Stockholm!

Godmorgon. Är uppe tidigt, för måste packa och göra iordning mig för att möta upp Johanna vid stationen och ta tåget till Göteborg och sedan vidare mot Stockholm. Åker dit med Johanna, Rebecca och Louise. Men möter upp Louise i stockholm då hon redan är där och Rebecca hoppar på tåget lite senare då hon bor lite ute i ingenstans, hehe. Vad vi ska göra uppe i huvusdstaden är att mysa, kolla i affärer, äta gott och själklart.. Se Rihannas konsert!!! Fan va vi har längtat!

Men nu har jag lite brottom, kommer hem på onsdag och berättar mer. Puss!

Godmorgon

God morgon! Vaknade precis upp brevid min pojkvän som ligger och sjunger, haha. Vi ska snart gå upp och äta frukost, korv med bröd till frukost, mums!
Min dag igår.. Tillbaka till vanlig skola efter turnen, tråkigt, och jag var sjukt trött! Och jag blir lite sur för  jag hade kunnat sluta kvart över 11, men jag satt och vänta på en lektion som började klockan 2. Men när vi kommer dit så får vi reda på att läraren är hemma för vab. Men på håltimman fick jag och Rebecka klart vår hemsida och har börjat marknadsföra våra t-shirtar. Vi har redan fått många beställningar!
Är ni sugna på att köpa en t-shirt gå in på http://hfmsr.weebly.com/

Efter skolan så åkte jag hem och packade för att åka vidare till Orust, där jag är nu! Nu är det dags för korv med bröd!!
Jag och Victor just nu!

Tränat

Halloj! Idag var det sista turne dagen, och den slutade riktigt bra. Måste bara säga att Nirvana ensamblen var riktigt bra! De hoppade runt överallt och var bara helt grymma. Det roliga var att flera stycken idag fick skriva autografer, haha.. Konstiga sjuntorpare.. Efter konserten så åkte vi tillbaka till skolan och hade en fet håltimma innan en föreläsning som hölls av någon författare som jag inte minns namnet på. Men den var bra iallafall.

Sen hemma så åt jag lite mat och vila innan jag blev upphämtad av Emelie för en träningsrunda. Känns riktigt gött nu när man har tränat, men känner att träningsvärken kommer inte vara go imorgon... Nu tänkte jag göra iordning mig för sängen och sedan mysa ner mig med en mysig film eller något.

Godnatt!


Nirvana ensamblen. Dåligt kort men.. De var grymma!

Helt slut

Hej bloggen! Var alldeles för trött igår när jag kom hem för att blogga, orkade klappt kolla på tv. Att vara på turne är faktiskt ganska ansträngande, haha. Jag är nästa lika trött idag, men har lite krafter till att sitta framför datan iallafall.

Igår var vi i vänersborg och sedan min gamla skola, Lyrfågel. Kändes sjukt konstigt att vara där igen, haha. Allt gick kanon igår iallafall, och när jag kom hem blev jag glad för mitt packet från Nelly.com har kommit hem i brevlådan. Kan kanske visa upp vad jag köpt senare. 

Idag då.. Bussen åkte mot Nossebro där vi hade vår första spelning, och senare vidare till Grästorp för nästa. Det gick bra idag också, börjar dock tröttna på att höra alla låtar, om och om igen... Nu är jag hemma och åt nyss lite mat och sitter nu och dör i min säng.  

Bada

Blev ingen överby, och därmed inget nytt puder.. Jag halv somna i soffan och hade sedan ingen ork till att göra något. Så jag tog mig ett varmt bad med ljus och mys musik. Efter det fixa jag händer och fötter, inte målat naglarna på evigheter, så nu känner jag mig rikigt fräsh! Sitter nu i min säng och myser med världens gosigaste filt, men ska snart gå ner (med filten!) och äta kvällsmat och se på de nya avsnitten från two and a half men, med mamma och syster. Sen blir det sängen för att gå upp tidigt imorgon för att åka iväg och "turnea". Puss, sov gott

Turné

Måndag idag igen.. Segt! Men idag har vi inte haft några riktiga lektioner, utan vi har startat den årliga turnén på Magnus Åbergsgymnasiet. Vi har idag haft två konserter på vår egna skolan och resten av dagarna ska vi åka runt till andra skolor. Då jag inte är med i någon ensamble så är det inte så jätte roligt, men jag är glad för att jag har ljudtecknik, så jag får göra någonting.. Nämligen ha hand om inspelningen från konserterna. Inte världens roligaste uppgift, men det funkar. Jag är självklart med i kören också, men det är tråkiga låtar, haha. Imorgon bär vi av till först Vännersborg och sedan tillbaka till Trollhättan för att spela på min gamla skola, Lyrfågel. Får väll se om jag träffar på några gamla lärare då!

Nu har jag precis tryckt i mig en risifrutti och tänkte snart ringa min mamma och kolla när hon slutar jobbet, då jag behöver sällskap (och skjuss) till överby för att köpa mitt överdrivet dyra, grymma puder. Men det är sådant som behövs. Sen har jag inget planerat för ikväll, kommer väll ta det lugnt och se på någon film.


Bild från förra årets turné när vi lastar in i bussen. Bilden är lånad från Johanna Erikson!

2012

Go kväll! Idag har jag varit hemma hela dagen med min pojkvän. Jag har städat, ätit god mat, mamma har klippt mig och nyss såg jag och Victor på 2012. Riktigt bra den filmen! Vi kanske ska gå ut och ta en promenad innan han åkter hem till Göteborg.

Imorgon sätter turnen igång i skolan. Vi ska åka runt till olika skolor och spela, hoppas det blir roligt, även fast jag inte är med i några ensambler. Skriver mer imorgon. Hoppas ni har haft en bra helg! Puss


Turnén förra året.

Bakat

Här är lite bilder från bakningen..


Det lite misslyckade resultatet, haha.

Vi skulle nog haft lite bättre formar så inte smeten rann ut.. Bilden bakom är hur de skulle se ut!

Även fast det inte blev så fint, så blev det väldigt gott! Men vi får hoppas att det blir bättre till nästa gång vi bakar, haha...

2011-10-22 (en månad kvar)

Hej bloggen! Idag jag har vart och handlat mat och sedan åkte jag hem och började baka med mamsi. Det håller jag på med just nu. Och det går väll sådär bra, haha. Kan visa lite bilder sen så får ni se på vårt misslyckande, haha.

Igår så var jag iallafall hemma hos Louise och åt trerätters. Riktigt god mat var det! Efter maten satte vi oss framför tv:n för lite Idol mys. Jag tycker att det är så många duktiga med iår. Mina favoriter är Moa, Molly, Amanda x2 och Robin.. Några stycken, haha. Men bäst är fan Moa!!

Om nån timma kommer Victor hit så ska jag mya med honom ikväll.


Maten vi åt igår, mums!


Söta Rebecca vid Idol myset.

Förresten så är det exakt en månad tills jag fyller 18 år idag, wiho!!

Halv 8 hos mig

Halloj.. Har inte hunnit blogga idag, haft fullt upp! Dagen började med lektioner, och sedan har jag hållt på med projektarbetet till klockan halv 3. Vi tog det sista kortet idag för våra t-shirts. När jag kom hem så åt jag lite snabbt och åkte sedan till Överby för att hjälpa mamma att hitta något fint till när hon går ut ikväll.

Nu är jag hemma och har precis gjort iordning mig för halv 8 hos mig, hemma hos Louise O. Det ska bli riktigt mysigt och gott med trerätters, hehe. Vi är fyra tjejer från min klass som precis har börjat med detta.. Jag har ingen aning om vad jag ska bjuda på när det är min tur!

Nu ska jag städa lite och ringa Victor innan jag åker iväg.


Snabbt tagna kort, så lite suddiga. Men skit samma.. Så här ser jag ut ikväll!

Nelly.com

Detta klickade jag precis hem från nelly.com. Hoppas det är lika snyggt i verkligheten som på bild! Vad tycker ni?


Home

Hemma efter en dag där det har hänt mycket. Började som sagt med en körlektion. Sen åkte jag till skolan för att ha ljudtecknik. Efter den lektionen åkte jag till fritis och jobbade några timmar. Barnen är allt goa! Men det var sjukt många som började gråta idag så jag fick trösta dem hela tiden. Inte lätt att spela "King", bollarna flyger upp i ansiktet på dem, haha. Stackarna! Det är så kul att se vilken fantasi barn har, när de lekter att de matar hönsen och rider på hästar. Ja tråkigt har man ju iallafall inte på fritis, men jävlar va kallt det va! Även fast jag hade min vinterjacka på mig så frös jag rumpan av mig... Nästa gång jag går dit så ska jag bannemej ha mössa, halsduk och hela det köret!

Nu sitter jag iallafall vi mat bordet, åt nyss stuvad pyttepanna (fösta gången) och det var riktigt gott faktiskt. Blev sjukt mätt iallafall. Men nu tänkte jag läsa lite körkortsteori och sedan jobba lite med projektarbetet.

Puss på er!


Söt bild från National Geographic, som jag blev lite kär i!

Övningskört

Hej bloggen. Klockan 8.50 startade min körlektion idag. Jag fick träna på tex hur man växlar, ladsvägskörning och lite sånt. Kändes lite konstigt att köra en annan bil än den jag har hemma, men det gick bra tycker jag. Mitt problem är att jag vill trycka ner kopplingen hela tiden, haha. Men det ordnar jag nog snart hoppas jag. Lektionen slutade 10.05 så då cyklade jag hem och läste lite i min körkortsbok om vad vi hade tränat på. Vi han med 4 stycken moment, och har nu läst om 3 av dem.

Men nu ska jag cykla till skolan då jag börjar om 10 minuter!

HFMSR

Första halvan på dagen var förjävlig, ingenting gick bra.. Men sen vände det när jag kom hem. Jag började göra en hemsida till mitt och Rebeckas projektarbete. Hemsidan gör jag med hjälp av programet weebly.com. Riktigt bra program faktiskt! Vad vi gör i projektarbetet är att vi ska göra tryck på t-shirtar. Så på våran hemsida kommer man kunna köpa och kolla på våra mästervärk, hehe. Märket heter "Helt fel men så rätt" (klicka på namnet så kommer du till vår hemsida, som dock inte är klar).

Sen gick jag och tränade Zumba, och det var jätte roligt! Och när jag kom hem satte jag igång med att jobba med projektarbetet igen. Ringde upp man far som är i Bangladesh, han hjälper oss med tryckfirman som vi ska ta kontakt med. Sen har vi även kunnat bestämma när vi ska ta det sista fotot (ÄNTLIGEN!), på fredag händer detta förhoppningsvis.

Alltså, allt som har hänt denna eftermiddagen har gått galant! Hunnit göra så mycket som jag trodde skulle ta jätte lång tid, så snart är vi ikapp med tidsplaneringen igen.

Nu ska jag ta det lugnt och ringa min goa pojkvän innan jag ska sova. Imorgon har jag min första körlektion, lite nervös... Wish me luck!

Mat

Hallå! Kom hem precis efter en musik dag i skolan. Dagen börjar med att vi ska framföra vår låt, och det gick skit, haha. Jag tappade bort mig och massa, men esch, skit samma! Haha. Sen hade jag ljudteknik prov vilket också gick dåligt. Och efter det ensambel och gitarr lektion, båda gick dåligt... Så detta har vart en skit dag hitills helt enkelt, haha. Får väll hoppas att den slutar bättre än vad den började!

Klockan 5 så ska jag och träna Zumba min mina brudar. Så tills dess ska jag kolla ut lite kläder och eventuellt börja med den bloggen jag pratade om igår - Att sälja mina kläder som jag aldrig andvänt.

Nu ska jag äta!

Trötter

Hallå där. Sitter och pluggar lite ljudteknik, om olika kablar och sladdar.. Otroligt roligt! Har läxfehör på detta imorgon, och kom på det för en liten stund sen, så det är bara att sitta med det hela kvällen. Sen har jag även "redovisning" av en låt imorgon på musik och komunikation, och texten sitter ju fan inte, så jag måste lära mig den ikväll! Jag hatar att jag alltid skjuter upp allting till sista minut.

När jag kom hem från skolan idag så kom jag på en idé. Så här är det.. Jag har en garderob med otroligt mycket kläder som jag aldrig har använt eller endast haft på mig en enstaka gång. Så jag funderar på att kanske sälja lite av det, då det känns onödigt att det bara hänger där och tar platts. Kanske gör en blogg och lägger upp allting där. Det är ganska mycket från min pappas märke, Miss Ewing, då jag fått saker som jag egentligen inte behövt.
Låter detta som en bra idé?

Jag har ju inget att förlora, så det är väll bara att sätta igång och rensa min garderob!


Min väldigt stökiga garderob just nu.. Som ni ser, en hel del kläder. (Ignorera vad som står uppe på höger hylla, haha)

Körkortsteori

Hola! Har haft en bra dag med mycket sång. Gjorde "audition" till julkoserten, genom att sjunga två stycken låtar. Det kändes som att det gick bra, så nu får jag hoppas på det bästa! Efter skolan så cyklade jag iväg till körskolan där jag betalade inskrivningsavgiften och fick nya böcker. Jag skrev även in fem stycken dubbel lektioner, men hoppas på att jag inte ska behöva allihopa! När jag kom hem vid fem tiden så satte jag mig vid datan och började uppdatera den nya itunes för min Iphone, då min körlärare visare att det hade kommit massa coola saker till de nya uppdateringarna. Men detta verkar inte fungera för mig, hmm.. Jag får fråga min bror om hjälp! Samtidigt som jag uppdaterade detta så började jag läsa i körkortsboken. Om allt går som jag vill så har jag körkort till december, så nu ska jag se till att jag verkligen pluggar för detta!

Men nu ska jag gå ner och äta. Ha en bra kväll!


Trött tjej!

2011-10-17

Godmorgon! Gick upp tidigare i morse för jag tänkte gå till körskolan för att betala och hitta körtider. Jag vaknar, vad jag tror 20 över 8, men klockan är egentligen 20 över 7. När jag inser att jag gick upp för tidigt så är det försent att somna om så jag sätter mig och kollar på vakna med the voice. Sen när jag har gjort iordning mig så cyklar jag till körskolan, och ser att det är stängt. Jag hade sett fel på öppet tiderna, så det var bara att åka till skolan så får jag gå tillbaka efter skolan. Så jag gick två timmar tidigare än vad jag hade behövt, känns lite smått jobbigt... Behövde ju sova!

Nog med att klaga.. Nu sitter jag iallafall i skolan och vaktar min väska, haha (där jag går runt med 2000kr, vilket inte känns så säkert). Om en halvtimma börjar min lektion, Arbetsmiljö och säkerhet, en otroligt rolig kurs.. Inte! Men man får göra det bästa av situationen. Tills dess tänkte jag lyssna på lite musik och ta det lugnt.

Ha de!

Söndag

Hej på er! Kom precis hem till Victors mamma igen och ska snart hoppa in i duschen. Igår var vi hos Victors pappa och åt middag med hela granskapet. Det var en nyfödd bebis där som bara var 6 veckor, otroligt söt! Man blir allt sugen, haha.. Men jag måste ju vänta ett antal år först, för jag vill ju hinna leva innan man bildar familj, hehe.

Vid kvart i fyra tar jag bussen mot Uddevalla där mamma möter upp mig så jag får övningsköra resten av biten hem till Trollhättan. Sen när jag är hemma så måste jag träna på två jullåtar som jag inte riktigt kan, men måste kunna utantill imorgon!

Ha en bra söndag! Puss


Så här såg jag ut som bebis, liten och tjock! Haha

2011-10-15

Godmorgon! Tog en lång sov morgon idag, sov till klockan halv 1. Det har jag inte gjort på flera månader, riktigt härligt var det. Efter en god frukost och några avsnitt av den nya sesongen av HIMYM sitter jag nu i Victors soffa och ska plugga lite. Vid 4 tiden åker vi upp till Victors pappa och äter middag. Sen får vi se vad som händer senare. Men jag tror att det blir en ganska lugnt dag.

Ha en bra dag ni som läser detta, puss!


Puss bild på mig och Victor, ungefär två år sen. Precis när vi blev tillsammans :)

Håltimma

Godmorgon! Sitter i skolan och har håltimma.. Blir så sur när jag hade kunnat ligga hemma och sova istället för att inte göra någonting! Min lärare är spårlöst försvunnen, han har la försovit sig som vanligt.. Att gå i trean på gymnasiet betyder att man har hela tiden inställda lektioner och håltimmor. Känns onödigt att ens vara här! Jag får väll ta och plugga någonting kanske.

Igår träffade jag Amanda. Vi gick på "Student event", och det var ganska så fail. Var meningen att det skulle vara massa tävlingar och massa folk. Men det var lite folk och bara en tävling, haha. Men vi fick en goodiebag med lite smått och gott, så vi gick hem till mandis och tjocka oss av detta och pratade. Så det blev en mysig kväll ändå!

Idag efter skolan så åker jag till Orust och träffar Victor och hans familj. Där stannar jag hela helgen, så får se om det blir någon bloggning då. Annars så får ni ha en bra helg! Puss


Söt bild på mig och Johanna, som jag sitter med i caféterian och har JÄTTE roligt!
(Bilden är från när vi var och fikade med Emelie, Emelies bild)

2011-10-13

Hej bloggen! Sitter i skolan och gör ingenting.. Var här klockan 10 idag för att sjunga för min lärare som fyller år. Började klockan 20 över 12 egentligen, så lite segt att bara vänta nu! Men han blev jätte glad, så det är värt det :)

Snart har jag ljudteknik och efter det slutar jag. Men ska ha kör rep med altarna och sedan jobba lite med projektarbetet med Rebecka. Senare idag ska jag träffa Amanda och vi ska antagligen gå en "Student event". Får se om det blir något roligt.

Sen när jag är hemma så tänkte jag träna, om jag orkar.. Haha. Måste även plugga massa tråkigt. Ja, så ser min dag ut. Ha det gött, haj!


Bild från i Grekland

2011-10-12

Godmorgon! Har inte kunnat sova inatt, dumma fullmåne.. Vaknade vid 7 som vanligt och gick upp och duscha, sen kom jag på att jag inte behövde gå på första lektionen så jag försökte somna om, men tyvärr så somnade jag precis när klockan ringde ingen, haha. Så idag är jag död!

Jag ska snart gå till skolan för att ha ljudteknik, ensamble och sedan gitarr lektion. Jag har utveklingssamtal idag vid klockan 5 så jag vet inte om jag ska åka hem emellan eller stanna i skolan. Får se sen. Gud va jag skriver onödiga saker.. haha, pratar med mig själv typ om sånt som ingen bryr sig om.. Men skit samma!

När jag kommer hem så ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Måste plugga egentligen men jag orkar inte det. Så vi får se om jag bloggar mer idag. Men ni som läser detta får ha en bra dag!


Hade vart gött och ligga i sängen och äta chips hela dagen.. Men icke!
Bilden är från i sommras i Cypern, jag och Amanda.. Vackert?!

Pluggar

Kom hem för lite mer än en timma sen. Sen dess har jag pluggat lite, och detta ska jag fortsätta med kvällen ut.. Märker nu när jag skrev en lista om vad jag behöver göra, att det blev längre än vad jag trott att den skulle bli. Jag har massa gamla uppgifter som jag glömt att göra klart osv. Men nu har jag gjort klart en av uppgifterna och skickat in, så ska fortsätta med resten snart. Vad som ska göras idag är 1. läsa ut ett tråkigt häfte som är till svenska nationella. 2. Lära mig två stycken jul låtar. 3. Gitarr läxa. 4. lära mig alt stämman till jag må han leva (som vi ska sjunga för min lärare på torsdag).

Men listan slutar inte där, så min vecka kommer vara full med plugg. Så nu ska jag fortsätta så jag förhoppningsvis blir klart snart..


Sitter och myser i två tjocktröjor, så frysa kan jag fan inte göra nu..

Inställd lektion..

Godmorgon. Kom till skolan och fick reda på att min engelska lektion är inställd, kul! Vad ska man göra nu i skolan. Får väll kolla om jag har något att plugga. Detta kommer bli en seg dag! SLutar klockan 4, då blir det hem och sova typ. Jag blir så himla trött när jag är sjuk hela tiden.. Nu ska jag hitta på något trevligt. Ha en bra dag!


Klass kortet kom igår. Söt klass jag har!

Brum brum

Hej! Har haft fullt upp hela dagen. Först i skolan var det redovisning av boken och sedan efter skolan vid halv 5 hade vi gitarr konsert, eller vad man ska kalla det?. Det gick sådär bra, tappade bort mig lite men det var ingen som sa nått om det, haha. Alla berömde min sång iallafall, och det var kul! När jag kom hem vi halv 6 så åt jag lite mat innan jag åkte och övningskörde med min far. Jag tränar mest på att parkera och så nu, annars så kan jag det mesta. Så pappa lät mig köra hans BMW, vilket jag aldrig trott att jag skulle få köra. Det kändes jätte konstigt att köra den, först och främst för att det är automat och sen för att den är så jävla bred! Den var väldigt enkel att köra men konstig att parkera. Så jag får nog ta och öva lite mer på det. Jag är då van vid mammas lilla toyota som är som en liten lådbil..

Nog om det! Jag ska snart städa lite snabbt och sedan äta kvällsmat och kanske kolla på film. Godnatt på er!


Sen är det så att jag har 22 månader med min underbara pojkvän idag! Älskar dig <3

Färdig bastad

Åh va härligt det var att basta! Satt och prata om alla möjligt med goa Amanda och åt massa chips. Man känner sig så fräsh efteråt, men jag är dock jätte trött nu!

Amanda åkte hem nyss så nu tänkte jag äta lite kvällsmat innan jag läser klart boken. (Att jag har läst ut en hel bok på en dag, det har aldrig hänt innan... Duktig jag är, haha). Sen så ska jag spela lite gitarr och sjunga innan jag tänkte se klart på Transformers 3.

Men nu är maten färdig där nere, så ha en bra kväll! Puss

2011-10-09

Godmorgon världen! Har nyss varit nere och ätit frukost och jg tänkte snart sätta igång och läsa den tråkiga svenska boken. Jag har mycket att göra idag.. 1. läsa ut en hel bok. 2. lära mig en gitarr låt med sång till utantill. 3. lära mig 5 stycken sånglåtar ifrån min solosång. Allt detta tills imorgon då jag ska redovisa boken på svenskan och jag har gitarr konsert imorgon. Blöö, varför har jag inte gjort detta tidigare?!

Sen ska jag även träffa min kusin Amanda idag. Vi ska ha en myskväll här hemma hos mig - film och bastu mys. Så nu måste jag sätta igång innan hon kommer hit senare.


Jag och Amanda när vi var små, sitter i morfars knä.

Mys

Hallå där. Ser att mitt inlägg som jag skrev från de nya appen blogg.se från min iphone inte kom upp imorse. Bra app och så.. Iallafall, dagen började med att jag vaknade klockan 12 efter en skön sovmorgon. Gick ner och gjorde iordning en god frukost med bakon, ägg, vitaböner och alla sådana tillbehör och gav min söta pojkvän som fortafande låg och sov frukost på sängen :). Vi åt och myste till en film, härlig lördag morgon!

Victor åkte hem till Göteborg med 6 tåget. Efter det har jag inte gjort speciellt mycket. Sitter och väntar på att jag kan ta ut lasangen ur ugnen och sedan sätta mig framför tv:n med min bror och se på film.

Fan vad det suger att inte vara 18!! Jag vill gå ut med mina vänner... Men det är ju endast 1 månad och 2 veckor kvar, jag får väll stå ut.

Nu ska jag kolla efter en bra film och se, ha en bra kväll!

Seg håltimma..

Hallå där bloggen. Är i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Fredagar kan vara den segaste dagen, har ingenting att göra mellan 11.15-14.00. Så jag tänkte vara lite duktig och sätta mig i biblioteket och läsa min svenska bok. Men det gick ju fan inte.. När jag kom hit så var det jätte tyst och skönt, efter jag har läst två sidor så kommer det massa människor och pratar. Jag kommer aldrig läsa klart den här dumma boken. Fettpärlan, vad är det för jävla bok egentligen?!

Nej men nu ska jag inte vara sur för detta, haha. Får väll sitta framför fb och kolla bloggar till engelskan börjar. När jag slutar vid kvart över 3 så ska jag hem och övningsköra ett tag med min far. Sen klockan 5 kommer min söta pojkvän hem till mig. Så ikväll ska vi äta tacos och se på idol (jag ska tvinga honom att kolla på det med mig!).

Om jag inte skriver något mer idag så får ni ha en bra fredag!


Glad tjej med sin underbar bok? NEJ..

Soft potatis

Sitter och tar det lugnt i min underbara säng framför tv:n. Ända sedan jag fick tv på mitt rum så har jag blivit världens soft potatis! Haha.. Sitter här och gör ingenting, får nog ta tag i mitt liv snart! Fast lite har jag ännu hunnit göra idag. Efter skolan så gjorde jag mat och storstäda i mitt badrum och sovrum. Sen efter det har jag bara degat och kollat runt efter olika körskolor med så billig risk 1 och risk 2. Jag är lite snål nu när jag måste lägga undan en stor del av mitt studiebidrag till studentresan och det är även jag som ska betala mitt körkort själv, och har inte lagt undan några pengar för detta, dumt av mig! Nog om det.. Tänkte spela lite gitarr snart och kanske läsa lite ur min svenska bok (som jag inte börjat på) som ska vara klar på måndag.


Här sitter jag i mjukiskläder som en softpotatis. Det är gott!

2011-10-06

Godmorgon! Har haft en lugn morgon framför tv:n. Jag börjar inte förens 20 över 12 så nu sitter jag och pluggar till ett läxfehör som vi ska ha idag i ljudtekniken. Jag fattar helt ärligt ingenting, så får hoppas på det bästa! Har bara en lektion på torsdagar så efter min lektion så ska jag åka hem och bara ta det lugnt. Jag är redan så himla skoltrött.. Jag undrar hur detta kommer gå?!

Men nu måste jag plugga vidare och hoppas jag kanske fattar någonting till slut. Ha en bra dag!

Grey's

Hallå där. Nu sitter jag här i min säng och kollar på tv. Jag har precis beställt skolkorten. Jag fick se en liten bild av det riktiga korten, och jag kan säga.. Det var inte ett vackert kort! haha. Ser ut som jag har världens sämsta hållning eller något. Men men, jag ska inte klaga!

Ikväll blir det Grey's och mys med min syster. Natti!

Körkortsfrågor

Tja, kom hem från skolan för ett tag sen och sitter nu och kollar runt lite på nätet efter billigaste pris för att ta körkort. Då jag inte har några pengar så vill jag försöka fixa detta så billigt som möjligt!

Någon som vet vart man kan göra billig risk 1 och risk 2? Gärna någonstans inom västra götaland.

Nog om det. Nu ska jag ta och städa på mitt rum och sen äta lite mat innan jag börjar med plugget.



Lite blandat från i sommras


Västkusten


England

Grekland

Till sist, den galna veckan i Cypern!

Im back

Hallå bloggen. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, jag har helt enkelt inte haft någon lust och har haft så mycket annat att göra. Men nu cirka två månader senare så sitter jag här igen och tänkte ge det ännu ett försök.

Jag tänkte berätta lite vad jag har haft för mig sen senast jag bloggade. Sista veckan på sommarlovet så åkte jag iväg med ett tjejgäng till Cypern, Ayia Napa där vi hade det grymt! Vi sola, bada och festade. Sen när jag kom hem igen så var det tillbaka i skolan där vi snabbt satte igång med de olika ämnena. Det har även vart lite festande och sådant efter resan. Sen finns det väll inte så mycket mer att säga. Jag har haft fullt upp med att göra ingenting typ, haha.

Nej men istället för att tjata om vad jag har gjort så tänkte jag lägga in lite bilder senare från hela mitt sommarlov, som en liten sammanfattning av mitt underbara lov, som tyvärr är över.

Ha det bra tills dess!

RSS 2.0