Måndag

Hej på er! Ny vecka och mycket på schemat. På jobbet ska jag bland annat åka till Göteborg på fredag med ett gäng tjejer som ska spela med skollaget. Kommer allt bli kul! Sen har jag planerat in att träna tisdag, onsdag och lördag. Lördag ska jag även ha födelsedagsmiddag hos mig så planerar på att ligga i soffan hela söndagen, hehe. Så där har ni hela min vecka! Ska försöka uppdatera lite då och då :) puss

SELECTED

Byxor 359.95:-

From H&M

Donut 29.50:-
Halsband 99:-
Topp 249:-
 
Toppen och halsbandet ska jag ha ihop med ett par byxor som jag köpte igår (visar sen) på lördag nästa vecka när jag ska ha födelsedagsmiddag. 

Shoppat

Asså jag och pengar + ett körkort säger jag bara. Ända sen jag fick jobb så har jag åkt ut varje helg och köpt något på överby, och igår va inget undantag! Kom hem med lite fina saker. Kan visa er bilder på detta senare. 
Min helg då - i fredags efter jobbet kom jag hem och grejade med min fina kamera ett tag, sen åt jag kebabrulle innan det var dags för bio med fina Sofie. Braking Dawn såg vi, den va riktigt bra tycker jag! Lite annorlunda men bra! Sen gick vi hem och såg på X-faktor på tv4 play. Igår lördag, så lyckades Sofie och hennes mamma dra med mig och min mor till Friskis och Svettis för de hade typ gratis träning där, och vi körde något styrke pass.. (varken jag eller mamma kan röra på oss idag, haha). Sen efter träningen åkte jag till Överby för att köpa en sak, kom hem med 6 saker... Så typiskt mig! Alltid när man inte ska köpa något så får man med sig massa saker hem! Aja, sen åkte jag hem till Sofie för att mysa med mat och film. Har alltså vart en riktig Sofie-helg, himla roligt!!
På schemat idag är släktkalas för att fira min och pappas födelsedag, sen kommer jag nog bara ta det lugnt!
Lägger upp bilder sen på vad jag köpt!

Mugg

Godmorgon! Sitter på jobbet och väntar på att börja. Så himla segt att va här en halvtimma innan man börjar. Hade ju kunnat sov 30min extra! Men eftersom jag är lat och inte vill cykla så går jag upp tidigare, hehe. Idag är det fredag, har inga direkta planer. Ska på afterwork med pappa och lillebror och sen kommer jag nog sitta hemma och leka med kameran. Längtar hem till den! Haha. Är verkligen riktigt nöjd över min present!
Nu ska jag gå och ta en kopp te innan jag börjar i min nya mugg som jag fick av två söta elever igår :)

Shangrila

19 år ung

Hej på er! Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra med bloggen. Jag vill fortfarande blogga, men har inte haft något kul att blogga om plus att jag inte har kunnat ta några fina bilder. Men idag fyller jag år och i present fick jag en systemkamera, så nu kommer jag börja fota som bara den! Måste bara bestämma mig om jag ska behålla denna bloggen och göra ny design och så, eller om jag ska starta en helt ny på en annan bloggserver. Så får ta och tänka ut detta! 
 
Min födelsedag har jag spederat på jobbet störredel. Slutade halv 6 och direkt efter att jag kom hem så gick jag och familjen och åt på shangirila. Efter det har jag bara grejjat med kameran, hehe. Nu ska jag kolla på nån guide jag fått på datan om inställningar och så för kameran. Ha en bra kväll :) Kram
 
Nu kan jag äntligen få ta kort med bildkvaliten mycket bättre än denna.. :D Här är iaf min nya underbara kamera, Canon EOS 1100D!

Min jävla bloggdesign!!

Den kan slänga sig i väggen. Den ändrar sig själv hela tiden så nu orkar jag inte bry mig!!!

Ursäkta

Hej på er! Jag vet jag är sämst på att uppdatera. Men jag har ju ingen vidare bra data och den är jag inne på kanske en gång i veckan. Bloggar från mobilen ibland, men 50% av gångerna så går det inte att ladda upp inlägget och 90% av dessa gångerna så vill bilderna inte laddas upp. Så jag är så himla trött på blogg.se. Jag har bloggat med dom i alla år, så jag är faktiskt sugen på att börja blogga via nån annan bloggserver eller vad man kallar det. Men vilken är frågan? Devot, nattstad.. Vilka finns? Vill gärna kunna blogga från telefonen och lägga upp bilder så ni som har egen blogg kan väll säga vad ni tycker?
 
Aja, senaste dagarna har väll vart som vanligt.. Jag har verkligen kommit igång med träningen. Har gått från att träna 0 gr i veckan till 4?! Och detta har pågått i en månad och jag har inte tröttnat än. Det brukar jag göra efter bara en vecka så det känns riktigt bra! Jag tränar väldigt mycket bodycombat och har även testat på box förra veckan som jag tyckte va superkul! Och jag kan faktiskt efter så kort tid se resultat! Svårt för andra att se kanske, men för mig som aldrig haft några armmuskler så börjar de synas lite, och jag kan ta tyngre vikter för varje vecka. Så jobb och träning är mitt liv det senaste. Nog om det. Orkar inte skriva mer nu, så ska se på film med mamma sen sova. Har massa bilder att lägga upp men det orkar jag inte göra idag. Imorgon kanske jag kan göra det om jag inte går och tränar, hehe. Puss

RSS 2.0