det lungt. Vi tog en lång sovmorgon, det behövdes verkligen! Sen så satte jag mig och pussla.. Ett 1000 bitars pussel, det tar ett tag! Men jag är ännu inte klar så nästa gång jag kommer dit så får jag göra klart det om inte Victors bror och flickvän gjort klart det (vilket jag inte tror, haha). Jag tycker faktiskt att det är roligt att pussla, av någon konstig anledning!

Söndag: Tog sovmorgon idag igen. Sen gjorde vi ordning oss och åkte ner till stan där vi köpte något att dricka och myste lite innan han åkte vidare mot Orust och jag mot Trollhättan. Nu är jag iallafall hemma och tänkte bara sova idag då jag mår illa efter all onyttiga mat jag ätit i helgen, hehe.

Imorgon är det skola igen, antagligen kommer vi bara se på film och fika. Sen på tisdag ska vi sjunga för resten av skolan sedan är det SOMMARLOV!!!


Bild från i fredags. Jag och mina fina vänner Johanna, Louise O och Rebecca.
Jag hade på mig en blommig klänning från Miss Ewing och mina nya skor, jag älskar dem så mycket!

Natti

Jag har sjungit hela dagen så nu har jag ont i halsen, haha. Jag skulle städa för ett tag sen också, men det gick sådär då jag fastnade här framför datan och sjunger massa goa låtar. Imorgon är det studenten och sedan Göteborg, så jag får se om det blir så mycket bloggning imorgon.

Nu ska jag packa och (försöka) städa klart. Godnatt <3


Ni ser ju bara min säng som är väldigt obäddad och fullt med kläder på...

2011-06-09

Hej på er!

Jag kom hem för en stund sen och har precis ätit och ser nu på tv. Idag har vi övat hela dagen inför studenten. Jag måste plugga in texterna då jag inte är riktigt 100 på dem, så det kommer jag göra idag. Börjar bli lite smått nervös nu då jag ska sjunga sola inför alla studenter under middagen. Men det kommer säkert gå bra!

Jag ser fram emot imorgon.. Får klä upp mig och ha mina nya skor, haha. Jag tycker det är så kul att få klä upp sig. Jag har så himla många klänningar som jag aldrig har andvänt, jag får börja klä upp mig lite oftare! Imorgon efter studenten så åker jag till Göteborg så ska jag träffa min underbara pojkvän. Vi ska hitta på något mysigt för att fira våran 1,6års dag. Tiden har gått så sjukt snabbt med honom!

Sen är jag även glad då jag har fått MVG i webbdesign, wiho :D


De här skorna köpte jag igår, älskar dem!

Grease

Jag är precis hemkommen från Nya skolan. Min mamma är lärare där för en fyr-femma och de hade gjort en teater - Grease. De var faktiskt riktigt duktiga tycker jag för att vara så små! Och jag blev så himla sugen på att hoppa upp på scenen och sjunga och dansa med dem, haha. Men det är inte lång kvar tills jag får stå på scen.. Fredag är det studenten och då blir det dags för sång.

Förut var jag på stan en snabbis och hittade skorna jag ville ha. Det är inte ofta jag blir kär i ett par skor, jag brukar bara tycka om dem galet mycket. Men dessa är helt otroligt sköna, och snygga! Så nu vill jag ha på mig dem hela tiden, hehe.

Nu ska jag gå ner och äta kvällsmat och se på tv en stund innan det blir dags för dejt med kudden. Sov gott på er <3


En "Grease bil" haha

Här sjunger alla barnen, så söta :)

Min fina vän






Såhär kul har jag och min fina vän Louise Olsson med webbcameran idag!

Nu ska jag och min bror äta pizza, mums! Och sedan går jag ner till stan och kollar på skor med Johanna :)

2011-06-08

Godmorgon! Är allt bra med er? :)

Jag mår bra idag, fast är väldigt trött! Jag behöver detta sommarlovet som kommer känner jag. Tvåan på gymnasiet har vart det jobbigaste i mitt liv (inom skolan). Idag börjar jag inte skolan förens 20 över 12 då första och andra lektionen var inställda, men ändå är jag uppe sen klockan 7 då jag inte orkade plugga igår. Men imorse när jag öppnade boken så märkte jag att den uppgiften endast tog 20 min då det stod exakt vad jag behöver veta i en och samma text. Så nu har jag massa tid över.

Men istället för att sitta hemma och inte göra någonting så tänkte jag åka till skolan och först lämna tillbaka alla böcker (wiho) och sedan gå och prata med min idrottslärare om betyg. Men först ska jag äta mat hemma då det är äcklig soppa i skolan.


Såhär ser jag ut idag, mittbena, svart kajal och ljusrött läppstift.

Skor?

Jag sitter och kollar på olika hemsidor efter nya skor som jag kan ha nu till sommaren. Men jag har ingen aning om vad jag vill ha för skor. Vad finns det för olika hemsidor som jag kan kolla på?

Din Sko :



Skopunkten :


Vilka tycker ni är snyggast?

2011-06-07

Hej på er alla bloggläsare!

Jag slutade tidigare idag, kvart över 1. Så jag åkte hem och åt glass som jag och Victor köpte igår, och såg på film. Jag kunde inte sova inatt för det åska så mycket och det var sjukt varmt så jag är jätte trött idag. Funderar på att sova en stund innan jag måste sätta igång och skriva min redovisning som jag aldrig lyckas göra!

Det är så skönt att det snart är sommarlov, nu har vi knappast några lektioner och vi slutar tidigare nästan hela tiden. Idag hade jag även min sista idrottslektion och mattelektion någonsin, detta måste firas! På idrotten idag så sprang jag, fy va jobbigt.. Mina lungor är inte byggda för att springa då jag inte kan andas (dålig kondis), hehe.

Men nu ska jag ta mig lite och äta innan jag ska sova och plugga.

Inget väder stoppar oss

Sitter i soffan och myser med Victor. Han kom vid sex och innan det har jag haft jätte tråkigt hela dagen! Har inte gjort ett piss och det har varit hemskt väder. Men det stoppade inte oss. Vi ställde oss ute i spöregnet och åskan och började grilla. Det var lite svårt men det gick allt ändå!

Nu ska vi gå till mataffären och köpa något gott (onyttigt). Det är sista dagen på minilovet och imorgon är det tillbaka till skolan. Ha en bra kväll! Puss <3


Mamma står ute i regnet, haha!

Ny kjol

Pappa kom hem med en ny kjol till mig. Tycker den är riktigt snygg!


Dålig bild! Den ser blå ut men den är faktiskt helsvart med en silverdragkedja. Kjolen ska sitta högt i midjan. Snyggt till fest!
Från: Miss Ewing

2011-06-06

Godmorgon världen! Tråkigt väder idag.. Så jag sitter inne och kollar på film. The Bourne identity, den är riktigt bra! Idag ska jag skriva en svenska redovisning (min sista uppgift innna sommaren, underbart!). Sen kommer kanske Victor hit så ska vi bara mysa på våran sista dag på vårt "minilov". På tisdag när jag är tillbaka i skolan så är det bara en vecka kvar i skolan sen sommarlov :D

Men nu ska jag se klart på filmen, den är så spännande!

Seg dag..

Hej på er alla. Jag har inte orkat blogga idag då jag är så himla trött! Har inte orkat göra någonting. Ont i magen och helt seg i hela kroppen. Kanske börjar bli sjuk? Eller så är jag bara sjukt trött.. Jag går nog och lägger mig tidigt idag. En film innan först kanske.

Hoppas att ni andra har en bra dag. Pusspuss

2011-06-05

Godmorgon! Allt bra med er? :)

Jag vakna för en stund sen och sitter nu och kollar på lite tv. Jag tänkte gå ut och sola lite om en stund. Det är inte lika bra väder idag som igår, men lite sol är det allt ändå.

Igår var en superbra dag. Jag började kvällen hos en tjej som heter Jenny där det var sexparty. Vi var några stycken och kollade på när en tjej pratade om olika saker från butiken More than love. Det var riktigt roligt faktiskt. Jag har även bokat in ett eget sexparty några dagar efter midsommar, hoppas att det blir lyckat!

Sen åkte jag vidare till en annan tjej som heter Carolina. Där var det väldigt mycket folk, lite för mycket då det kom objudna människor så det var lite strul där. Men det var riktigt kul ändå. Sen gick vi vidare till grannens hus där det var typ efterfest.

Jag kom hem vid 3 och somna runt 4. Sen var det omöjligt för mig att sova ut idag då jag hade solen rakt in i mitt rum. Så jag är jätte trött nu.


Bild från igår, haha!

Klar för kvällen!

Nu har jag gjort iordning mig, naglar, hår, smink. Detta slår nog rekord på kort inlägg, hehe.

Så här ser jag ut ikväll:


Dålig bild.. Kläderna får ni kanske se imorgon!
Ha en bra lördag :)

Varmt!

Springturen förut gick helt okej. Det var så himla varmt så jag höll på att svimma dock. Ingen skugga någonstans och kunde inte andas, hehe. Men jag förbättrade min tid med tre minuter från sist, det är ju alltid bra (för mig iaf). När jag kom hem tog jag en iskall dusch för jag höll på dö av värmen. Men ändå gick jag ut och solade i en timma. Idag smörjde jag in mig med 15 faktor, så bränner jag mig nu så blir jag jätte sur!

Snart ska jag städa på mitt rum. Sen blir det duschen, måla naglarna, fixa håret mm inför ikväll. Det kommer nog bli en grym kväll! Jag skriver ett inlägg till innan jag drar iväg.


Härlig bild från förra sommaren när jag och syster flög runt i denna falmskärm, riktigt kul var det!

2011-06-04

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade nyss och åt precis frukost. Nu väntar jag bara på att frukosten ska gå ner så jag kan gå ut och springa. Undrar hur det ska gå då det är 22 grader i skuggan nu när klockan bara är 10.. Jag kommer dö av värmen. När jag kommer hem blir det en snabb dusch sen sola mig på studsmattan en liten stund.

Inatt har jag haft värsta konstiga drömmen. Jag var inne på en bar och drack en massa goda drinkar och då kom det in en kille som jag var jätte sur på i min dröm. Jag skällde ut honom och sa att han inte fick vara i Thn, då han kommer från Gbg.. Sen så gick alla emot mig och försökte döda mig!! Så jag sprang runt överallt och försökte gömma mig för dem... Det är inte kul att drömma att man blir jagad! Haha jag är knäpp. Jag hade även en massa andra konstiga drömmar inatt, men blir lite jobbigt att skriva upp allihopa, hehe.

Nu ska jag byta om och sedan springa!


Hade ingen bra bild till detta inlägget, så det fick bli en bild på mig förra sommaren.

Ängel

Nu sitter jag här igen och skissar. Vet inte varför men jag tycker att det är jätte kul! Idag har jag skissat på en ängel. Men mitt problem är att jag inte lägger så mycket tid på mina skisser. Denna gjorde jag på en timma och tycker att den är klar. Jag kan ju göra mycket mer med den men är rädd för att jag ska råka göra för mycket så att det blir förstörd. Denna skissen jag gjort idag är jag faktiskt ganska nöjd över, väldigt enkel men ändå speciell. Vill ni kanske se den?

Imorgon ska jag sola baksidan så att jag får lite jämnare bränna (är endast röd på framsidan, hehe). Sen måste jag storstäda mitt rum och fixa lite annat. På kvällen blir det antagligen "sexparty" och sen går jag vidare till en annan fest. Det blir nog en super bra dag!

Men nu ska jag se klart på en film och sedan sova, godnatt!

Nya kläder

Alla plaggen kommer från Miss Ewing.

Grå och vitt spets t-shirt.

Svart vit randig, kort i magen.

Långklänning. Kunde inte bestämma färg så det fick bli en svart och en blå.

Klänning som jag tänkt ha på studenten. Mitt ansikte får ni inte se då jag ser ut som en tomat, hehe. Ni ser ju bara mina armar.. Har ont :(

Fick även med mig lite annat, men orkade inte ta kort på allt. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, vi ska grilla!

Aj vad det gör ont..

Vid klockan fyra kom jag hem från stranden. Det var underbart skönt, helt vindstilla och inte ett moln på himlen. Det var väldigt kallt i vattnet, men jag badade ändå.. TVÅ gånger! Först doppet för i år och det var riktigt skönt när man kom upp och skulle sola sig igen. Jag var dum nog att inte smörja in mig så jag ser ut som en tomat.. Det gör jätte ont :(. Sen fick jag övningköra lite på vägen hem, med flipp-flopps, inte värdens bästa skor att köra i! Men det gick bra ändå.

När jag kom hem så åt vi lite lunch och sen så drog vi direkt till pappas lager och hämtade kläder. Har med mig lite fint hem som jag tänkte visa sen, hoppas att det passar bara. Nu ska jag vila mig lite, och kyla ner mina röda armar, haha.


Gammal bild från Turkiet 2008. Det är det bästa och finaste hotellet jag bott på, jag vill så gärna åka tillbaka dit!

2011-06-03

Godmorgon på er alla. Jag vakna för en stund sen och sitter nu och äter frukost. Det är underbart väder idag så jag sitter i min bikini och ska snart åka iväg till en sjö för att sola, och kanske bada, beroende på hur varmt det är i vattnet. Så jag bloggar mer när jag kommer hem. Har ni lika fint väder där ni bor? :)


Bikinin jag har på mig. Köpt på H&M i mars. Jag gillar den väldigt mycket, måste bara bli lite brunare så att jag inte ser ut som ett spöke i den, haha.

Skissar

Ikväll har jag bara vart hemma. Jag har faktiskt haft ganska tråkigt.. Så jag satte mig och skissa för ungefär en halv timma sen. Jag började skissa på en tjej, och det går väll sådär. Med tanke på att jag är nybörjare på att skissa och har inte gjort det på mer än ett år så borde jag väll vara nöjd men det lyckas jag aldrig bli trotts allt, haha. Men min pojkvän som är väldigt duktig på att skissa har lärt mig några knep, till exempel att man aldrig ska sudda och lite hur man ska skugga.

Här är den iallafall, den inte klar än!

Det ser ut som en gris ser jag nu när jag tog kort på den, haha. Men skit samma. Jag får fixa det! Jag måste köpa bättre pennor också, då jag använder vanliga blyerts som inte är något vidare bra att skissa med.

Home

Nu är jag hemma igen. Har haft en riktigt mysig kväll och dag i Göteborg hos Victor. Tågresan hem gick väldigt segt och det var sjukt varmt då jag hade solen i ansiktet hela resan. Ikväll har jag bara tänk ta det lugnt och lägga lite mer tid på bloggen. Jag märker verkligen att ju mer tid jag lägger på min blogg desto mer besökare får jag. Men idag är det något konstigt med min statistik, det går inte att kolla. Är det någon som har samma problem?

Bilder från igår när vi var ute i skogen och vandra.

Louise Olsson

Johanna Erikson

Söta tjejer!

2011-06-02

Godmorgon! Eller klockan är 2 men det är nästan som morgon. Dålig bloggning igår, men jag hade fullt upp hela dagen! Igår var vi på bio och såg Insidious. Den var riktigt bra, satt och var spänd hela tiden. Ni som gillar skräckfilmer fast lite mer som en rysare så borde ni se den! Innan bion så gick vi och åt på McDonalds, mums!
Idag, jag gick till mataffären i morse och köpte bacon, ägg, vita böner, korv och rostat bröd och gjorde en riktigt god engelsk frukost. Så nu är jag riktigt mätt. Jag ska åka tillbaka till Trollhättan senare, så får se vad jag hittar på ikväll. Jag kanske bara är hemma och tar det lugnt. Jag har ju ett litet minilov så det kan vara skönt att vila lite.
Men nu ska jag kolla på tv och se om det är något bra. Hörs senare! :)

2011-06-01

Ny månad, nya tag! Maj månad har varit både jätte bra och dålig. Men denna månaden kommer bli underbar. Snart är det sommarlov, och nu är det ett "mini lov". Är ledig tills tisdag. Idag hade vi ingen vanlig skoldag heller. Vi har varit i skogen och vandrat. Riktigt jobbigt då jag fick för mig att hänga på personerna som är vältränade i min klass. De ville springa så fort det var plan mark. Sen gick vi även lite fel och fick klättra i berg, haha. Men det var allt roligt. Det var inte så bra med shorts idag dock.. Rivmärken överallt! Nu sitter jag iallafall på tåget mot Göteborg där jag ska träffa Victor. Ikväll ska vi gå på bio, antagligen blir det skräckfilm. Det gillar vi! Jag bloggar mer när jag är hos Victor. Ha det bra :)

RSS 2.0