Italien, Rom

Nu sitter jag på flygplattsen och väntar, flyget är en halvtimma sent plus att vi är tidiga så det blir mycket väntan. Säve flygplatts är så liten och fult.. De har byggt om lite för ett tag sen till caféet, det ser jätte dumt ut för de har satt upp två stycken kristallkronor som verkligen inte passar in! Men de försöker iallafall, haha. Nu ska jag va social med min familj och lyssna på pappas dåliga skämt. Ska försöka skriva mer i veckan. Ha det bra i Sverige! Puss


Kommentarer
Mickan

SV: Haha njah..Jag får hålla mig till att kolla på dom andra. Det skulle vara kul, men jag skulle inte klara det psykiskt att vara instängd på det viset :|Och ang. bygga om till det fulare, samma sak gjordes hos oss i uppsala för några år sen, mitt i smeten där stans mysigaste och största sommaruteservering låg (i gamla rådhuset) där tog dom bort den restaurangen och smällde dit MAX istället! SÅ jävla trist!

2011-02-22 @ 19:54:16
URL: http://schnajjgol.blogg.se/
Evelina

Rättelse från min blogg på din kommentar:

Jag hade glömt bort att jag hade två bilder på hundar när jag svarade på din kommentar,jag hade fått för mig att det bara var en! Det är inte samma hund på båda bilderna utan dom är kullsyskon. Det är hunden som är på tredje bilden från vänster som jag inte kommer kunna få några fler bilder på eftersom vi som sagt var tvungna att avliva honom för 3 år sen. Så hunden på första bilden har vi kvar!

Lessen om du blev förvirrad men det är bara att fråga ifall det blev för krångligt att förstå, och jag är lessen för misstaget jag gjorde!

2011-02-22 @ 20:04:47
URL: http://evescorner.bloggplatsen.se
angelica

taack! :)

2011-02-23 @ 11:24:23
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
zenaa

hejjsan!

Måste bara kommentera din blogg: den är riktigt fräsh och fin.. du passar utmärkt till bloggare och måste bara säga, att du är faktist riktigt söt! ;D

Skulle vara kul ifall du besökte min blogg med!

XOXO!

2011-02-23 @ 18:03:29
URL: http://zenaaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0