Nu kan STUDENTEN komma!

Jag hade inte tänkt visa allt detta förens studenten/balen.. Men jag kan inte hålla mig längre! Så här får ni se allt jag ska ha på studenten och balen!
Min finfina mössa (som sitter jättefult på mig, haha). Jag ser ut som en svamp i den, men jag är glad ändå!
Klänningen jag ska ha på dagen, älskar ryggen på den! Det som är så bra med denna klänningen är att den är från pappas märke Miss Ewing så jag kan vara säker på att ingen har en likadan, hehe. Probelmet är dock att jag inte tänkt ha någon bh i klänningen så vi får hoppas att ingen drar i den så jag visar allt, haha!
Har köpt ett par vita enkla tygskor jag ska ha när jag springer ut och på flaket. På kvällen blir det högklackat (HÖGklackat) Kommer inte kunna gå, haha!
Denna söta klänningen köpte jag idag och ska ha på kvällen.. Var ett ganska spontant köp. Hade verkligen inte tänkt mig denna färgen, hallonröd! Men jag tycket om den supermycket! Måste dock börja sola nu då jag ser ut som ett vandrande lik. Klänningen är från HM.
Dessa klackarna ska jag ha på kvällen (och eventuellt dagen, innan utspringet). Riktigt höga för mig som inte är så van vid att gå i klackar. Blir att öva! Det fulaste jag vet när nån inte kan gå i klackarna de ha på sig! Skorna är från Scorett.
Balbiljetten!
Klänningen jag ska ha på min bal. Den är inte insydd på bilden, den sitter mycker bättre nu + att jag inte ska ha banden! Då klänningen är väldigt rak så ska jag locka mitt hår och göra en liten uppsättning så det blir lite mer "liv" i det hela. Allt som saknas till detta är örhängen som jag ska köpa snart förhoppningsvis! Klänningen är från Monsoon i London och är egentligen en bröllopsklänning, haha. Men tycker inte det syns då det inte är så vanligt med en silvrig balklänning.
Klänningen jag ska ha på Victors bal. Denna är inte heller insydd (håller in den i ryggen) på bilden vilket den är nu och sitter superduper bra! Hallonröd precis som klänningen jag ska ha på kvällen på studenten. Tycker inte det gör så mycket att det är samma färg då jag inte ska ha denna på min bal ;) Älskar färgen! Ska även ha lockigt hår till denna klänningen, silvriga skor och silver smycken. Klänningen är min syster gamla.. Hade ingen lust att betala för två balklänningar.
Det känns så jävla gött att alla stora sakerna är köpta. Har även betalat allt inför studenten nu - frukosten, flak osv. Bara lite smycken och sånt jag behöver nu. Imorgon ska jag även köpa biljett till Swania där vi ska gå ut på studenten. Livet känns bra nu trots all ångest över det jag ligger efter med i skolan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0