Lyckad konsert!

Jag är precis hemkommer från konserten i skolan. Det gick jätte bra, iallafall för min del! Det var någon liten miss vi gjorde, men det var inget som märktes. Jag har det inspelat så jag kanske lägger upp det nån dag om ni vill? Fast först måste jag lista ut hur man laddar upp videoklipp som man har på sin mobil till blogget ;)

Nu har jag en redovisning att skriva, buhu... Så imorgon bloggar jag mer, och kanske lägger upp lite bilder från konserten. Puss och kram.


Kommentarer
Evelina

SV: jo men de är sant, skadeglädje är alltid kul haha

2011-05-25 @ 08:14:05
URL: http://evelinasjavlablogg.blogg.se/
Maj - en bra träningsblogg

Vad bra att det gick bra! Jag vill gärna se det. :-)Ja. Jag brukar också tappa motivationen för att träna ibland. men man måste nog försöka hitta det som motiverar än. Jag vill gärna bli bra i friidrott och vill satsa igen. Jag jämför mig hela tiden med andra och tänker att jag är förmågan och grunden till att bli lika bra. Och om jag missar en träning, då tränar mina konkurrenter ännu mer, därav är jag motiverad att träna.sen så älskar jag träning överhuvudtaget, jag vill behålla mina värden, behålla min vältränade kropp. Om jag inte tränar förlorar jag den. Träning är mitt sätt att andas, jag mår jättedålligt om jag inte får träna.men, om du inte gillar gå på gym, ut och gå bara, för skoj, ta med någon kompis och ut och spring. Om du är på gym, anmäl dig på gruppass de är sjukt motiverande. Försök få till det som rutin, belöna dig själv efter varje träningspass. Gör träningen till något positivt. börja träna smått och utöka sen. det viktgaste är den träning som blir AV oavsett om det bara är 15 minuter. :-) men ha ett mål, så brukar det bli lättare.

2011-05-25 @ 10:07:58
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Evelina

SV:eller hur :) måste bara hem o leta fram allt som skall säljas, o sen ta kort på de ZZzzz... Men de blir nog bra!

2011-05-25 @ 10:17:16
URL: http://evelinasjavlablogg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0