2011-11-29

Hej på er! Ännu en seg tisdag i skolan.. Var där från 8-16 och sedan vidare till körkortsteorin som höll på till klockan 18. När jag kom hem så satte jag igång med en superduper tråkig religionsuppgift som vi fick idag i skolan, tänkte göra klart den imorgon.. Förlåt att jag klagar, men har så sjukt mycket i skolan nu. Just nu hade det vart gött och bara vila, men icke.. Jag ska göra min gitarr läxa, läsa engelska och påbörja ett engelska tal (som skulle vara klart för mer än en vecka sen, hmm..). Orkar inte med allt! Men jag vill gå ut på torsdag, så jag måste se till och komma ikapp lite nu. Jag börjar dock bli mer sjuk, så jag hoppas verkligen att jag frisknar till så jag kan gå ut och dansa!

Något bra och roligt som jag fick reda på idag är att jag ska vara med på julavslutningen och sjunga "Have yourself a merry little christmas" och även "tänd ett ljud" med lucia ensamblen. Alltid något bra, hehe.

Men nu ska jag sätta igång!

Sånna här tofflor fick jag när jag fyllde år för en vecka sen.. Jag har levt i dem sen dess, sjukt goa!

2011-11-28

Halloj. Har inte skrivit här på ett tag, men lugna, jag lever!! Hehe. Iallafall.. Har väll inte hänt så mycket de senaste dagarna. Låg hemma och var sjuk hela lördagen och sen på söndagen (igår) åkte jag till Göteborg i stormen. Jag höll fan på att blåsa bort!! I Gbg så gick jag och åt på Rumpanbar med Victor, det var riktigt mysigt, och sjukt god mat! Det känns så härligt att man kan gå ut och bara ta ett glas vin och äta gott.. Det har jag väntat på. Livet är så mycket bättre nu när jag är 18, haha. Sen sov jag hos min pojk och åkte hem med morgontåget och direkt till skolan.

Efter skolan idag så drog jag hem och åt lite och sedan vidare till N3 där jag kollade på en konsert som två tjejer i min klass har arrangerat, de var så duktiga så. Men nu är jag hemma och jag har just nu väldigt mycket att göra i skolan, då jag har varit lat på senaste och skjutit fram allt.. Så nu ska jag sätta igång och plugga. Wish me luck!


Lite söta presenter som jag fick av mina vänner när de var här i torsdags. Tycker om allt super mycket! Lite svårt att se vad det är för något kanske, men det är bland annat ett "spel" som man spelar på fyllan, haha. och badgrejjer, nagellack... Och en fribiljett till Lipz :D hehe, så tänkte dra dit på torsdag igen!

Lipz debut

HEEJ! Igår var min lipz debut. Först var det förfest här och sedan ut. Jag hade en helt underbar kväll! Här kommer lite bilder...




TACK ALLA GOA FÖR EN GRYM KVÄLL!!! NI ÄR BÄST!!! <3

18 år!!

Hej på er!

Igår var dagen som jag väntat på i vad som känns som evigheter! Att fylla 18 år känns awesome nu! Men min födelsadag var väll kanske inte den bästa, haha. Stressade hela dagen och fick inte njuta av att fylla år. Var nämligen i skolan från 08.15-21.00. Hann bara hem och äta och laga mat på en halv timma. Vi hade ju då konsert i skolan så blev ingen fritid för mig. När jag kom hem senare så åt jag tårta med min familj och sedan var jag helt slut, så jag bara slängde mig i sängen för att sova. Orkade inte ens kolla på mina presenter, haha.

När jag vaknade upp imorse så hade jag sjukt ont i huvudet och jag orkade inte lyfta ett finger utan att jag blev svimfärdig! Så jag stannade hemma idag för att vila. Har ju faktiskt inte varit borta mer än en dag sen skolan började. Nu mår jag lite bättre men mitt huvud dödar mig! Jag hoppas att jag mår bättre tills imorgon för då ska jag ha förfest här hemma och sedan gå ut. Får se till att vila ut mig innan.

Tänkte visa lite vad jag fått nån gång framöver, är riktigt nöjd med alla presenter!


Tänk va liten man var en gång i tiden, helt sjukt att jag är 18 år nu!

Imorgon säger jag bara..

Hej på er. Har inte orkat blogga idag. Började skolan vid 10 och slutade klockan 11 istället för halv 3 då både min svenska lektion och sång lektion var inställda. Men satt kvar i skolan och pratade med folk samt spelade Mario Kart, haha, grymt spel! Sen hemma satt jag framför tv:n och halv dog. Nu har jag precis övningskört en jättekort stund och tänkte strax ringa min älskling och sedan äta.

Det där med plugget går inget vidare bra för mig.. Jag börjar ligga efter! Men är för lat för att göra något. Borde ha läst en massa sidor till körkortsteorin imorgon, men jag skjuter bara fram det. Måste även plugga på ljudteckniken. Får väll se hur det går senare.

IMORGON SMÄLLER DET!!! Ååååhhh, vad jag har längtat!! Äntligen får jag gå ut och dansa med mina vänner. På torsdag blir det festande och imorgon (på min födelsedag) så blir det en lååång och seg dag... Skola från 8-16 sedan körkortsteori 16.30-18.??. Sen blir det direkt tillbaka till skolan för att ha konsert, känns sjukt ovärt att jag ska vara med då jag inte ska göra någonting.. Blir så trött på att bara kolla på. Får hoppas att jag får vara med på julavslutningen den 22 december istället.

Fina rosa paket från England som bara står och väntar på mig... FETT jobbigt att dem står framme... Inte så att jag redan är sjukt nyfiken??

Mouserande vin som jag ska bjuda på tills på torsdag. Jag har allt börjat förbereda!! Är så sjukt taggad :D

Inspiration

Sitter och kollar på Lookbook efter lite inspiration. Så här hade jag velat klä mig just nu!





Släktkalas

Nu har hela tjocka släkten gått hem och jag har nyss följt Victor till tåget. Har vart en riktigt mysig söndag, blev dock inget plugg som jag hade planerat på.. Och nu är jag alldeles för trött (och mätt) för att göra något. Mina syskon är och hyr film just nu, så jag ska mysa med dem sen.


Tack svenska släkten för detta! <3 (Känns bra att få lite pengar då jag endast har 1,01kr på mitt konto... haha)

Och appropå presenter.. Fattar ni vad störande det är när mina föräldrar inte gömmer presenterna, utan dem ligger framme så jag bli sjuuukt nyfiken! Speciellt på paketen från England, för dem är så himla fint inslagna! Haha, jag får står ut i två dagar till.. Börjar pirra i magen nu asså, snart är jag gammal tant!

New


Fick ett par örhängen av min snälla syster, riktigt snygga tycker jag! Blir nog att ha dem sen på släcktkalaset. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Godmorgon

Sitter i sängen och försöker få liv i min pojkvän.. Går väll sådär! Men måste få upp han för vi båda har massa att plugga innan det blir släckt kalas här hemma för mig och min pappa. Jag fyller år om två dagar, aaahh!! Fy fan vad jag har längtat till det här.. Trodde aldrig att dagen skulle komma.

Igår orkade jag inte blogga, först och främst för jag hade inget roligt att skriva då jag städade hela dagen och sedan bara såg på film med min pojk. Var skönt att ha en sista inne helg innnan jag fyller 18. Detta är ju faktiskt sista helgen jag kan säga att jag inte får gå ut och ha kul, haha. På torsdag blir det min första utgång på Lipz. Innan det ska jag ha hem en 20 pers och ha förfest (lite många för en förfest, men har man många vänner så får det bli så). Guuuud vad jag längtar!

Känner att jag inte kan sluta tjata om att jag fyller år snart, hmm.. haha. Kan väll skriva något annat.. Jag är fortfarande förälskad i Jeffrey Campbell skorna, och vill såååå gärna ha dem. Men dem är slutsålda överallt.. Men jag hittade en hemsida från USA där man kan köpa dem, både billigare och gratis frakt. Men kan man lita på dem? Jag har ingen koll på hur man ska kolla om olika hemsidor är seriösa eller inte. Någon som kan hjälpa mig med detta så hade jag blivit glad!


Snart ska jag ha lika kul (om inte roligare) som jag hade denna kvällen! AAAHHH!!!

Lång dag!

Tja.. Har inte hunnit blogga idag, fullt upp såhär en fredag. Dagen börja med att sitta på ett tåg hem från Göteborg och dra mig till skolan. Slutande vid 3, och då var det bara att dra sig hem och äta innan jag skulle vara på N3 och ha körrep vid 4a tiden. Efter det sega repet åkte jag hem med Rebecka så hon fick låna lite kläder och sedan vidare på bio med min going Amanda. Vi tänkte att vi skulle göra som alla andra och se på Twiligt. Den var faktiskt riktigt bra! Efter filmen följde hon med mig hem och vi såg ytterligare en film. Riktigt mysig kväll!

Missade dock idol idag.. Får se det i repris imorgon eller något. Såg att Amanda P åkte ut, synd! Men tur att Moa är kvar iallafall! Nu är jag bajs trött.. Så tänkte borsta min tand och så för att sedan dejta kudden. Imorgon är det
lördag och det betyder att min älskling kommer, även en massa plugg.. Buhu!


Bilder från igår:

Sjukt god kycklingbaguett som vi gjorde igår!

Fick ännu en tidig födelsedagspresent igår av min älskling.. Massageolja som luktar sjuuukt gott (plus massage, hihi). Tack Victor <3

Mot Göteborg

Sitter nu på tåget mot Gbg. Har börjat läsa boken a child called it nu på tåget. Har hört att den ska vara väldigt bra, och från det lilla jag har läst så håller jag med! Känner på mig att jag kommer gråta mig igenom boken men jag ska nog lyckas läsa klart den ändå. Någon av er som läst den?

Svenska nationella

Hej bloggen. Idag är jag sjukt trött! Vaknade klockan 6, vilket jag inte är van vid då vi skulle upp och sjunga för min pappa som fyller år idag. (GRATTIS PAPPA!!) Stackarn så måste åka till England och jobba på sin födelsedag.. Sen åkte jag till skolan och har haft nationella prov i svenska. Det gick helt okej! Skönt att vi inte hade några mer lektioner efter det iallafall. Så nu är jag hemma och tänkte städa mitt rum och packa väskan. Vid 4 tar jag tåget till Göteborg för att gosa med min pojk.


Grattis pappi! <3

Godnatt!

Nu ska jag läsa igenom svenskan lite snabbt och sedan krypa ner i sängen. Dagen avslutades med tårta för att fira pappa som fyller år imorgon, men är tyvärr inte hemma då. Mysig kväll.

Måste tipsa om en blogg.. Sjukt snygg tjej med sjukt snygga kläder! http://imfancy.blogg.se/


Jag vill ha hennes hår! Så sjukt snyggt! Funderar på att lägga i lite ljusröda slingor i underhåret, kanske blir najs :)

Hemma

Efter skolan drog jag och min bror till stan för att fixa id-kort och köpa present. De har två stycken nordea i stan, och den som vi skulle gå till var stängd. Men vi hade tur för vi träffade våran granne som jobbar där, så hon släppte in oss så vi kunde fixa detta. Skönt, så jag slipper skjuta fram det ännu längre. Är ju bra att göra det innan jag fyller 18, då det är gratis då, hehe. En rolig sak som hände utanför nordea... En gammal tant står utanför dörren och väntar på att det ska öppna. Så säger hon, men det ska ju vara öppet nu (och pekar på tiderna). Så säger jag, nej det är imorgon, på torsdag som det har öppet den tiden. Det är inte lätt att hålla ordning på dagarna när man är pensionär... haha. Stackarn!

Sen köpte vi lite presenter till far min och lyxade till det med att äta MAX. Åh, jag mår illa nu.. Så mätt! Nu är jag hemma och måste sätta igång och plugga inför svenska nationella som jag har imorgon. En jävla massa texter att läsa igenom!


Btw.. Ser ut som en sur fotboll på id-kortet.. Hahah. Inte för att jag är så mycket snyggare på kortet jag lägger upp nu, men skit samma!

Håltimma

Goddag! Har haft ganska tur idag.. Läxfehöret jag skulle haft blev flyttat tills nästa vecka, för det var fler än mig som inte hade pluggat. Gött! Sen börja vi även med en ny uppgift i ljudtekniken där vi ska spela in en låt. Kommer nog bli as najs! Nu har jag håltimma och sedan gitarr innan jag slutar. Sen blir det hem för att möta upp min bror och fixa id-kort och köpa present till pappi som fyller år imorgon.

Nu ska jag sitta och dö lite innan min nästa lektion. Ha det gött, HAJ!

Sjukt jobbig dag!

Fy fan för denna dagen. Började kvart över 8 i skolan och har hållt på för fullt sedan dess... När jag satt i skolan får jag ett samtal från min far som lite halvt skriver: VART ÄR DU? Jag tänkte, har han glömt bort att jag fortfarande går i skolan? Men sen säger han att min körlärare hade ringt och sagt att min lektion startar, och jag hade inte ens någon aning om att jag hade en körlektion idag! Men han var snäll och kom till skolan och gav mig 10 extra minuter då han hade lunch precis efter, så jag missade endast 5 minuter. Och som tur var så hade jag håltimma då, och inte mitt beting.. Det som jag pratat om några gånger.. Efter min körlektion så övade jag igenom sången lite och pratade projektarbete med Rebecka. Det känns fan as bra! Vi har kommit långt. Vid 3 tiden så var det dags för mitt beting iallfall, och sången tycker jag gick riktigt bra, men avistan gick mindre bra.. Men jag är nöjd ändå!

Sen var det vidare till körskolan där jag var till lite efter 18.. Sedan hem och skrev loggbok för PA. Nu hade jag tänkt vila, bara sitta framför brasan med lite kvällsmat och en kopp te... MEN NEJ DÅ!! Kommer på att jag läxfehör imorgon i ljudtekniken, och även en gitarrläxa som jag inte har gjort på skit länge! FY FAN säger jag bara.. Orkar inte!!

Ha ett bra liv, får se om jag överlever denna dag...


Så här glad är jag just nu.. Nu, PLUGG!!

HELT FEL MEN SÅ RÄTT

Glöm inte att kolla in vår hemsida och gilla oss på facebook!!

http://hfmsr.weebly.com

Jeffrey Campbell

TJA! Sitter i skolan och har precis haft engelska. Har lite rast innan svenskan så passar på att skriva lite snabbt. Idag vid 3 tiden har jag beting, och det kommer gå åt helvete! Vill verkligen inte :'(.. Sen skiter jag i religionen sista lektionen så jag kan läsa lite körkortsteori och sedan ha teori vid halv 5. Mycket att göra idag, även en massa plugg när jag kommer hem.

Sen måste jag meddela er alla om att jag KÄR!!! I ett par skor som jag har velat ha hur länge som helst.. Bara det att de kostar så himla mycket, om de hade vart lite billigare så hade jag lätt klickat hem dem.

Underbara skor!!! Ge mig dem tack (eller gör mig rik)...

Idag är det en vecka tills jag fyller 18.. Fatta var jag längtar!!!

Beting

Hej världen. Seg dag idag! Skolan som vanligt där vi inte gjorde något speciellt vettigt.. Sista lektionen hade jag sång, och jag tränade inför mitt beting imorgon, och det gick inte alls bra! Det har gått skit bra när jag sjungit i veckan, men nu bannemig, dagen innan mitt beting så spriker det och texten vill inte sätta sig på hjärnan. BLÖÖÖHH!!!

Jag kom hem precis från skolan iallafall och sitter nu framför brasan och tar det lite lugnt. Tänkte kolla på nästa avsnittet av modelljakten. Sen blir det att äta något och senare vidare till morfar. Han ska hjälpa mig att träna på avistan som jag ska ha imorgon och jag är sämst på det! Sen måste jag läsa körkortsteori och vill hinna träna på det... Hur ska jag hinna med allt?!

Ewings clothes

Hej på er. Idag är det farsdag så vi har firat min pappa nu på morgonen. Gav honom två olika smaker till att ha i kaffet och även kaffebönor. Nyss har mamma gjort slingor på mig och sedare ska vi vidare till morfar för att äta och träffa släkten.

Idag på morgonen har jag startat en ny hemsida där jag ska sälja mina gamla kläder. Har inte lagt upp jätte mycket än, men åtta klänningar har kommit upp än så länge. Har jätte mycket kvar, så lägger kanske in mer ikväll. Men kika in och kolla om ni hittar något roligt.

http://ewingsclothes.weebly.com/



Där är hemsidan ;)

Lördag

Tja! Hade en lång sovmorgon till 12 idag, hade säkert kunnat sova mycket längre, men blev väckt då. Efter frukosten hjälpte jag mamma med tvätten, sen åkte jag till tippen med pappa och sedan vidare till överby för att köpa farsdags present och även födelsedagspresent till pappa. Så jag har hunnit med mycket idag känner jag. Nu ska jag snart städa på mitt rum och sedan ska jag nog baka med min syster. Blir en mysig dag har jag tänkt mig.


Bild från i cypern. Åååh vad jag saknar värmen, och att vara brun! De senaste veckorna har jag drömt att jag är utomlands och är jätte brun, och sen när jag vaknar blir jag deppig för jag ser ut som ett lik!!! Funderar på att gå och sola solarium en stund sen.... Man ser ju så fräsh ut när man är brun!

11-11-11 O'learys

Hej på er!

Min dag har bestått av skola och sedan hem och vila innan jag gick till O'learys med mina familj. Där mötte vi upp Calle och hans pappa och även några mer vänner till mina föräldrar. Riktigt god mat åt vi och det var väldigt mysigt. Nu kom vi precis hem och jag tänkte kolla lite efter olika orginisationer som man kan bli au pair hos. Jag har inte riktigt bestämt mig vart jag vill åka än, men antingen blir det USA eller Australien. Så jag tänkte kolla vad som låter bäst och så.

Vid åtta tiden blir det idol och sedan sängen då jag är jätte trött efter en lång vecka!

Ha en bra fredag :) puss puss


Emil och Anders häromdagen i skolan.


Förresten, idag är det 11-11-11 och det är 11 dagar tills jag fyller år, hehe. WIHO!

Mysig torsdagskväll

Sitter och äter lite choklad och lyssnar på mysig musik framför vår nya braskamin och massa tända ljus medans jag pluggar inför svenska nationella imorgon. Känns helt okej måste jag säga!


Bilderna tagna med mobilen, inte så bra men ni ser ju hur mysigt jag har, hehe.

Trött tjej

Haj på er!

Igår orka jag inte blogga då jag hade fullt upp hela dagen. Efter skolan lagade jag mat till hela familje, pluggade plus att min goa pojkvän var här. Så det var en dag utan några större händelser.

Idag var första gången vi hade sceniska i skolan, vilket betyder att jag inte får ha min sovmorgon till 20 över 12. Nu är det upp och hoppa och till skolan vid 8. Men det kommer nog bli sjukt kul. Vi ha så himla bra idéer i klassen. För er som inte vet vad sceniska är så är det som en teater pjäs som vi ska sätta ihop med massa musik i. Så det är helt okej att gå upp tidigt ändå! Efter sceniska var det ljudteknik läxfehör, tror jag faila på det som jag har gjort på alla andra läxfehör också, haha. Men skit samma, jag sattsar på det stora provet som är om någon månad.

Efter skolan så åkte jag direkt till fritids där jag jobbade i 2 timmar. Barnen är så himla goa, och jag får efter varje dag där med mig en massa teckningar hem, så gulligt av dem!

Nu är jag iallafall hemma och ska plugga inför mitt svenska nationella prov som jag har imorgon och även träna på min betingslåt. Om jag hinner så ska jag läsa lite körkortsteori också.

Och förresten, har ni sett månen ute? Den är fan ENORM!!


Jag och Victor för exakt ett år sen. Idag är dem nämligen bara en månad kvar tills vi firar våran 2 års dag. Tiden har gått så sjukt snabbt och jag älskar min man så sjukt mycket!

Första teorilektion

Hej på er blogg läsare!

Har vart en lång dag som började kvart över 8 i skolan där jag slutade klockan 4. Då stressade jag hem och åt lite flingor och sedan vidare till körskolan för min första teorilektion. Kändes lite onödigt med den lektionen då de sa sånt som man redan visste, men blir väll kanske nya saker på ed andra lektionerna. Det var helt fullt med folk i rummet, och jag kände väldigt många av dem faktiskt. Först och främst så är vi 5 stycken från min klass. Sen var det lite annat folk som jag känner från när jag var liten, trevligt!

När jag kom hem för ungefär en halvtimma sen så känner jag lukten av att de har börjat elda i vår nya braskamin. Det blev verkligen jätte mysigt! Speciellt till vintern då man kan ligga och mysa under en filt och dricka te.. Detta ser jag fram emot!

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan blir det lite musik läxor att göra!


Bild ifrån Rihannas konsert. Tänkte lägga upp lite mer bilder någon dag. Nu, MAT!

HELT FEL MEN SÅ RÄTT

Nu har vi fått hem några stycken av en modell, så passa på och köp om du vill ha!

http://hfmsr.weebly.com/

Knallrosa

Min nya knallrosa, transparanta, armlösa skjorta som jag köpte när vi var i Stockholm. Från Monki - 200kr. Och jag älskar den. Jag har vart så tråkig med färger de senaste åren, så det är alltid roligt med en färgklick i garderoben! Det är den jag har på mig i inlägget innan, på tjejmiddagen.


Dåligt kort, men men..

Dålig update

Hej på er! Har inte haft orken till att blogga, men tänkte skriva lite vad jag gjort sen i fredags. Först var det tjej middag på O'learys, vilket var jätte mysigt. Sedan körde mamma mig till Orust (som endast tog 1 timma, brukar ta 2 och en halv med buss..) där jag gick på halloween fest. Riktigt lyckad fest tycker jag! Hade en underbart bra fredag, men mådde väll inte lika bra på lördagen.. Så jag och victor stannade inne hela dagen, kollade på film och tjockade oss med god mat och chips. Sen tog jag en tidig buss hem på söndagen för att åka och träna med Emelie och sedan gå på söndagsmiddag som min familj har som tradition med en annan familj.. VARJE söndag! Men det är ju gott med mat så, hehe.

Idag var det dags för skola igen efter ett helt underbart bra lov. Sjukt jobbigt att gå upp tidigt igen, plus att jag gick upp tidigare än vanligt då jag hade körlektion på morgonen. 5 timmars sömn funkar inte i min värld. Så min plan var att åka hem och sova.. Men gick sådär.. Började storstäda istället, haha. Jaja, men nu har jag kvällen framför mig att vila.. Eller inte... Har en intervju imorgon så jag måste hitta på frågor till denna intervju, döda mig.. Vill bara sova nu!



Jag såg ut som ett miffo i ansiktet, hehe. Bästa brudarna iallafall!

Richard och Victor innan halloween festen.. Riktigt snygga tanter med vattenbalonger till bröst tycker jag!

New jeans


Dessa snygga jeansen fick jag med mig hem igår från Göteborg. Tack än en gång Victor, jag älskar dem!

2011-11-04

Inte behöver man en väckaklocka i detta huset när de håller på att sätta in en braskamin.. Vaknade halv 10 av att de borrade för fullt, inte kul! Men så gick jag upp och åt frukost och gjorde sedan iordning mig för att åka till mormor för att fixa ett par öron till min halloween kostym. Jag ska nämligen vara katt, hehe. Sen blev det en snabb runda till Överby med mammi. Nu ska jag städa och packa väskan till Orust. Sen klockan 5 ska jag träffa tjejerna för att äta god mat. Och sedan vid halv 8 kör mamma mig till Orust för festen, wihi.. Jag har fullt upp!


Här är mina goa tjejer på spexfotot i 9an.. Var ett tag sen!

Hemma igen

Hallå bloggen! Kom nyss hem efter några dagar i Stockholm och en dag i Göteborg, tänkte nu berätta om mina dagar. I Stockholm blev det shopping, mys och konsert. Shoppade inte jätte mycket för hade inte med mig så mycket pengar, men något fick jag med mig hem iallafall. Kanske kan visa det imorgon. I tisdags var det dags för Rihannas konsert, och vi var väldigt spända om hon ens skulle spela, då hon ställt in i Malmö dagen innan. Men vi hade sjukt tur och det var en sjuuuukt bra konsert! Hon ställde även in konserten som var igår så vi är väldigt glada att hon körde just vår konsert. Rihanna är verkligen grym på alla sätt och vis! Vi stod längst fram så jag var bara någon millimeter ifrån att nudda henne, cooolt.. hehe.

Onsdagen tillbringade vi på stan innan vi tog tåget mot Göteborg där vi var framme vid halv 12 på natten, så jag drog hem till Victor och sov där. Sen på torsdagen gick jag och gose på stan, luncha och lite så. Han var gullig och köpte en tidig födelsedagspresent till mig, ett par jeans som jag älskar! Han bjöd mig även på thai mat, så himla underbar kille har jag!

Nu är jag iallafall hemma efter några otroligt bra dagar och jag är helt slut. Men inte ska jag vila!! Imorgon ska jag träffa mitt gamla tjej gäng vid 5 tiden och sedan dra mig direkt till Orust för att gå på halloween fest.

Nu ska jag umgås med familjen, puss!


Rebecca och Louise inne på Chill där vi tog några glas vin och pratade en massa skit!

RSS 2.0